Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Аааааа ласери и свемирска технологија.
Напред ордијо, кликћеш!
Војска стиже у озбиљној количини ,опрема стиже ,политика своје одрађује.Гледаћете крвав рат, зар нисте навијали за ово када се пјенили сви углас "сатрите Русију,Путина", радовали се мртвим руским војницима, па уживајте онда.Ја сам био тај који је упозоравао шта ће бити никако не један од оних који се радовао овом сукобу.

Председник Русије Владимир Путин учествоваће у петак, 30. септембра, на церемонији потписивања споразума о ступању нових територија у састав Русије, саопштено је из Кремља. Споразуми ће бити потписани са све четири територије на којима је одржан референдум – ЛНР, ДНР, Запорошком и Херсонском облашћу, прецизирао је портпарол Кремља Дмитриј Песков.​

Знам све голорук народ се бацао на тенкове...;)
U SIMOD patikama.

:D

Čudni su putevi gospodnji. Kako ti sad ovim domobranima da objasniš, da je Hrvatska u jeku opsade Vukovara, isporučivala Kuvajtu već plaćene M-84. Valjda poslednju tranšu da bi ispunili, negde u toku 1992. godine, morali su da ih povlače iz hrvatskih jedinica, kako bi imali dovoljan broj za njihovu turu isporuke Kuvajtu. Mi smo svoje već odradili.
Rokamo se, ali lova je lova. Kuvajćani platili, prvo da se oni namire, a mi možemo da se čukamo i sa 55'.

Tragedija je da se danas Ukrajinci nadaju, mada ih više lože, da će izmeniti dalji tok rata sa slovenačkim roze '55. Malo '55, malo HIMARS ali Rusima se svejedno crno piše.

Šta se dešava oko Limana?
Ništa ne može da se pročita od ovolikog laprdanja na temi.
Da previse laprdanja, da postaje vise skroz dosadno.

Po onome sto sam ja procitao, cuo i vidio, Rusi su za sad stabilizovali te linije ali pritisak sa druge strane je stalan (brojcana nadmoc puta 10 i jos 10x10 u kvalitetu boraca sa obe strane). Znaci mozemo ocekivati jos jedan veliki prodor i kolaps linija. Cim ovi dignu JEDNU liniju gotovo je, jadnim ruskim vojnicima KOJI SU PREPUSTENI SAMI SEBI dosta puta ne preostaje nista drugo nego da svi izginu ili da pobjegnu (jer nema tu druge).

Jos jedan veliki prodor i mozda cijeli front u Ukr. pada. Rusi nemaju ni vremena ni pameti niti izgleda da ista rade da promijene stvari.

Ne vidim da ce Rusi tu ista promijeniti JER I NE RADE NISTA STO BI PROMIJENILO stvari (a to sigurno nije bacanje glava u vatru iloi tzv. mibilizacija. Ako pogledas stvari, to su bas Ukr. radili zrtvovali zivote, tehniku itd. da bi se pripremili itd. Naravno sve uz pomoc i org. NATO ali to nije bitno.
Rusi samo bacaju zivote u vatru ali nema nidje ruski jedinica A klase koje spremaju velike udare itd.

Nema nikakve logike da su Rusi digli gasovod u more.

Prvo, to je njihova imovina, zasto bi je unistavali, a drugo i najvaznije Rusi mogu samo da zavrnu i gasa nema.

Apsurdno je osudjivati Rusiju u ovom slucaju.
Апсурдно или не они су главни кривци у "објективним" западним медијима.

Po onome sto sam ja procitao, cuo i vidio, Rusi su za sad stabilizovali te linije ali pritisak sa druge strane je stalan (brojcana nadmoc puta 10 i jos 10x10 u kvalitetu boraca sa obe strane). Znaci mozemo ocekivati jos jedan veliki prodor i kolaps linija. Cim ovi dignu JEDNU liniju gotovo je, jadnim ruskim vojnicima KOJI SU PREPUSTENI SAMI SEBI dosta puta ne preostaje nista drugo nego da svi izginu ili da pobjegnu (jer nema tu druge).

Jos jedan veliki prodor i mozda cijeli front u Ukr. pada. Rusi nemaju ni vremena ni pameti niti izgleda da ista rade da promijene stvari.

