Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.456
Bravo, toj je pravi odgovor. Evo tebi jedan mikić za nagradu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo, toj je pravi odgovor. Evo tebi jedan mikić za nagradu
Sad se stavi u kožu Avganistanca, Iračanina, Srbina sa Kosova, Sirijca, Libijca itd. i kaži to isto. Njima je vredno, a i nama. Nije vredno samo onima koji žive u tzv "zapadnom svetu", jer oni ne mogu ništa ovim da dobiju, a imaju mnogo da izgube.Mijace, kako su sporo poceli, taj kraj ce biti kad vec trava nad nama visoko izraste nad zemljom. Nijedan cilj meni nije vredan toga, narocito ne pod izgovorom da je neko idiot i da mu je drugi nametnuo komunizam te sad ispravlja krive Drine.
Hvala neka ispravljaju ali bez mene i sto dalje od mene!
Kosovo je slična priča kao i Donjeck. Donjeck je ukrajinska teritorija na kojoj većinski žive Rusi, kao što je Kosovo srpska teritorija na kojoj većinski žive Albanci. Mi separatistički nastrojenim Albancima damo kitu, kao što i Ukrajinci Rusima daju kitu. Međutim, Rusi nisu Albanci, oni lepo napadnu celu Ukrajinu jer su vojno nadmoćni.Kako to točno Srbi ugnjetavaju Kosovo koje je američka kolonija?
Ako možeš ukratko elaborirati jer to ne pratim, nije mi baš zanimljivo previše.
Kako te nije sramota da ovo napišeš?Traže i Šiptari na Kosovu mirno rešenje duže od 8 godina, pa mi i dalje ne damo.
Jedino što Šiptari nemaju atomsko naoružanje kao Putin, sreća naša.
U čijem sastavu je bilo Kosovo i koliko vekova unazad?Kosovo je slična priča kao i Donjeck. Donjeck je ukrajinska teritorija na kojoj većinski žive Rusi, kao što je Kosovo srpska teritorija na kojoj većinski žive Albanci. Mi separatistički nastrojenim Albancima damo kitu, kao što i Ukrajinci Rusima daju kitu. Međutim, Rusi nisu Albanci, oni lepo napadnu celu Ukrajinu jer su vojno nadmoćni.
Mi smo imali sreće u tom izvlačenju karata.
Onda gledaš Srbe koji navijaju za Putina, a ne vide situaciju u svom dvorištu - da su dosledni isto bi tako trebali navijati za Albance na Kosovu.
Naravno , vidis da su toliko ocajni da sa najslabije naseljenih regiona uzimaju ljude ... znaci sami sebe unistavaju.Imam neki osjecaj da breme mobilizacije nece podjednako biti rasporedjeno po cijelom teritoriju.
Prijatelju naivan si! Naravno da zele da rat traje jos dugo ,da se Ukrajina i Rusija iscrpe do krajnih granica i da oni dominiraju bez ikakvih gubitaka.Stisnula se guzaneka dobar je strah...
Znam ja povijest.Kosovo je slična priča kao i Donjeck. Donjeck je ukrajinska teritorija na kojoj većinski žive Rusi, kao što je Kosovo srpska teritorija na kojoj većinski žive Albanci. Mi separatistički nastrojenim Albancima damo kitu, kao što i Ukrajinci Rusima daju kitu. Međutim, Rusi nisu Albanci, oni lepo napadnu celu Ukrajinu jer su vojno nadmoćni.
Mi smo imali sreće u tom izvlačenju karata.
Onda gledaš Srbe koji navijaju za Putina, a ne vide situaciju u svom dvorištu - da su dosledni isto bi tako trebali navijati za Albance na Kosovu.
Lažne suze i fantaziranja, tako tipično za vas.Naravno , vidis da su toliko ocajni da sa najslabije naseljenih regiona uzimaju ljude ... znaci sami sebe unistavaju.
Bice placa na istoku rusije i proklinjanje putina ali to Kinezi jedva cekaju.
Sve zlato iz državne riznice Moskve nakon likvidacije Romanovih završilo je u Berlinu, Londonu, poslije i u New Yorku. Da, bila je to pljačka neviđenih razmjera. Komunizam je oružje Zapada za pokoravanje Slavena. Inače, nema niti jednog opravdanog razloga zbog čega bi Istočna Europa bila ekonomski slabije razvijena i politički marginalizirana u odnosu na Zapadnu Europu.
Rusija se odrekla golemih teritorija u zamjenu da Zapad prizna boljševike i Lenjina za legitimne predstavnike. Rusija je prije toga obuhvaćala i Poljsku i Finsku itd. O Ukrajini, Bjelorusiji itd nije bilo ni govora.
Pogledajte prilog 1225808
Zapadna propaganda nadmašila je Goebbelsa.
Pa jel ima koji snimak autobusa koji krecu iz Moskve?
USA ne gubi ništa osim petrodolara. A to će zaboljeti jače od gubitka 500 k vojnika.Prijatelju naivan si! Naravno da zele da rat traje jos dugo ,da se Ukrajina i Rusija iscrpe do krajnih granica i da oni dominiraju bez ikakvih gubitaka.
Inace rano jutros je sleteo avion iz Moskve a veceras ce doci i iz Sankt Peterburga oba Air Serbia. Avioni Airbus a32 new sto znaci da prevoze 190 putnika u turi. Znaci svakog dana u Bgd dolazi 380 ljudi iz Rusije , Za 10 dana 3 800, Za 100 dana 38 000 Rusa je doslo u Beograd .

A nisi napisao da je Kim rekao da je Amerika prva lagala da ih on snabdeva oružjem. I da ne provociraju da ne bi dobili po...
Gube oni mnogo više, zamisli vojnu i ekonomsku podršku koju će dobiti naredni njihov protivnik.USA ne gubi ništa osim petrodolara. A to će zaboljeti jače od gubitka 500 k vojnika.
naravno. treba dići IQ hoholjima.Samo sto ce u Ukrajini i da ostanu , to im je sudbina.
Beda ide u rat.
Zapadno carstvo laži, dobro su ih Rusi etiketirali.Evo ga još jedan sa fantaziranjima, zamisli mozak koji pomisli da je istina da je Kim rešio da se distancira od Putina
![]()
![]()
Mnogo ste bolesni u glavu.