Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 12.036
Bogami imas ako su ti potrebne New Rock cizme.Imam New Rock boots, više od nekoliko.
A visok sam 183
S njima sam jedno 190
I nemam komplekse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogami imas ako su ti potrebne New Rock cizme.Imam New Rock boots, više od nekoliko.
A visok sam 183
S njima sam jedno 190
I nemam komplekse
ZaštoBogami imas ako su ti potrebne New Rock cizme.
Pa ko onda kupi mrtve ukre ako Rusi ne napreduju ? Daj samo neki normalan odgovor bezz palamudjenja molim !!!Situacija na fronti je poznata. Rusi vec skoro dvije godine pokusavaju da osvoje neko vece naselje.
Do sada neuspjesno, uz velike ljudske gubitke i masu izgubljene tehnike.
Objasnjeno ti je vise puta da Ukrajinci mijenjaju livade za rusku zivu silu.Pa ko onda kupi mrtve ukre ako Rusi ne napreduju ? Daj samo neki normalan odgovor bezz palamudjenja molim !!!
Pogledajte prilog 1807379
Pa kako menjaju ako ne napreduju ?Objasnjeno ti je vise puta da Ukrajinci mijenjaju livade za rusku zivu silu.

Mrtvi Rusi ostaju na osvojenoj livadi pa ne mogu biti predmet razmjene. To sto ih Ukrajnici nisu mogli pokupiti za razmjenu ne znaci da nisu poginuli. Valjda ti je to jasno?
Pa razumeem da ukri nisu u stanju pokupit mrtve Ruse, ali pitam, ako Rusi ne napreduju ko kupi mrtve ukre ?Mrtvi Rusi ostaju na osvojenoj livadi pa ne mogu biti predmet razmjene. To sto ih Ukrajnici nisu mogli pokupiti za razmjenu ne znaci da nisu poginuli. Valjda ti je to jasno?
O jbt. Da li možda ti Rusi skupljaju i svoje leševe ili samo ukrajinske?Rusi napreduju sporo ali mnogo leseva skupljaju, koliko onda gine na tim livadama? ovo je sad teska metafizika za trolove kako sami sebi da pobiju kontradiktornosti
Znaci za tebe je dobitna strategija da Rusi svako dvije, tri godine zauzmu grad velicine Pokrovska u zamjenu za nekoliko stotina tisuca vojnika i masu tehnike.Seća li se neko
SrboRusi osvojiste li Krim ? x 31
SrboRusi osvojiste li Mariupolj ? x 57
SrboRusi osvojiste li Bahmut ? x 43
SrboRusi osvojiste li Avdeevku? x 21
.
.
SrboRusi osvojiste li Pokrovsk ? x 84
Netacno, ponavljam.Greece withdrew from NATO’s military command structure in August of 1974.
France withdrew from NATO's integrated military command in 1966 under President Charles de Gaulle
Sad ti mozes tu da glumis pametnjakovica i igras se recima, ali svakome ko ima mozga jasno je da je to izlazak iz NATOa
Pa kako bwe ?Znaci za tebe je dobitna strategija da Rusi svako dvije, tri godine zauzmu grad velicine Pokrovska u zamjenu za nekoliko stotina tisuca vojnika i masu tehnike.
Russi svoje ne skupljaju to je za njih tako i tako potrosna roba i nikog vise ne intersujuO jbt. Da li možda ti Rusi skupljaju i svoje leševe ili samo ukrajinske?

Pa fino. Na tih 12 tisuca sakupljenih ukrajnskih vojinika imas nekih 30 tisuca ruskih leseva koje su Rusi sami pokupili pa tako nisu predmet razmjene, pa tako i ne ulaze u ovu statistiku.
Ko ne skuplja mrtve ?Russi svoje ne skupljaju to je za njih tako i tako potrosna roba i nikog vise ne intersuju![]()
Kako čoveče ???? Ajd mi objasni taj fenomen ?Pa fino. Na tih 12 tisuca sakupljenih ukrajnskih vojinika imas nekih 30 tisuca ruskih leseva koje su Rusi sami pokupili a nisu predmet razmjene, pa tako i ne ulaze u ovu statistiku.
Nebitno, bitno je da nisu zvanicno istupili iz NATO-a, sto je tvrdio onaj precvali orao.Nije samo deo ljudstva vec su se otvoreno bunili protiv nacina vodjenja NATOa od strane Amerike i svojoj podcinjenoj ulozi u tome, pocelo je u vreme De Gola a izgladio stvar odnosno priznao americku supermaciju tek Sirak.
Ti se avetinjo ponosis kako jedna zlocinacka imperija zvana SAD s svojim pomocnim uguzljub drzavama iz cista Mira napadne 1 miroljubivu I prosperitetnu drzavu pljackaju tu drzavu pobiju minimum pola miliona maloljetne djece I milion dva nevinih gradjana I skroz tu drzavu osakati I pretvoris u mizeriju milione njenih gradjana.Gledajte kako se rusi vlast i osvaja drzava za 4 dana!
Gledajte i ucite se, paceri jedni, foliranti, putinovi Genbelsi,
IQ od 70 je vjerovatno dovoljan da se taj princip shvati.Kako čoveče ???? Ajd mi objasni taj fenomen ?
Pa što tako ukri ne pokupe svoje mrtve pa nece ulazit u ovu statistiku ?
ja sam jako obavešten, i pokušavam da osvestim druge o tome da jedno pričaju drugo rade!Ne, nego si sada objasnio koliko si neobavesten.
Zamisli postoje vodovi morske pesadije, znaci oni hodaju po vodi? Ajde strafta
Pa kako čoveče? Prdite ovde godinama kako Rusi ne napreduju, zaglavljeni u blatu ukraine,e sada odjednom napreduju kako bi skupljali leševe.IQ od 70 je vjerovatno dovoljan da se taj princip shvati.
Rusi nadiru na ukrajinske livade i bivaju masovno unistavani uz pomoc dronova. Dakle svi ti lesevi ostaju na ruskoj teritoriji i ne mogu biti predmet razmjene.
Kada Rus osvoji livadu, onda pokupi svoje i ukrajinske leseve a samo ukrajnski lesevi ulaze u tvoju smijesnu statistiku. Ukrajnici ne zrtvuju ljude zbog livada tako da cesto nisu u prilici da pokupe ruske leseve.
Ja sam naprosto zadivljen a I mnogi drugi sirom svijeta I zaista presretan da nam srodna I bratska Rusija ima takve genijace Koji Cuda prave da se brani Rusija I ruske prijateljske zemlje. Mozemo samo zamisliti svijet bez mocne Rusije....cijeli svijet bio bih u ropstvo.
https://www.nytimes.com/2025/10/26/world/europe/russia-burevestnik-missile.html
Ракета остала 15 сати у ваздуху.Па Руси развлаче мозак...опет!!!