Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.472
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li pazario kartu da ides da ratujes za bracu ?Lažne suze i fantaziranja, tako tipično za vas.
najviše preštampanih dolara je završilo u Evropi. Evropa je američki bafer. stoga prva plaća svaku krizu dolara.A živim od biznisa, ne od poretka. Upravo gledamo kako taj poredak ubija biznis po Evropi.
ko o čemu ti o pušenju.Nekad se isplati biti deda. Mada, posto zube nema, mozda ga putin iskoristi da pusi peniste ukrajinskim vojnicima
Istina je da NATO od 2013. godine koristi Ukrajinu kao člana NATO pakta (iako ti formalno nije) da permanentno ugrožava sam opstanak RF. U stvari, pokušaji uništenja RF od strane NATO pakta i krađe ruskih resursa nisu nikad ni prestajali, samo su Ruse sad priterali uz zid pa više nemaju izbora.Podržavaju rat oni koji su započeli rat...tj koji su napali drugu suverenu državu,tj Rusi...
Pusti ta sranja kako su ukrajinci krenuli da artiljerijom napadaju Rusiju,kako su pobili silne ljude u Donbasu,to je sve propaganda u koji valjda ni vi sami ne verujete...
I zamisli,jedna suverena država primenjuje silu da bi sprečila neki narod na svojoj teritoriji da se izjasni gde želi da živi.....pa šta misliš,da li bi amerikanci primenili silu da npr neki meksikanci na jugu SAD žele da se izjasne da Kalifornija i Teksas pripadnu Meksiku?
Tebe svrbi separatizam samo u tvom dvorištu, ali kad je kod komšije, onda te baš briga.Kako te nije sramota da ovo napišeš?
Tebe svrbi separatizam samo u tvom dvorištu, ali kad je kod komšije, onda te baš briga.
Nema.Ali vidi se na snimcima ono rastajanje kao da se rastaju od zivota. Sto je verovatno i istina .Pisao sam vec da smo to vec videli,meni je poziv urucio komsija ,sada vec pokojni jel ko je uvaljivao pozive nije bio pozivan, Jedno vreme sam ga mrzeo ali posle sam mu oprostio jer je imao dvoje dece.Pa jel ima koji snimak autobusa koji krecu iz Moskve?
Mijace, kako su sporo poceli, taj kraj ce biti kad vec trava nad nama visoko izraste nad zemljom. Nijedan cilj meni nije vredan toga, narocito ne pod izgovorom da je neko idiot i da mu je drugi nametnuo komunizam te sad ispravlja krive Drine.
Hvala neka ispravljaju ali bez mene i sto dalje od mene!
Mislim da grešiš.Сад је Косово сепаратизам. А пре фебруара је било нешто сасвим друго.
Mislim da grešiš.
Исто као и Хрвати, после XY злочина и вековног зулума надTraže i Šiptari na Kosovu mirno rešenje duže od 8 godina, pa mi i dalje ne damo.
Jedino što Šiptari nemaju atomsko naoružanje kao Putin, sreća naša.
separatizam je opravdan akt kad nije moguće izaći na kraj s drugom stranom. kao svaki raskid ugovora treba se sprovesti na ugovorom predviđen način. ukoliko ugovor nema rešenja za neka pitanja onda se traži sporazumom najbolje. dakle sve mirno.Tebe svrbi separatizam samo u tvom dvorištu, ali kad je kod komšije, onda te baš briga.
Ne, ja sam iz neutralne države i želim mir u svetu.Jesi li pazario kartu da ides da ratujes za bracu ?
Traže i Šiptari na Kosovu mirno rešenje duže od 8 godina, pa mi i dalje ne damo.
Jedino što Šiptari nemaju atomsko naoružanje kao Putin, sreća naša.
Kakav zločin nad manjinom, o čemu pričaš? Konkretno.većina nema pravo činiti zločin nad manjinom. a još manje njihov izabranik.
otpor naroda donbasa je počeo kada je izvršen državni udar 2014.
to što si ti nemaš pameti i savesti ne znači da drugi ljudi moraju trpeti tuđe zlo ili biti saućesnici nemo posmatrajući ga.
Meni se gade licemjeri koji uživaju sve od Zapada (slučajno) i ujedno ga mrze.Mene se gade Ameri, NATO i cijeli zapad. Takvu antirusku histeriju nismo imali od nacističkog progona Židova.
Amerčko nasilje, ubijanje i pljačku diljem svijeta gledam od kad znam za sebe, ali "civilizacija" na to šuti.
Sada kada Rusija brani svoje ta "civilizacija" protestira a do jučer su im gurali prste u oči.
Hvala ne, ne mogu takvu propagandu konzumirati.
Nad ruskim civilima. Znaš, rat u Ukrajini traje već 9 godina, svi ste ga prespavali dok su se ubijali Rusi, tek sada ste se probudili iz zimskog sna.Kakav zločin nad manjinom, o čemu pričaš? Konkretno.
Svrbi me kad mi neko napadne državu koristeći ogranizaciju koju je sam okarakterisao kao terorističku.Tebe svrbi separatizam samo u tvom dvorištu, ali kad je kod komšije, onda te baš briga.
Kojim ruskim civilima?Nad ruskim civilima. Znaš, rat u Ukrajini traje već 9 godina, svi ste ga prespavali dok su se ubijali Rusi, tek sada ste se probudili iz zimskog sna.
Kakav zločin nad manjinom, o čemu pričaš? Konkretno.