Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.591
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не уништава али су агресори и окупатори. Од сутра.Znači SVO je krenula prije 200+ dana upadom u Ukrajinu, a danas je situacija takva da ruskih vojnika u Ukrajini nema ali zato ukrajinska vojska uništava rusku vojsku u Rusiji.![]()
Samo na papiru.@illinois
Ovo prvo se već ima, a i drugo nije tako daleko kao što se ti tešiš.
P.S. Zapad ima daleko veću gustinu naseljenosti, a RF bitno veću megatonažu - a Kinezi i bojeve glave od 5 i 25 megatona.
"U ovom trenutku sam državljanka Rusije, i šta god da se desi, ponosna sam što sam Ruskinja. Ali ako moja karijera zavisi od toga, onda je izbor očigledan, jer želim da nastavim da igram tenis za sebe, to mi je prioritet. Niko ne želi da dodaje ulje na vatru, ali meni se čini da je Švicarska veoma stabilna zemlja i voljela bih da napravim tranziciju u budućnosti", rekla je Darija Kasatkina, a prenosi Eurosport.
Ajd sad pametnakovicu daj odakle vuces te podatke ako nedas onda lazesSamo na papiru.
Putin moze biti sretan ako je i 10% nuklearnog arsenala uopce funkcionalno. A o tome koji postotak raketa bi uopce stigao na cilj, da ne pricamo.
Vazi glupanderu samo nastavi... homosrbijancuDobro je to što ti ga Kiki meče u usta
Kad to vidim onda cu vjerovati.Iz Limana nema povlacenja ... .Prati narednih nekoliko dana to celo rstiste ..Stali su Ukri sa napadima na Liman osete da se nesto sprema tj Ameri om javljauu ..U dubini sa ruske strane granice je velika koncentracija trupa..a I sa gornje strane Harkova je druga velika koncentracija iznad Kijeva je treca 700 aviona je spremljeno za akciju .. To Nato kaze ne Rusi ...Ovo će biti veliki udar .. Verovatno će ići da odseku Ukre od Poljske tj od Nato logistike ..
Znaci takoreci odsjekli su skroz Liman. Ljepo.
Sto mrzim kad vidim nekog da se cesa po nosu i to jos pred govor
Pa pogledaj stanje ruske vojne tehnike na terenu. Ono sto je vidljivo golim oko, raspada se. A ne nuklearni arsenal koji je savrsen za izvlacenje ogromnog novca, gdje je svakako svejedno hoce li itko primjetiti da nije odrzavan po propisima.Ajd sad pametnakovicu daj odakle vuces te podatke ako nedas onda lazes
Aman razume ja da se laze ali ovako glupo to jos nisam video
Uči ti Ukrajinski, njima će više trebati. Kažu neki stvar može da progresira ovako:uhhh da znam Ruski
ponudio bih se da radim u svojoj struci a to i je itekako vazno rad sa traumatizovanom populacijom.
hmmm, koliko bi mi trebalo da savladam Ruski, pitanje je sada .
Znaci nagadjanja ili???Pa pogledaj stanje ruske vojne tehnike na terenu. Ono sto je vidljivo golim oko, raspada se. A ne nuklearni arsenal koji je savrsen za izvlacenje ogromnog novca, gdje je svakako svejedno hoce li itko primjetiti da nije odrzavan po propisima.
Ne, priželjkivanja, vlažni snovi i sl…Znaci nagadjanja ili???
To se znalo do prvog dana.
Ok ali cemu to?Ko uopste zna celu pricu??To se znalo do prvog dana.
Na forumu su brisali poruke svakome ko je pisao da je vakcina genska terapija.