Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bravo, toj je pravi odgovor. Evo tebi jedan mikić za nagradu
8e92a24caae30cdc48c2e3a375f2faff.jpg

Mijace, kako su sporo poceli, taj kraj ce biti kad vec trava nad nama visoko izraste nad zemljom. Nijedan cilj meni nije vredan toga, narocito ne pod izgovorom da je neko idiot i da mu je drugi nametnuo komunizam te sad ispravlja krive Drine.

Hvala neka ispravljaju ali bez mene i sto dalje od mene!
Sad se stavi u kožu Avganistanca, Iračanina, Srbina sa Kosova, Sirijca, Libijca itd. i kaži to isto. Njima je vredno, a i nama. Nije vredno samo onima koji žive u tzv "zapadnom svetu", jer oni ne mogu ništa ovim da dobiju, a imaju mnogo da izgube.

Kako to točno Srbi ugnjetavaju Kosovo koje je američka kolonija?

Ako možeš ukratko elaborirati jer to ne pratim, nije mi baš zanimljivo previše.
Kosovo je slična priča kao i Donjeck. Donjeck je ukrajinska teritorija na kojoj većinski žive Rusi, kao što je Kosovo srpska teritorija na kojoj većinski žive Albanci. Mi separatistički nastrojenim Albancima damo kitu, kao što i Ukrajinci Rusima daju kitu. Međutim, Rusi nisu Albanci, oni lepo napadnu celu Ukrajinu jer su vojno nadmoćni.

Mi smo imali sreće u tom izvlačenju karata.

Onda gledaš Srbe koji navijaju za Putina, a ne vide situaciju u svom dvorištu - da su dosledni isto bi tako trebali navijati za Albance na Kosovu.

U
Kosovo je slična priča kao i Donjeck. Donjeck je ukrajinska teritorija na kojoj većinski žive Rusi, kao što je Kosovo srpska teritorija na kojoj većinski žive Albanci. Mi separatistički nastrojenim Albancima damo kitu, kao što i Ukrajinci Rusima daju kitu. Međutim, Rusi nisu Albanci, oni lepo napadnu celu Ukrajinu jer su vojno nadmoćni.

Onda gledaš Srbe koji navijaju za Putina, a ne vide situaciju u svom dvorištu - da su dosledni isto bi tako trebali navijati za Albance na Kosovu.
U čijem sastavu je bilo Kosovo i koliko vekova unazad?

Stisnula se guza;) neka dobar je strah...
Prijatelju naivan si! Naravno da zele da rat traje jos dugo ,da se Ukrajina i Rusija iscrpe do krajnih granica i da oni dominiraju bez ikakvih gubitaka.
Inace rano jutros je sleteo avion iz Moskve a veceras ce doci i iz Sankt Peterburga oba Air Serbia. Avioni Airbus a32 new sto znaci da prevoze 190 putnika u turi. Znaci svakog dana u Bgd dolazi 380 ljudi iz Rusije , Za 10 dana 3 800, Za 100 dana 38 000 Rusa je doslo u Beograd .

Znam ja povijest.
Zanima me današnja situacija.
Kako to Srbi danas ugnjetavaju Kosovo koje je američka kolonija?

Sve zlato iz državne riznice Moskve nakon likvidacije Romanovih završilo je u Berlinu, Londonu, poslije i u New Yorku. Da, bila je to pljačka neviđenih razmjera. Komunizam je oružje Zapada za pokoravanje Slavena. Inače, nema niti jednog opravdanog razloga zbog čega bi Istočna Europa bila ekonomski slabije razvijena i politički marginalizirana u odnosu na Zapadnu Europu.
Rusija se odrekla golemih teritorija u zamjenu da Zapad prizna boljševike i Lenjina za legitimne predstavnike. Rusija je prije toga obuhvaćala i Poljsku i Finsku itd. O Ukrajini, Bjelorusiji itd nije bilo ni govora.
Pogledajte prilog 1225808

Јесте занимљиво и то понављање са златом у новијој историји па све до "ослобађања" ирачког.

Ја бих се иначе уздржао од демонизовања комунизма, ем због искрених идеалиста ем због последичних аболирања ВИК као и крони капитализма, него радије се држао западног пројекта и последица бољшевизма.

Што се источне Европе тиче, привредни раст Немачке, и без значајних колонија, као и најбржи на свету успон Русије уз све брже реформе је, уз природну симбиозу са Немачком (у свему је АУ било тромо лево сметало али, као и османијско корисно за британске интриге) претио западној доминацији чисто у економској конкуренцији што се увек другачије назива и решава уз милионске жртве.

Prijatelju naivan si! Naravno da zele da rat traje jos dugo ,da se Ukrajina i Rusija iscrpe do krajnih granica i da oni dominiraju bez ikakvih gubitaka.
Inace rano jutros je sleteo avion iz Moskve a veceras ce doci i iz Sankt Peterburga oba Air Serbia. Avioni Airbus a32 new sto znaci da prevoze 190 putnika u turi. Znaci svakog dana u Bgd dolazi 380 ljudi iz Rusije , Za 10 dana 3 800, Za 100 dana 38 000 Rusa je doslo u Beograd .
USA ne gubi ništa osim petrodolara. A to će zaboljeti jače od gubitka 500 k vojnika.

IMG_20220922_115121_795.jpg

Morning of September 22, the military registration and enlistment office of the city of Lebedyan, Lipetsk region.

They write from the city of Vladimir that those who come voluntarily are also registered, no one who was suitable for health reasons was refused from among the volunteers.

But we repeat: in the current conditions, the work of the military commissariats is carried out according to the principle “not thanks, but in spite of”.

Honor and praise to those employees who approach the matter responsibly. We know perfectly well that they work in military registration and enlistment offices for a very low wage. And it is difficult to blame the employees of the military commissariats that they now have no motivation to tear their veins and work.

@Rybar

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back