Rat u Ukrajini (10)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lažovčiću, da ponovimo, naveo si razlog zašto ne gađaju Kijev sarmatom:
"Zato što u Kijevu ima i Rusa"
Šta sad junački vrdaš?
Ako si se predomislio reci, predomislio sam se.
Rusi neće gađati Kijev jer tamo ima i Rusa. To je glavni i definitivni razlog, i naveden je jer si ti rekao da bi oni mogli da je tako jednostavno i da ih ne dotiče radijacija gađati odmah sarmatom.
I da se svi Rusi isele, OPET NEĆE GAĐATI KIJEV. Ali iz drugih razloga.

Poslednja izmena od moderatora:
A čime će to Rusija ekomonski
Ti nikako da shvatiš ono što sam ti pre neki dan eksplicitno naglasio - NIJE BOGAT ONAJ KO IMA NOVAC I MISLI DA MOŽE SVE DA KUPI, VEĆ ONAJ KOJI IMA SVE ...Rusima sigurno ne trebaju ni euri ni dolari, bez njih mogu da žive hiljadama godina, ali Zapadu treba ono što Rusi imaju, a neće da im (pro)daju ...

Rusi neće gađati Kijev jer tamo ima i Rusa. To je glavni i definitivni razlog, i naveden je jer si ti rekao da bi oni mogli da je tako jednostavno i da ih ne dotiče radijacija gađati odmah sarmatom.
I da se svi Rusi isele, OPET NEĆE GAĐATI KIJEV. Ali iz drugih razloga.
Okej.
Iz kojih to drugih razloga ne žele uništiti centar nacizma u Ukrajini?

Poslednja izmena od moderatora:
Ti nikako da shvatiš ono što sam ti pre neki dan eksplicitno naglasio - NIJE BOGAT ONAJ KO IMA NOVAC I MISLI DA MOŽE SVE DA KUPI, VEĆ ONAJ KOJI IMA SVE ...Rusima sigurno ne trebaju ni euri ni dolari, bez njih mogu da žive hiljadama godina, ali Zapadu treba ono što Rusi imaju, a neće da im (pro)daju ...
Tupan misli da mercedes,iphone i slicna sranja nastaju tako sto kazes abrakadabra

Lažovčiću, da ponovimo, naveo si razlog zašto ne gađaju Kijev sarmatom:
"Zato što u Kijevu ima i Rusa"
Šta sad junački vrdaš?
Ako si se predomislio reci, predomislio sam se.

Ајде да пробамо овако:
Зашто Руси не гађају сарматом Загреб? Или Лисабон? или Куала Лумпур?
Тамо нема Руса.
Да ли ти се пали нека лампица :D
Пробај, потруди се , концетриши се, можеш ти то, ево сви ћемо ти помоћи :heart:

A zašto su čekali rusku agresiju?
Zašto 6 mijilardi rusofila nije postavilo novi svjetaki poredak npr 2010. godine
Rusija, zato što na čelu imaju hrabrog i pametnog čoveka, je čekala da postane ekonomsko i vojno snažna da se može nesmetano da suprostavi hijenama sa zapada, a ostale zemlje su, napokon, shvatile da ima neko ko može da pobedi te zapadnjačke hijene ... Nigde nisam pisao o rusofilima, to je glupost, već o ljudima koji žele da se oslobode od zapadnjačkog ropstva ...

Rusija, zato što na čelu imaju hrabrog i pametnog čoveka, je čekala da postane ekonomsko i vojno snažna da se može nesmetano da suprostavi hijenama sa zapada, a ostale zemlje su napokon shvatile da ima neko ko može da pobedi te zapadnjačke hijene ... Nigde nisam pisao o rusofilima, to je glupost, već o ljudima koji žele da se oslobode od zapadnjačkog ropstva ...
Po čemu je Kina rob Zapada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back