miodragstankovich
Aktivan član
- Poruka
- 1.182
To što sam napisao je činjenica koja mora da se tiče bilo koje države koja je opštepriznata u određenim granicama, i gde nema šanse da se neka samoproklamovana republika veštački "ugura" ili nasilno pripoji nekoj drugoj državi.Tebe treba da je sramota.
Ali poturice obraza nemaju.
Sve i da ti je ime kako pise gore, ti si poturica.
U jednom odgovoru nadmashio si bezobrazlukom i gluposcu sest meseci pisanja forumskih NATO ljubaca.
Zamisli šta bi se desilo da npr. Kina odjednom poželi da prisvoji deo Kazahstana jer je npr. jedan deo sadašnje teritorije deo njihovog carstva? Kako onda države da funkcionišu NEZAVISNO i u CELOVITOSTI svoje teritorije ako svako može tako da postupa? Zašto se onda uče granice takve kakve jesu ako svako može da ih menja.
Da me ne shvatiš pogrešno, ne ulazim u to ko je prvi počeo ovu krizu. Da je veštačka , jeste. Ne ulazim ni u to zašto neko smatra da Ukrajina mora da bude neutralna ako nije imao obraza da to kaže Baltičkim državama ili pripreti vojnom intervencijom. Isto tako ne ulazim ni u odgovornost, obe strane neka snose svoj deo tereta (Ukrajina za "Aleju Anđela" u Donbasu, Rusija za civile iz ostatka Ukrajine)
I da, nemoj me stavljati u isti koš sa onima koji vole NATO (ako se vojni savez može voleti uopšte) . Ni na drugu stranu me nemoj stavljati.
Pre nekoliko dana je u Vinici u bombardovanju one zgrade među nastradalima devojčica koja je imala Daunov sindrom. Ako ti ili bilo ko drugi misli da je ona bila pretnja za Rusiju samo zbog toga što se sa majkom našla blizu te zgrade, onda stvarno nemamo o čemu da razgovaramo.