F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Iskreno ne piše se dobro Rusiji. Ovo će da odvede Rusiju u raspad.
A moguće i svijet u svjetski rat

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno ne piše se dobro Rusiji. Ovo će da odvede Rusiju u raspad.

Војска стиже у озбиљној количини ,опрема стиже ,политика своје одрађује.Гледаћете крвав рат, зар нисте навијали за ово када се пјенили сви углас "сатрите Русију,Путина", радовали се мртвим руским војницима, па уживајте онда.Ја сам био тај који је упозоравао шта ће бити никако не један од оних који се радовао овом сукобу.Аааааа ласери и свемирска технологија.
Напред ордијо, кликћеш!
Не дешава се каже Емихс.
Da, moja greška, nije 300 nego 33 koje su dobili od Rusije u ime duga.Ma nemaju oni 300 T80 tenkova, otkud im...
U SIMOD patikama.Знам све голорук народ се бацао на тенкове...![]()
Ruski svet...mensecini da sam vidio AGAFJU kako grebe i rukama i nogama
Da previse laprdanja, da postaje vise skroz dosadno.Šta se dešava oko Limana?
Ništa ne može da se pročita od ovolikog laprdanja na temi.
Očekivano: T-80 je bolji od svega što se tamo koristi, osim od T-90M.Retki kadrovi tenkovskog duela. Naravno, ruski tenk T-80BV odvalio ukrajinskog Bulata T-64.
Kako izvor navodi, ruskim tenkom upravljao neki brka od pedeset leta, pre par dana mobilisan u Irkutsku.
Da, pardon pogledao sam srpsku Wikipediju i piše da je hrvatska strana imala četiri tenka.Знам све голорук народ се бацао на тенкове...![]()
Апсурдно или не они су главни кривци у "објективним" западним медијима.Nema nikakve logike da su Rusi digli gasovod u more.
Prvo, to je njihova imovina, zasto bi je unistavali, a drugo i najvaznije Rusi mogu samo da zavrnu i gasa nema.
Apsurdno je osudjivati Rusiju u ovom slucaju.
Možeš da sanjaš, gospo’n ličanine…Da previse laprdanja, da postaje vise skroz dosadno.
Po onome sto sam ja procitao, cuo i vidio, Rusi su za sad stabilizovali te linije ali pritisak sa druge strane je stalan (brojcana nadmoc puta 10 i jos 10x10 u kvalitetu boraca sa obe strane). Znaci mozemo ocekivati jos jedan veliki prodor i kolaps linija. Cim ovi dignu JEDNU liniju gotovo je, jadnim ruskim vojnicima KOJI SU PREPUSTENI SAMI SEBI dosta puta ne preostaje nista drugo nego da svi izginu ili da pobjegnu (jer nema tu druge).
Jos jedan veliki prodor i mozda cijeli front u Ukr. pada. Rusi nemaju ni vremena ni pameti niti izgleda da ista rade da promijene stvari.
Ne vidim da ce Rusi tu ista promijeniti JER I NE RADE NISTA STO BI PROMIJENILO stvari (a to sigurno nije bacanje glava u vatru iloi tzv. mibilizacija. Ako pogledas stvari, to su bas Ukr. radili zrtvovali zivote, tehniku itd. da bi se pripremili itd. Naravno sve uz pomoc i org. NATO ali to nije bitno.
Ma da.Ovaj EU prosperitet koji smo imali zadnjih 20tak godina je bio dobrim delom zasnovan ma jeftinim resursima ..Rusija je tu br1 ..To glavonje u EU neće da priznaju. EU nema suverinitet to se vidi iz aviona ..Sve su to Američke pudlice

