Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.853
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok su srpski policajci svracali na kaficu i malo razgovora sa njima.И све оне који су убијени америчким бомбардовањем, колоне албанских избеглица итд.
Ne,prosvetli me?Znaš li ti razliku između montažne kuće i daščare?
Nisam citao tekst, ali moram priznati da je jedna od stvarno boljih himni sto se melodije tice.Sad kad znam prijevod baš je bezveze. Nikakav naboj, mrtvo puhalo, pobuđuje emocije hladne ko Sibir.
Brt na početku sam bio neutralan al sad vidim da su ti Ukrajinci bolesni jbt.. ladno me lik Ukrajinac izbrisao sa Fejsa jer sam podržao Rusiju.. a čak smo istog dana rođeni!

Pa i ti si se hvalio kako si masovno brisao one "Je suis..." likove.Brt na početku sam bio neutralan al sad vidim da su ti Ukrajinci bolesni jbt.. ladno me lik Ukrajinac izbrisao sa Fejsa jer sam podržao Rusiju.. a čak smo istog dana rođeni!

Dovoljno je reći podatak da se kuće i dače od dasaka i blata prodaju za par tisuća dolara, a montažne kuće za stotine tisuća dolara.Ne,prosvetli me?

Dok su srpski policajci svracali na kaficu i malo razgovora sa njima.
I onda, iz cista mira dolaze Amerikanci i krecu da ubijaju Albance...kako je vama dobro.

Slušajući tebe, čovek bi zaključio da su se Šiptari oštro protivili bombardovanju Srbije, dok Rus to radi iz humanitarnih razloga.Šiptari žive na Kosovu ali nas nije bombardovala Albanija nego SAD, Holandija i ostali belosvetski banditi.
Koliko god se ti trudio, nemaš nikakve mogućnosti da ovo spinuješ.
Je što se tiče melodije, ali tekst je žešće razočaranje. Ko himna Kanade.Nisam citao tekst, ali moram priznati da je jedna od stvarno boljih himni sto se melodije tice.
Hej Slaveni je naravno ultimativna, ali trebalo bi pogledati tekst sovjetske verzije, vjerujem da je bolji od ruske.
Kosovo war, sa istog sajta
Bas bu bili humani, ni pola miliona Albanaca nisu proterali...Neka svinja posalje svog sina za pocetak u rat.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/...u-zaporozju-23-mrtvih-i-28-ranjenih/220930030
Значи опет Руси напали своје цивиле.Е свашта па чак и да је пропаганда превише је.
Da Hag je ogledalo objektivnosti.I jedne i druge, na zalost. Bilo je sudjenje milosevicu gde je dosta toga moglo da se cuje...
Албанци су бежали од НАТО бомбиKosovo war, sa istog sajtaBas bu bili humani, ni pola miliona Albanaca nisu proterali...
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kosovo_War
Pogledajte prilog 1229912
Njet, toze koljega sijever, toze severnjij polj. Tam poLJa goda nema solnce, a poLJa goda ukrade nas prezidenjt Putin. Panjimaes?Mnogi pogresno misle da je "Zemlja izlazeceg Sunca" Japan, sto je pogresno.
Sunce upravo izlazi u Rusiji, tacnije u Chukotki. Mnogi neobrazovani, i poluinteligenti tvde suprotno, ali dovoljno je samo baciti pogled na kartu:
Pogledajte prilog 1229895