Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.503
----> SibirMislim da ovaj rat ne moze se nazivati nekakvom SVO niti ratom izmedju Rusije i Ukrajine. Ovo je Kovnecionalni rat izmedju "kolektivnog zapada" i Rusije na teritoriji bivse Ukrajine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
----> SibirMislim da ovaj rat ne moze se nazivati nekakvom SVO niti ratom izmedju Rusije i Ukrajine. Ovo je Kovnecionalni rat izmedju "kolektivnog zapada" i Rusije na teritoriji bivse Ukrajine
A ne, ima 35Što ste svi zapeli da je baba, jel stvarno penzionerka ili……?
Ничим.A čime će to Rusija ekomonski i politički uništiti zapad? Ako može malo preciznije.
Smrad od čoveka se postaje,to nije nasledno ali je neizlečivo.70 banki Babac...
Rusi neće gađati Kijev jer tamo ima i Rusa. To je glavni i definitivni razlog, i naveden je jer si ti rekao da bi oni mogli da je tako jednostavno i da ih ne dotiče radijacija gađati odmah sarmatom.Lažovčiću, da ponovimo, naveo si razlog zašto ne gađaju Kijev sarmatom:
"Zato što u Kijevu ima i Rusa"
Šta sad junački vrdaš?
Ako si se predomislio reci, predomislio sam se.
Ti nikako da shvatiš ono što sam ti pre neki dan eksplicitno naglasio - NIJE BOGAT ONAJ KO IMA NOVAC I MISLI DA MOŽE SVE DA KUPI, VEĆ ONAJ KOJI IMA SVE ...Rusima sigurno ne trebaju ni euri ni dolari, bez njih mogu da žive hiljadama godina, ali Zapadu treba ono što Rusi imaju, a neće da im (pro)daju ...A čime će to Rusija ekomonski
Znači potapanje Britanije.Čekali smo ove nove rakete što idu do Londona za 5 min.
Ko da ratuje godinama i smara se.![]()
![]()
![]()
Bitno da si ti nebitan u toj priči,podguzna muvaZnači potapanje Britanije.
Oke, to je taj novi poredak.
RuTube će da zgazi nacistički YT do ujutro
Okej.Rusi neće gađati Kijev jer tamo ima i Rusa. To je glavni i definitivni razlog, i naveden je jer si ti rekao da bi oni mogli da je tako jednostavno i da ih ne dotiče radijacija gađati odmah sarmatom.
I da se svi Rusi isele, OPET NEĆE GAĐATI KIJEV. Ali iz drugih razloga.
Samo glup čovek na svaku odgovara pitanjem.Okej.
Iz kojih to drugih razloga ne žele uništiti centar nacizma u Ukrajini?
Tupan misli da mercedes,iphone i slicna sranja nastaju tako sto kazes abrakadabraTi nikako da shvatiš ono što sam ti pre neki dan eksplicitno naglasio - NIJE BOGAT ONAJ KO IMA NOVAC I MISLI DA MOŽE SVE DA KUPI, VEĆ ONAJ KOJI IMA SVE ...Rusima sigurno ne trebaju ni euri ni dolari, bez njih mogu da žive hiljadama godina, ali Zapadu treba ono što Rusi imaju, a neće da im (pro)daju ...
Ja sam, naravno, apsolutno nebitan za svjetski poredak.Bitno da si ti nebitan u toj priči,podguzna muva
Lažovčiću, da ponovimo, naveo si razlog zašto ne gađaju Kijev sarmatom:
"Zato što u Kijevu ima i Rusa"
Šta sad junački vrdaš?
Ako si se predomislio reci, predomislio sam se.
Rusija, zato što na čelu imaju hrabrog i pametnog čoveka, je čekala da postane ekonomsko i vojno snažna da se može nesmetano da suprostavi hijenama sa zapada, a ostale zemlje su, napokon, shvatile da ima neko ko može da pobedi te zapadnjačke hijene ... Nigde nisam pisao o rusofilima, to je glupost, već o ljudima koji žele da se oslobode od zapadnjačkog ropstva ...A zašto su čekali rusku agresiju?
Zašto 6 mijilardi rusofila nije postavilo novi svjetaki poredak npr 2010. godine
Prvi razlog je jer je nepotrebno bacati sarmat na nešto što će razbucati konvencionalno.Okej.
Iz kojih to drugih razloga ne žele uništiti centar nacizma u Ukrajini?
Po čemu je Kina rob Zapada?Rusija, zato što na čelu imaju hrabrog i pametnog čoveka, je čekala da postane ekonomsko i vojno snažna da se može nesmetano da suprostavi hijenama sa zapada, a ostale zemlje su napokon shvatile da ima neko ko može da pobedi te zapadnjačke hijene ... Nigde nisam pisao o rusofilima, to je glupost, već o ljudima koji žele da se oslobode od zapadnjačkog ropstva ...
Znači VBR sutra udara po KijevuPrvi razlog je jer je nepotrebno bacati sarmat na nešto što će razbucati konvencionalno.
Tvoja glupost i svemir..znak jednakosti.Ja sam, naravno, apsolutno nebitan za svjetski poredak.
Ali jga, i Rus je.
Nema ništa što bi nekoga zanimalo.
Osim ako se ne voliš voziti u Armati
70 banki Babac...
Nije sramota biti u godinama, s godinama se dobija iskustvo i mudrost, ali jeste, kao što ti jesi, sramota biti glup ...70 banki Babac...
Odličan argument, svaka čast.Tvoja glupost i svemir..znak jednakosti.
Što mora sutra? Jel ti imaš 3 godine? Mislim na mentalni uzrast, verovatno si preko 30 godina fizički.Znači VBR sutra udara po Kijevu
E pa vidiš, Agafja je primjer kada podjetinjiš s godinamaNije sramota biti u godinama, s godinama se dobija iskustvo i mudrost, ali jeste, kao što ti jesi, sramota biti glup ...