- Poruka
- 11.007
Čuvaju nukleraku od ukro-nacista ....Šta Rusi rade tamo?
Jedini logičan odgovor, no ti i logika ste dva suprotna pojma ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čuvaju nukleraku od ukro-nacista ....Šta Rusi rade tamo?
Može ako Rusima bude dogorelo do noktiju i ako budu isterani na čistac, što se dogoditi neće...dakle odgovor je ne. Sarmat neće morati da raspali.Jel može Sarmat po njima?
Osim ako neki Rus živi u Helsinkiju, onda ne.
Mislim gube vojnike i ratnu spremu.Mozes li obrazloziti "Rusija se topi vojno" ?
pa bolje da ugase reaktor i odnesu uranijum sa sobom dok nije kasnoВладимир Рогов: Украјинске снаге поново гранатирају Енергодар и нуклеарну електрану Запорожје. Уколико се гранатирање настави, бићемо принуђени да обуставимо производњу електричне енергије https://bityl.co/DoC2
Da to je sukob između čoporativnih hijena sa zapada i Rusije, branika celog Istoka ...Ovo je Kovnecionalni rat izmedju "kolektivnog zapada" i Ruije na teritoriji bivse Ukrajine
Pa zapravo pokušavam da objasnim nekome ko je zaslepljen rusofobijom da Ukrajinci pokušavaju samogenocid, a verujem da ih na to navode Ameri.Неће Укри, хоће Американци, а Укри су иѕвршиоци несвесни последица...
Изгинуће Укри, изгинуће Руси, страдаће пола Европе...
Са америчке тачке гледишта, све плус до плуса
Gubitaka vojnika ima i u mirnodobskim uslovima, topljenje nastaje kada je potrosnja veca od prozivodnje. Po meni su Gubitci minimalni za sukob ovakvog inteziteta i velicine. Prema procjenama CIA 15 hiljada ukupno Rusa i LNR i DNR. Rus su zadnji put uzasli sa cifrom od 7 hiljada , mislim da je to vec sad na oko 10 hiljMislim gube vojnike i ratnu spremu.
Ti su gubici, doduše, minimalni i veeeoma niski, ali ih ipak ima
Kakvih crnih sedam hiljada, ruski izveštaj od juče pokazuje tačno 5131 mrtvog.Gubitaka vojnika ima i u mirnodobskim uslovima, topljenje nastaje kada je potrosnja veca od prozivodnje. Po meni su Gubitci minimalni za sukob ovakvog inteziteta i velicine. Prema procjenama CIA 15 hiljada ukupno Rusa i LNR i DNR. Rus su zadnji put uzasli sa cifrom od 7 hiljada , mislim da je to vec sad na oko 10 hilj
Zaista bih voleo da ne počnu leteti Sarmati, ali sve je više šanse da će se to dogoditi...Vidite da ludaci sa zapada nagovaraju onog narkomana u Ukrajini da se razori najveća nuklearka u Evropi ... Ako se to dogodi sigurno će mentori tog naci-narkomančine da budu zauvek uništeni .... Šta to znači za ljudsku civilizaciju nekada će proučavati oni kojima uspe da nekako prežive ...Sarmat neće morati da raspali.
Ti da osnuješ Pokret građana Hrvatske-Zajedno sa Rusijom.Baš ulijevaju povjerenje....
Interpretive dance performed at European Parliament
Šta nisi rekao?
Ja pitam zašto sarmatom ne roknu Kijev, a ti, citiram
"Zato što u Kijevu ima i Rusa"
A sad kao nisi rekao?
Pa nisi, samo si napisao.
Jbt, lažeš ko Zaharova![]()
Penzionerke ne rade, samo se zabavljaju.Ti da osnuješ Pokret građana Hrvatske-Zajedno sa Rusijom.
Ideologija: rusofilstvo, demokratski socijalizam, levi populizam
Vrh.
