kakvi istorijski. srba je bilo a ukri se još nisu izmislili.Srbijanci i Ukri su istorijski prijatelji.
Znaš li da među Ukrima im srbijanskih sela?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakvi istorijski. srba je bilo a ukri se još nisu izmislili.Srbijanci i Ukri su istorijski prijatelji.
Znaš li da među Ukrima im srbijanskih sela?
Rusi su pomešani Mogoli i drugi narodi.kakvi istorijski. srba je bilo a ukri se još nisu izmislili.
zar nisu ti zeleniCijeniš da je patuljasti jači od 950 miliona ljudi, a ne može da osvoji pogranično selo u Ukrajini. Vojnici mu sami kupuju vojnu opremu. Poklanja ovce regrutima.
Sila.
Zato ih znaci Ukrajinci svaki dan istjeraju iz nekog grada, jer ne ratuju.Ti il si turbo mlad i naivan, ili glup ko Q.
Rusi ne ratuju, ovo MZ Donbasa rade reda uz 160 k ruskih vojnika najvište.
To nije rat.
Turci su stoka, lepo ih je opisao Njegos...oni kao strvinari cekaju sta ce biti sa Rusijom...nanjusili su krv i sada se kalkulisu...licno ne verujem, da donose samostalne odluke...Da , turci su uvek bili dobri trgovci
I dobro je što oće da tvrde pazar sa Rusima
Nisu slepci kao ovi iz EU !
I Rusi oper nista?

Citajte kolega citajte...postoje sredstva informisanja osim sputnjika i informera (namjerno malim slovom)koje gradove?
Ja mislio Albanija izmišljena država. Kad vidim Ukrope dođe mi da izljubim Šiptare...kakvi istorijski. srba je bilo a ukri se još nisu izmislili.
auuuZa početak, ne upadam komšijama u stanove i ne vrištim da je to sada postalo moje.
To je već značajna razlika između mene i šumske jagodice iz Kremlja.
Ја мислим да је лепше летовати на Криму, него у Румунији или Бугарској.**** mi se za SRJ naravno
Pa, pratiću šta kažu svetski mediji o stanjima u Rumuniji i Bugarskoj.
Ako su tamo već na snazi koncentracioni logori koje Putin planira, onda se vredi držati zapadno
Kad vec pricas o istoriji, ti usporedjujes vrijeme kad se Rusija BRANILA, sa ovim kada NAPADA.Verujem da prvo ti trebaš da uzmeš istoriju. Tako su isto tvoji preci mislili da Rusija pada pa se desio kontranapad koji je preokrenuo tok rata.
A onda isti tvoji preci se oblačili u haljinama.
Takodje da dodam isti tvoji preci su imali logore za decu.
Jel treba da nastavim?
SFREAU gine.Ја мислим да је лепше летовати на Криму, него у Румунији или Бугарској.
Па добро, СФРЕУ ти не гине онда. Ако преживи.
na svojoj zemlji da pokazuju ..Mene samo interesuje ko je prešao granicu a nije pokazao pasoš.
Ovaj put to su bili Rusi.
Kako ćete samo glupo izgledati 1. marta kad zime više nema a nebo nije palo
Dobri borci. Po losom komandom ce propasti isto ko i druge ruske elitne jedinice.
Па где ћеш онда, јадна не била?SFREAU gine.
Pa mislim vaša glupa unija se zvala EAUПа где ћеш онда, јадна не била?
Уршка је изгубила онај сјај у очима.