Rat u Ukrajini (10)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stariji video šokantne izjave zelenskog iz 2019, ispada da su ukrajinske vlasti spremale vojno rešenje za pobunjene regione
Па и сам Порошенко је изјавио да преговоре у Минску никад нису узимали за озбиљно већ су само куповали време да се наоружају и припреме за рат...

Неко је овде окачио поређење... Украјинска војска пред рат је имала више авиона, артиљерије и људи него војске Немачке, Француске и УК ако се не варам...

Па и сам Порошенко је изјавио да преговоре у Минску никад нису узимали за озбиљно већ су само куповали време да се наоружају и припреме за рат...

Неко је овде окачио поређење... Украјинска војска пред рат је имала више авиона, артиљерије и људи него војске Немачке, Француске и УК ако се не варам...
Vi ih napali a oni vas rasturili

Nezgodno

Pogledajte prilog 1189382

18. 7. 22. 09.00h Објављен је нови извештај британских обавјештајаца.

У њему се наводи да Руска Федерација користи приватну војну компанију "Вагнер" у Украјини како би ојачала своје снаге на првој линији, али да су руски губици огромни тако да то негативно утиче на ефикасност самог "Вагнера".

"Русија је користила приватну војну фирму "Вагнер" за појачање својих снага на првој линији и ублажавање мањка попуњавања и губитака. "Вагнер" је помогао руским трупама у недавним борбама, укључујући преузимање Попасне и Лисичанске", међутим додајући да је та борба нанела велике губитке "Вагнеру".

„"Вагнер" је почео да запошљава и особе које су раније биле на црној листи и нису могли да се запосле у "Вагнеру". Запошљавајући осуђенике, Вагнер знатно снижава стандарде запошљавања. Са друге стране, новим регрутима је доступна врло ограничена обука“, наводи се у извештају које је данас објавило Британско министарство обране. Додаје се и да ће ове околности "да врло вероватно негативно утичу на будућу оперативну групу Вагнера".
Izvor: britansko min. obrane

Jako, jako pouzdan izvor.
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Хвала на коментару - Пре свега драго ми је што не желиш више да причаш о авијацији.
Друго, ја нисам бранилац НАТО-а. Није ме брига за НАТО. То што нормални људи, без обзира да ли су Европљани, Американци или шта већ, осуђују руску агресију нема везе са НАТО-ом.
Значи и ти си тај нормални интелектуалац Еуропљнин, Американац или шта већ?

https://me.ekapija.com/news/3773433/rusija-zabranjuje-placanje-kriptovalutama

Rusija zabranjuje plaćanje kriptovalutama​

Ruski predsjednik Vladimir Putin potpisao je zakon kojim se zabranjuje korištenje digitalne imovine, poput kriptovaluta i NFT-ova, za plaćanje robe i usluga.
Osim toga, novim zakonom je propisano da kripto mjenjačnice i pružaoci usluga odbiju transakcije u kojima se digitalni prenosi mogu tumačiti kao oblik plaćanja.
Zakonom je zabranjeno prenošenje ili prihvatanje digitalne finansijske imovine kao naknade za prenesenu robu, izvedene radove, pružene usluge, kao i bilo koji drugi način plaćanja digitalnom finansijskom imovinom.

Русија као неваљало дете са иглом у продавници балона. Буши један по један финансијски балон :ok:.
probusi ti i sizifa i njegov pokusaj provociranja
hmm, dal on prima ga...k znanju
to je vec drugo ..
a moze mu bit i prvo

Koliko bedna i nemoralna neka država mora da bude da spadne na nivo drumskog razbojnika koji krade tuđu imovinu.

FX4VdlRX0AUONlz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back