Ne vidim da ce Rusi tu ista promijeniti JER I NE RADE NISTA STO BI PROMIJENILO stvari (a to sigurno nije bacanje glava u vatru iloi tzv. mibilizacija. Ako pogledas stvari, to su bas Ukr. radili zrtvovali zivote, tehniku itd. da bi se pripremili itd. Naravno sve uz pomoc i org. NATO ali to nije bitno.
Možeš da sanjaš, gospo’n ličanine…

Ovaj EU prosperitet koji smo imali zadnjih 20tak godina je bio dobrim delom zasnovan ma jeftinim resursima ..Rusija je tu br1 ..To glavonje u EU neće da priznaju. EU nema suverinitet to se vidi iz aviona ..Sve su to Američke pudlice
Ma da. :whistling:

Pa ako je Europa većinu proizvodnje (po vašim teorijama) prebacila u jeftinije zemlje kako je onda ovisna o Ruskim energentima?

Lazes kao pas.

Gasovod je ostecen u teritorijalnim vodama Svedske i Danske i nikakvih Rusa tamo nema .

U blizini su primeceni americki brodovi.

Gasovod je ostecen sa namerom da gas nikada vise ne potece kroz njega. Rusiji to nije u interesu.
Ne u teritorijalnim. U ekonomskoj zoni. Tu je plovidba slobodna, i Baltik je pun ruskih podmornica. To sto si ti sisao vesla dok se delila pamet, ne znaci da su i ostali.

Da, pardon pogledao sam srpsku Wikipediju i piše da je hrvatska strana imala četiri tenka.
Па могу те одвести када пређеш границу на олупину једног и нашег и вашег. :D
Чим ти по википедији тражиш податке за коридор 92 немамо ми ту пуно простора за озбиљну причу. ;)

Rusi samo bacaju zivote u vatru ali nema nidje ruski jedinica A klase koje spremaju velike udare itd.
Значи по теби жртвовање Украјинаца и њихова мобилизација је уродила плодом али жртвовање Руса и руска како написа тзв. мобилизација нема смисла и то је једна обична глупост. :D

Samo nikako zetovi Putina i sin Peskova da dobiju koverticu.

Poziv za mobilizaciju dobio je i bokser Nikolaj Valuev, inače poslanik ruske Dume, koji je ovih dana obilazio mobilisane. Kaže da će se odazvati naredne sedmice.

1551630591_0:0:3072:1728_600x0_80_0_0_53b62140c59161cd54c5de7a02e56dce.jpg.webp
Hahahaha
Nađi mu uniformu sa 213

Možeš da vidiš šta VDV, Specnaz GRU, Wagner i Rosgvardija rade Ukrima, samo nećeš da znaš, ali to tvom Zelenom neće pomoći.

Па могу те одвести када пређеш границу на олупину једног и нашег и вашег. :D
Чим ти по википедији тражиш податке за коридор 92 немамо ми ту пуно простора за озбиљну причу. ;)
Ти си имао три године и свега се сећаш.
Био си право напредан.

Možeš da sanjaš, gospo’n ličanine…
Mozes da bacas 500 000 granata i raketa dnevno. ali ako nema ko to iskoristiti na terenu to je bezvezno razbacivanje i unistavanje svoje vojne moci.

Rusi su sve moguce uradili da sami sebe potuku do nogu. Svaki pogresan potez, korak, svaki najgluplji izbor oni su ga napravili tako da je nejasno da li je to slucajno ili sa namjerom. Ne vjerujem da je iko na svijetu toliko glup i nesposoban.

(УЖИВО) Украјинске снаге гранатирале колону избеглица у Харковској области​

Специјална војна операција у Украјини, дан 218. Лидери ДНР, ЛНР, Запорошке и Херсонске области упутили председнику Русије захтев да ове области прими у састав Русије. Специјална операција биће настављена и после присаједињења нових региона, саопштио Кремљ. Руска авијација уништила погон са више од 90 украјинских тенкова.​

Мирошник: Обједињене снаге Русије, ДНР и ЛНР омогућиће ослобађање веће територије

https://srbin.info/svet/uzivo-ukraj...a-u-harkovskoj-oblasti-poginulo-oko-30-ljudi/

Možeš da vidiš šta VDV, Specnaz GRU, Wagner i Rosgvardija rade Ukrima, samo nećeš da znaš, samo to Zelenom neće pomoći.
Znam sta rade jer pratim stvari od prvog dana, kao vojnik a ne kao navijac.

Elita ruske vojske ima stalne GUBITKE i jedino sta ces ti postici sa tim je da skroz unistis VDV, Specnaz GRU, Wagner i ostale najbolje jedinice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back