Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.827
Imam New Rock boots, više od nekoliko.Moraš da ideš na kurs da bi mogao da hodaš u ovome
Narkokompleksaš
![]()
A visok sam 183
S njima sam jedno 190
I nemam komplekse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam New Rock boots, više od nekoliko.Moraš da ideš na kurs da bi mogao da hodaš u ovome
Narkokompleksaš
![]()
"Neograničen domet"Русија је успешно тестирала интерконтиненталну крстарећу ракету на нуклеарни погон неограниченог домета.
Украјина открива да је њена „Фламинго“ коју финансира Запад, направљена „уради сам“, заправо мртва патка.
Све говори. Па ипак, западни медији желе да вам кажу да „Украјина побеђује“.
Pogledajte prilog 1807270

Желели су само Донбас, сада желе више. Може им се.Zbog promene politike srpskih vlasti i mediiji su promenili stav prema Rusiji. Vrlo malo vesti o Pokrovsku i ulazak 200 ruskih komandosa u centar grada. Pisu o nekoj livadi gde su se vratili Ukrajinci,kao o velikom povratku?
Sustina je da Rusi zele samo Donbas ,druge oblasti su ponudili za tu teritoriju.
Hoces da kazaes da Ukrajinci uopste ne kupe svoje mrtve, ostavljaju ih po kokosinjcima? Rusi banu, pobiju 1000 Ukrajinaca na livadi i odmah ih pokupe?
Ma glupo razmišljanje ukrrowwermatha, nemaju oni kapaciteta da shvate, i dalje misle da se ratuje na livadi prsa u prsaHoces da kazaes da Ukrajinci uopste ne kupe svoje mrtve, ostavljaju ih po kokosinjcima? Rusi banu, pobiju 1000 Ukrajinaca na livadi i odmah ih pokupe?
Зашто би имао комплексе због висине? Ја имам 182 и мислим да је то нормална мушка висина. У последње време и женска.Imam New Rock boots, više od nekoliko.
A visok sam 183
S njima sam jedno 190
I nemam komplekse
A kako bi ih skupili ako okupator osvoji na kraju tu livadu? Objasni.Hoces da kazaes da Ukrajinci uopste ne kupe svoje mrtve, ostavljaju ih po kokosinjcima? Rusi banu, pobiju 1000 Ukrajinaca na livadi i odmah ih pokupe?
Nemaju oni kapacitet da shvate nkeke stvari,, nisu oni krivi, to je žalosnoRusi napreduju sporo ali mnogo leseva skupljaju, koliko onda gine na tim livadama? ovo je sad teska metafizika za trolove kako sami sebi da pobiju kontradiktornosti
Svejedno imam čizme s opasnom platformom. Zato jer mi se sviđaju.Зашто би имао комплексе због висине? Ја имам 182 и мислим да је то нормална мушка висина. У последње време и женска.
Ljubi brat, moraš da napustiš holivudski koncept WWII. To je još Džon Vejn 1958. bacio u Rio Grande i rekao ovo više nije u modi.
New Rock na čikici od 60 leta...Kod Zelenskog je u pitanju visina, kod tebe, verovatno, nesto drugo. "Nemam komplekse" , "Ljudi nisam lud" , "Pijem, ali nisam alkoholicar"...matricaImam New Rock boots, više od nekoliko.
A visok sam 183
S njima sam jedno 190
I nemam komplekse
Кључно је "до недавно"."Neograničen domet"
Riječ je o raketi Burevestnik, koju su Rusi testirali još od 2017. godine. Ona je veću opasnost predstavljala za one koji su je lansirali nego za protivnike, jer sve do nedavno su sva lansiranja prošla katastrofalno. Najgore je bilo ono 2019. kada je pri lansiranju eksplodirala, pobila pet ljudi, razorila platformu. Radioaktivnost se osjetila, 16 puta veća od prirodne, čak do 30 kilometara.
![]()
A sve te teritorije osvajaju na prepad, za nekoliko casova, pa Ukrajinci nemaju vremena da pokupe svoje mrtve? Ti si taj koji naglaba o Rusima koji zauzimaju katastarske cestice, brzinom puza. Sta sprecava Ukrajinca da u pola godine borbi oko "kokosinjca" gde zive dobri "komadi", pokupi svog poginulog saborca?A kako bi ih skupili ako okupator osvoji na kraju tu livadu? Objasni.
Skupiš mrtve kada osvojiš neki teritorij, sigurno ne dok ti dronovi zuje oko glave.
Ili si uvjeren da Ukrajinci imaju 39x više mrtvih od Rusa, to dosta toga govori o twbi.
Ne vredi, džaba objašnjavati. Nemaju oni kapaciteta da to shvateA sve te teritorije osvajaju na prepad, za nekoliko casova, pa Ukrajinci nemaju vremena da pokupe svoje mrtve? Ti si taj koji naglaba o Rusima koji zauzimaju katastarske cestice, brzinom puza. Sta sprecava Ukrajinca da u pola godine borbi oko "kokosinjca" gde zive dobri "komadi", pokupi svog poginulog saborca?
Е, то је већ комплекс. Мада не знам зашто?Svejedno imam čizme s opasnom platformom. Zato jer mi se sviđaju.
No biggie
Zato sto slusa Merilin Mensona, doduse slusam ga i ja ali sam zadovoljan svojom visinom, 183cm.Е, то је већ комплекс. Мада не знам зашто?
Ne nemas uopsteImam New Rock boots, više od nekoliko.
A visok sam 183
S njima sam jedno 190
I nemam komplekse