Ne u teritorijalnim. U ekonomskoj zoni. Tu je plovidba slobodna, i Baltik je pun ruskih podmornica. To sto si ti sisao vesla dok se delila pamet, ne znaci da su i ostali.Lazes kao pas.
Gasovod je ostecen u teritorijalnim vodama Svedske i Danske i nikakvih Rusa tamo nema .
U blizini su primeceni americki brodovi.
Gasovod je ostecen sa namerom da gas nikada vise ne potece kroz njega. Rusiji to nije u interesu.
Па могу те одвести када пређеш границу на олупину једног и нашег и вашег.Da, pardon pogledao sam srpsku Wikipediju i piše da je hrvatska strana imala četiri tenka.
Ma da, ni jedan…Ma nemaju oni 300 T80 tenkova, otkud im...
Значи по теби жртвовање Украјинаца и њихова мобилизација је уродила плодом али жртвовање Руса и руска како написа тзв. мобилизација нема смисла и то је једна обична глупост.Da previse laprdanja, da postaje vise skroz dosadno.
Po onome sto sam ja procitao, cuo i vidio, Rusi su za sad stabilizovali te linije ali pritisak sa druge strane je stalan (brojcana nadmoc puta 10 i jos 10x10 u kvalitetu boraca sa obe strane). Znaci mozemo ocekivati jos jedan veliki prodor i kolaps linija. Cim ovi dignu JEDNU liniju gotovo je, jadnim ruskim vojnicima KOJI SU PREPUSTENI SAMI SEBI dosta puta ne preostaje nista drugo nego da svi izginu ili da pobjegnu (jer nema tu druge).
Jos jedan veliki prodor i mozda cijeli front u Ukr. pada. Rusi nemaju ni vremena ni pameti niti izgleda da ista rade da promijene stvari.
Ne vidim da ce Rusi tu ista promijeniti JER I NE RADE NISTA STO BI PROMIJENILO stvari (a to sigurno nije bacanje glava u vatru iloi tzv. mibilizacija. Ako pogledas stvari, to su bas Ukr. radili zrtvovali zivote, tehniku itd. da bi se pripremili itd. Naravno sve uz pomoc i org. NATO ali to nije bitno.
Rusi samo bacaju zivote u vatru ali nema nidje ruski jedinica A klase koje spremaju velike udare itd.
HahahahaSamo nikako zetovi Putina i sin Peskova da dobiju koverticu.
Poziv za mobilizaciju dobio je i bokser Nikolaj Valuev, inače poslanik ruske Dume, koji je ovih dana obilazio mobilisane. Kaže da će se odazvati naredne sedmice.
![]()
Možeš da vidiš šta VDV, Specnaz GRU, Wagner i Rosgvardija rade Ukrima, samo nećeš da znaš, ali to tvom Zelenom neće pomoći.Da previse laprdanja, da postaje vise skroz dosadno.
Rusi samo bacaju zivote u vatru ali nema nidje ruski jedinica A klase koje spremaju velike udare itd.
Ти си имао три године и свега се сећаш.Па могу те одвести када пређеш границу на олупину једног и нашег и вашег.
Чим ти по википедији тражиш податке за коридор 92 немамо ми ту пуно простора за озбиљну причу.![]()
Mozes da bacas 500 000 granata i raketa dnevno. ali ako nema ko to iskoristiti na terenu to je bezvezno razbacivanje i unistavanje svoje vojne moci.Možeš da sanjaš, gospo’n ličanine…
Ukro navijač, a znamo mi i zbog čega…Значи по теби жртвовање Украјинаца и њихова мобилизација је уродила плодом али жртвовање Руса и руска како написа тзв. мобилизација нема смисла и то је једна обична глупост.![]()
A zašto ti je to čudno a nije ti čudno kada pale svoj gasda , bas tako
ovde se naveliko i pise i prica i ukazuje da su Rusi , unistili svoje cevovode ????
Znam sta rade jer pratim stvari od prvog dana, kao vojnik a ne kao navijac.Možeš da vidiš šta VDV, Specnaz GRU, Wagner i Rosgvardija rade Ukrima, samo nećeš da znaš, samo to Zelenom neće pomoći.