A čime će to Rusija ekomonski i politički uništiti zapad? Ako može malo preciznije.-,
Da Agafja. I to ce malo potrajati. Tanker velicine Zapada se ne urusava za nekoliko mjeseci i ogranicenim operacijama ili 1000-,dama raketa,.. to je dugorocan proces. Znajuci da mediji ipak odradjuju najbitniju komponentu ako ne i odlucujucu u svakom sukobu interesa Zapad je pod odmah sve medije koji rusko gledanje odnosno istinu javljaju zakljucao. To je islo "ruckzuck". Tu je Rusija u startu dobila plus poene jer kod dostine gradjana nije prosla tvrdnja Zapada da
Rus svojom propagandom truje etc.
U medjuvremenu se u Njemackoj po mojoj procjeni utrostrucio broj skeptika koji ne vjeruje "slobodnim medijima". To je ipak jos pocetak. U Berlin je polovina pokretnih stepenica iskljucena sa inforamcijam da su stepenice tehnicki ok ali zbog stenje energije, okolisa,, bla, bla,..
Bio sam svjedok spontanih super satiricnih komentara od slucajnih prolaznika u robnim kucama koji su u omalovazajucem stilu Vladu Berlina krckali...
Ovaj pdf. ima zaista pametne korisnike koji na ovoj temi pisu maltene strucnije analize i daju bolje prognoze nego citav ARD&ZDF team.
Da su tvoji kometari "ubitacni",(naravno Marsijaner, Branko...su istog kalibra:-)) sam oferira. Na zalost mogu samo iz teksta zakljuciti kojeg korisnika si
ponovo argumentima "nokautirala" jer je vecina njih kod mene na ignore. Nemam vremena za njih.
Otkud ti to znaš?Da ponovimo
Sve je dozvoljeno u borbi protiv okupatora.
nisu to gluposti, trolovanje, kako se potom vadi, ako je zaista genocidas u dusiAli definitivno je frtrko prtko i ne shvata kolike gluposti piše.
Vremenom, vrijeme je jedni resurs koji je jedanko svima dan.A čime će to Rusija ekomonski i politički uništiti zapad? Ako može malo preciznije.
Lažovčiću, da ponovimo, naveo si razlog zašto ne gađaju Kijev sarmatom:Rekao sam ti zašto neće gađati sarmatom Kijev i to je tebi dokaz da bi u suprotnom sigurno gađali Kijev sarmatom.
Da ti nacrtam:
Ja nikada neću dići ruku na majku, jer mi je život dala. To ne znači da ću sada da odem i na ulici prebijem prvu ženu koja mi nije majka.
Same sankcije zapada Rusiji je uništenje istog ...A čime će to Rusija ekomonski i politički uništiti zapad?
Pa onda možeš reći i da će Eskimi uništiti Rusiju.Vremenom, vrijeme je jedni resurs koji je jedanko svima dan.
Protekom vremena onaj koji nema one druge, krucijalne resurse, izlazi iz igre.
Neće, jer Rusi imaju više leda od Eskima.Pa onda možeš reći i da će Eskimi uništiti Rusiju.
Samo treba vrijeme.
- Sun Cu
A zašto su čekali rusku agresiju?Same sankcije zapada Rusiji je uništenje istog ...
Politički - sve više zemalja na svetu, više od 6.000.000.000. ljudi, se sve više priključuju Rusima kako bi se spasili od zapadnjačkog terorizma koji se izvodi decenijama ...
Može još koje logičko razjašnjenje?
A Rusi se samo brane??Da to je sukob između čoporativnih hijena sa zapada i Rusije, branika celog Istoka ...
70 banki Babac...Što ste svi zapeli da je baba, jel stvarno penzionerka ili……?
Čekali smo ove nove rakete što idu do Londona za 5 min.A zašto su čekali rusku agresiju?
Zašto 6 mijilardi rusofila nije postavilo novi svjetaki poredak npr 2010. godine