Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rybar javlja da puca front zbog neshvatljive odluke sa vrha komande da ne salje pojacanja koja su u pozadini i vec neko vreme ne rade nista,cekaju.

***** li ga,ovakvu strategiju nikad nisam video
Kako nijesi, kod nas je to bilo vise puta? Sahovske i druge IGRE i genijalni potezi koje ne shvata niko a pogotovo ne glupi zapad.

Ja sam se smijao prije par godina kad su Srbi govorili kako Put ler uci iz naseg primjera i on ce raditi kao Zloba, samo je Rusija sila pa ce to sve ici ko podmazano.
Najmanji problem kod nas je bila sila. :eek:

Ovo cak ni Hitleru nije padalo na pamet :udriglavu:
Mozemo zakljucit da se na Krstarici muvaju potencijalni ratni zlocinci:nono3::think:
Hirošima? Nagasaki? Vijetnam (sa nekoliko miliona mrtvih) & Agent Orange?
Mnogo ste navikli vi na favorizovanje sa strane, sam znaš da bi bez uplitanja sa strane svi još izuzetno radosno živeli u Zloboslaviji Šiljoševićevoj, pod Mirinom premudrom julovskom komandom.

Ratni zločinci su tvoji Ukri i vaš Njofra.

screenshot_20221002-214927_chrome-jpg.3918829
Ne mlati se jer:

Screenshot_20221002-223652~2.png

Poslednja izmena:
Банзаи јуриши скупо коштају ***********е...

У Одеси и Николајеву синхроно су најавили хитно прикупљање крви давалаца

Треба напоменути да бројни извори јављају да је од јуче почела нова офанзива украјинских трупа у области Херсон. Ово се већ догодило када је УкроВермахт покушао да нападне прошли пут: пренатрпане болнице, хиљаде рањених, вађење крви.

Pogledajte prilog 1231416
E moj Tihi, u ratu se gine i treba krvi.
Ali zato, ili se gine ovako ko Ukri i ide naprijed, ili se stoji u mjestu i ide nazad ko Rusi.

Ovo izgleda nece cekati zimu, skupoce plina, vode i struje. :eek:

Hirošima? Nagasaki? Vijetnam (sa nekoliko miliona mrtvih) & Agent Orange?
Mnogo ste navikli vi na favorizovanje sa strane, sam znaš da bi bez uplitanja sa strane svi još izuzetno radosno živeli u Zloboslaviji Šiljoševićevoj, pod Mirinom premudrom julovskom komandom.

Ratni zločinci su tvoji Ukri i vaš Njofra.
Ma čekaj, zbunjuješ me
Hirošima i Nagasaki su super ili ne?

Za ta palamuđenja...(naravno NAFO Botova)...."kao mi...", "kao Sloba..." i slična trkeljanja...

Evo malo činjenica:

1)
Sloba nikad nije (smeo, znao, umeo...) da RS i RSK zvanično prizna i proglasi Srbijom...Pa su mu posle taj kukavičluk vratili sa pravljenjem proxy drzave na 13% Srbije...
PUTIN JESTE! Priznao i proglasio Rusijom!

2)

Sloba nikad nije proglasio ni delimičnu, ni opštu mobilizaciju zarad RS i RSK, čak je debil uvodio sankcije RS-u...
PUTIN JESTE! Proglasio prvo delimičnu, a sa pripajanjem faktički i još malo i opštu mobilizaciju!

3)

Srbi u RS su gotovo sami protiv svih i uprkos svemu izborili RS, ali ne dovoljno jaki da pomognu i RSK
Sloba je tek kad mu je dogorelo, i kad je shvatio da ga je Zapad izjebao...stao da brani Kosovo i da mobiliše...
I tada su opet Srbi sami ratovali protiv celog NATO-a, sa ne samo obavestajnim, avax i satelitskim podacima..., vec i protivu nato avijacije...i takođe instruktora i proxy vojske na terenu...
A sad imamo Rusiju protivu NATO-a...

....
Da je gownar Zloba uradio sta treba na vrijeme na pocetku, onda na kraju ne bi zapali u nemoguce situacije i u Krajini i u Bosni i u Srbiji.

To je isto ko ovo vase "ne zuri se Rusima", oni ce "ostvariti puno sa malo" itd. Nema od tog nista, ja sam mislio da su se opametili nedje u maju, junu, a oni su tad u stadijumu VRS iz sept-oct 1992. kad se stalo sa ofanzivnim dejstvima i kad se cekalo vrijeme, cekala zima, cekalo da svijet (boli me K. za svijet) vidi da nijesmo agresori itd.
I dobili smo k. i to pod svim uslovima nasi neprijatelja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back