Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.814
@pop80 , slusas li od jutros?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@pop80 , slusas li od jutros?
Unisteno ukrajinako RV po Konasenkovu daje doprinos u mlacenju agresora.
I to na poligonima Anti Teroristicke jediniceI NATO ih zakopao u Batajnici![]()
Prije bih rekao da Ameri drže Srbiju na okupu. Da se maknu vi bi ste se među sobom poklali i podijelili državu i ne bi bilo prvi put.Amerika drži Hrvatsku, Ukrajinu, Litvaniju i druge slične provizorijume, kojih neće biti kad se Amerika iz nekog razloga skloni od njih.
Znaš li ti razliku između montažne kuće i daščare?Koliko je meni poznato u USA je vecina objekata montaznog tipa.![]()
Da, Lisicjansk i Severodonjeck su spremni za oslobodjenjeA tako ih malo delilo od istorijske aneksije i ulaska u mocnu tajkunsku Putinovu Rusiju.
Ne zaboravi Korišu 99 te kada je Nato pobio albanske civile u koloni koju sam već pomenuoCIA Satanisti ne staju sa ritualnim zrtvovanjem ljudi zarad false flagova...da bi medijski zasenili danas kad Putin oslobadja 20% Ukrajine
Markale, Vase Miskina, Račak, Njujork 2001. Buča...
I sad Zaporozje...
Znam da nemaju srama i stida da bi im se reklo Sram ih bilo...
Ali njihovo ZLO nece pobediti !!!
Smrt CIA satanistima i fašistima !
...
Lažni referendumi, bombardiranja, aneksije teritorija, zločini, agresija, prisvajanje tuđeg teritorija, masovne grobnice, granatiranje civila, silovanja i mučenja civila, nakon čega je slijedio poraz od slabije vojske i bežanija epskih razmjera u kojoj smo vidjeli u kakvim su uvjetima ratovali i živili "profesionalni ratnici". - Svaka sličnost sa srbima devedesetih je slučajna.
Ne znam koliko je ovo relevantno:Pa naravno da su nagadjanja jer je jedini nacin da se provjeri taj da se svaka od tih 4000 bojevih glava aktivira i testira da li ce eksplodirati pri prvom pokusaju. Ali samo idiot moze staviti ruku u vatru da su Rusi kompletan arsenal odrzavali propisno, sa obzirom na sve do sada vidjeno. Previse se tu novca vrti, u stvari radi se nekih 9 milijardi $ godisnje.
Moze se puno jahti kupiti za tu sumu.
njihovi vojnici su vec tu...NATO ima drugi plan i to se izgleda ostvaruje...Ukrajincima je potrebno neko oopkoljavanje ruskih snaga i unistavanje bez milosti, bar hiljadu mrtvih ruskih vojnika...posle toga krecu protesti sirom Rusije, a mozda i neka pobuna na Kavkazu...sto se tice Limana, Rusi se povlace...ukri su usli u Jampol bez borbe.......to je neko moje vidjenjeмислим да је крајње време за НАТО да крене да улази и запоседа макар западне делове Украјине иначе ће изгубити целу Украјину.
Kakvo pojacanje? Budala je organizovala slavlje, mozda i vojnu paradu pobedeNema pojacanja. Do nocas ako se ne izvuku, nece da valja.

Sasvim normalna Ukrajinka govori o djeci ubijenoj u masovnoj pucnjavi u školi u Iževsku:
- I veseli vas činjenica masovnog strijeljanja djece?
- da Jako mi je drago...što se prije likvidiraju u mlađim godinama, manja je šansa
Ne bre, nema tu nacizma, produžite...Supermarket u Ukrajini u blizini poljske granice. Satima je zaglavljeno stotine Jevreja. Za njih nema hrane, nema vode.
И све оне који су убијени америчким бомбардовањем, колоне албанских избеглица итд.Nemoj nekome da lepis te epitete jer si sam takav.Ukupan broj poginulih siptara na KiM je negde oko 13000, ukljucujuci poginule ovk i civile. Od tog broja vise stotina siptara je pogubila ovk,cesto nakon otmica i mucenja. Na osnovu sudjenja u Hagu nikada se nije radilo o slucajevima sa stotinama civila,nego najvise etnicko ciscenje u koje su po komandi 1999. krenuli
Sada lepo odje8es i javis se tek kada ovladas informacijama
Sad kad znam prijevod baš je bezveze. Nikakav naboj, mrtvo puhalo, pobuđuje emocije hladne ko Sibir.@pop80 , slusas li od jutros?
Lazes kao raspali Lavrov. Nema veceg ubice od Staljina kojem vi iz dupeta virite.