Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ceniš da je zauzimanje tolike teritoije, od jedne od najmasovnijih i najspremnijih armija u Evropi uz najveću pomoć NATO snaga na svakom koraku, neuspeh?
Ne cijenim, nego ZNAM da u vojnim stvarima uspjeh se mjeri VREMENOM, ostvarenim i neostvarenim ciljevima, sposobnosti da se drzi pritisak (ne samo artiljerijom nego pjesadijom, arti., oklop itd. je **** bez pjesadije), rezervama koje mogu stalno intervenisati dje treba.

Gledao sam rusku pjesadijsku obuku. Majmo moja, to je samo sto cu reci. JADNI LJUDI.

i tako , s obzirom da su i srane kompanije ukljucene u izgradnju gasovoda , normalno i je bilo i da su se osigurali.tako , da ce se i isplatiti njima za stetu ali pitanje i je kada ce se to i uraditi i pisac naglasava da ce to mozda biti i godina i godina , kada ce se i proces placanja zavrsiti

It became known about the insurance of Nord Streams by foreign companies​

RIA Novosti source: Nord Streams are insured by foreign companies
PlotNord Stream 2:
owl_detail_240_7410138d4d5ca50407a8b89377817226.jpg

Photo: Markus Schreiber / AP
The Nord Stream and Nord Stream 2 pipelines, where the accidents occurred, were insured by foreign companies, but the terms of the insurance are unknown, sources told RIA Novosti .
“Nord Stream is an international consortium. The pipelines were insured by foreign companies,” one of the interlocutors noted. Another stated that military risks could not be included in the coverage, and they are considered as one of the versions. “Most likely, the insurer will postpone the payment until the end of the investigation, and, as the press writes, in the current conditions it can stretch for years,” he said.

Али би се, безбели, радовао руској победи и украјинском поразу.
Их да ти је наган.
Не, ја бих се радовао брзом крају рата, ако то значи пораз Украјине онда да.
Ако мислиш да је брже пораз Русије онда желиш апокалипсу.Уживајте онда...

Ne cijenim, nego ZNAM da u vojnim stvarima uspjeh se mjeri VREMENOM, ostvarenim i neostvarenim ciljevima, sposobnosti da se drzi pritisak (ne samo artiljerijom nego pjesadijom, arti., oklop itd. je **** bez pjesadije), rezervama koje mogu stalno intervenisati dje treba.

Gledao sam rusku pjesadijsku obuku. Majmo moja, to je samo sto cu reci. JADNI LJUDI.
Eh da si ti u vojsci Krajine toliko zauzeo Hrvatima, pa da ti kažemo kako je to neuspeh, ovako si samo otišao...

Konjasenko novi brifing

307 aviona, 155 helikoptera, 2.107 bespilotnih letelica, 377 protivvazdušnih raketnih sistema, 5.147 tenkova i drugih oklopnih borbenih vozila, 855 višecevnih raketnih bacača, 39 borbenih vozila, 3 artiljerijskih komada i minobacača, kao i 5973 jedinice specijalnih vojnih vozila.

Konjasenko tvrdi da je Rusija unistila 5147 Ukro tenkova, izmedju ostalih naduvanih cifara

Dal je ovaj covek normalan, rat traje koliko

5147 tenkova i oklopa
Niko vise nije lagao nego Hrvati i HTV tokom odbrambeno otadzbinskog rata

Od 1.09 min :hahaha:

A ti si bio u Rusiji i znaš da od tolikih miliona ljudi oni u rezervu zovu nesposobne? Baš me zanima koji su to izvori, nije valjda d agledaš/čitaš neke hrvatske ili slične NATO neslobodne medije?
Gledam i pratim mnoge ruske telegram kanale, i mjesec dana prije napada kod Harkova mnogi Rusi su upozoravali da se nesto sprema.
A tako i sad sa mobilizacijom i NIJESMO NI POCELI.

Nista nije poduzeto to je istina a sta ko izmislja i uzvikuje propagandne fraze pokazalo se kao skroz nebitno.

Jadan si ti, kao i Ukropi & njihovi navijači.

---
Ako Rusi neće više prodati kubika gasa u EU, EU će nekako istrpiti nešto skuplji LNG
...
Две болдоване речи срећу кваре. Не само срећу, него комплетан стандард и могућност функционисања грађана, привреде.
Крах ЕУ као економског дива (како га доживљавамо), су започели Кинези упоредо са пандемијом. Утањили су пошиљке производа.
Без мулитнационалних брендова, сировина, енергената - ЕУ је на нивоу Африке. На пример, које скоро куповао аутомобил или има потребу за неким техничким производима из ЕУ, може одмах да схвати о чему пишем.
То је процес који се одвија већ неко време.
Спроводи га, по обичају, невидљива сила, ми видимо само експоненте у виду Амера и ЕУ бирократа.

Чију год страну неко држао, мени се чини да се овај процес увелико одвија. А његове драстичне последице морају ускоро бити веома видљиве.

Možda za ostatak proizvodnje, koji ipak zahteva energente. Zatim transport, gde god da se nešto poizvede u svetu, treba to dovesti u maloprodajne objekte. A i kupci i prodavci moraju nekako da dođu, nije da su svi u blizini pa mogu peške, Zatim treba popaliti svetla, ugreajti prostor, upaliti kasu i računar, poslati neki mejl. Zamisli, sve to troši energiju.
ciju.......

Gledam i pratim mnoge ruske telegram kanale, i mjesec dana prije napada kod Harkova mnogi Rusi su upozoravali da se nesto sprema.
A tako i sad sa mobilizacijom i NIJESMO NI POCELI.

Nista nije poduzeto to je istina a sta ko izmislja i uzvikuje propagandne fraze pokazalo se kao skroz nebitno.
A kako si doveo ova dva u vezu? Mali broj vojnika i tvoj trip da sad pozivaju nesposobne? :fdlan:

Eh da si ti u vojsci Krajine toliko zauzeo Hrvatima, pa da ti kažemo kako je to neuspeh, ovako si samo otišao...
Ja u Vojsci Krajine sam bio u istoj situaciji kao i Rusi kos Izjuma i Kupjanska.

Jedna linija, bez rezerve, na dosta mjesta od 5-10 puta brojcana nadmoc, bez ikakve podrske i sa djeneralima koji namjerno sabotiraju vojsku ili su skroz bezidejni.

Nemoj meni o tome prigovarati. Video snimke koje gledas u Ukr. ja sam gledao licno.

Da, to je obicna glupost ako na kraju nema neku svrhu.

Pokazalo se da su prvi u pravu a drugi nijesu.

Ne vidim nista sto ide u prilog Rusima niti da se ista mijenja a tu nema izbora, MNOGO TOGA SE MORA MIJENJATI. Dizu ljude (bolesne, pijance, fizicki, psih itd. skorz nespremne) i bez obuke (a pogotovo jake obuke) salju u sigurnu smrt.
Упао си у круг пакла пропаганде.Шта је стобом шта је за Русе милион људи под опремом?Какви болесници, пијанице? :lol: То се неће десити за један дан али су претпоставке до краја године да Русија под оружјем има милион војника на украјинској граници а то је велика драстична разлика у односу на оних смијешних 150 хиљада са почетка баладе.

Ти се баш намерачио на мене. :D
Испослуј код управе могућност да блокирам све тролове, укључујући и тролове модераторе.
Блокирам те и ти несметано наставиш, ајде да се лажемо, причу испред драгстора.
Вин вин.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back