Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lupaš gluposti. Pišeš da dolazi 300 000 vojnika pa onda pojačanja ni ma vidiku.

Slažem se, treba sačekati da dođu a oni dolaze uskoro. Onda će doći ako bude trebalo još 300 000 pa još 300 000 pa još 300 000.

Dolaziće sve dok se ukrajinska bulja ne razvali toliko od silnog primanja da ćete čak i vi na forumu da se hvatate zida.
Izgleda da ce prije njih stici snijeg.

Vrati se na taj komentar i moj kojem je bio namijenjen pa mi reci kakve veze ima to sa onim sta sam ja napisao.
Poenta je da je nema, glupost, provokacije iz bijesa i nemoci jer sam u pravu kad kazem da Rusija (za sada) GUBI rat.
Osvjestite se.
Nit sam u nesvijesti nit Rusija gubi rat.
Niti u jednom scenariju Rusija ne gubi.
Rusija još nije u ratu, a ako krenu možemo se svi počet molit, i ateisti i vjernici u cijeloj Europi.
Amere boli quita.

Ma briga me za history vašeg prepucavanja, ali da smo uvijek na krivoj strani je povijesna činjenica, JG.
Glupi smo i povodljivi.

Nece biti zanimljivo nego ce biti veliko srnje koje ce nam svima zagorcati zivot.
Хах....после пада Крајине, Босне, Косова, Црне Горе, затим 5. октобра који траје до вечерас.......шта "Србину" још може да загорча живот !! Па нас "БРЕ" ујела црна мамба, краљевска кобра и зелена морска змија. Душом смо у "Јасеновцу" већ 80 година. Или да кажем ону Његошеву али мало искарикирану са моје стране......"Што год дође МИ смо му наредни ! Нама ништа није непознато" !!

1664825246754.png

:per::per::per::per:

Putin 'deploys Belgorod nuclear submarine which carries Poseidon underwater drone capable of unleashing radioactive tsunamis which lay waste to enemy coastlines'​

YIr6m0g5

Ilon Mask - predlog mirovnog ugovora:

Elon Musk

@elonmusk
·
3h
Ukraine-Russia Peace: - Redo elections of annexed regions under UN supervision. Russia leaves if that is will of the people. - Crimea formally part of Russia, as it has been since 1783 (until Khrushchev’s mistake). - Water supply to Crimea assured. - Ukraine remai

Nit sam u nesvijesti nit Rusija gubi rat.
Niti u jednom scenariju Rusija ne gubi.
Rusija još nije u ratu, a ako krenu možemo se svi počet molit, i ateisti i vjernici u cijeloj Europi.
Amere boli quita.
Kako je ta arogancija opasna, od nje su patili i Rusi kad su krenuli na Ukrajinu.
Ima jedan scenario koji se upravo odvija, Ukrajina vraca oteto uz obilatu pomoc zapada, i to prilicno brzo.
Cuj Rusija jos nije u ratu, ne nego Zimbabve ratuje u Ukrajini.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back