Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 30.964
Како? Па зар то није било "чудесно оружје" које је требало преокренути ток рат?Љути су што је ХИМАРС трећи отишао у *****, кажу "само камион"
ништа није посебно код ХИМАРСа, то је јебени камион са ракетама

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како? Па зар то није било "чудесно оружје" које је требало преокренути ток рат?Љути су што је ХИМАРС трећи отишао у *****, кажу "само камион"
ништа није посебно код ХИМАРСа, то је јебени камион са ракетама
Не може 8 камиона да заустави 500, нису ово ирачани у папучамаКако? Па зар то није било "чудесно оружје" које је требало преокренути ток рат?![]()
какав си ти лик, по теби Путин иде у рат да би убио неког тамо кијевског геја а не зато што су хтели извршити Олују у Донбасу
Важи, ал ово не спомињи пицку и остатку момЋади.Не може 8 камиона да заустави 500, нису ово ирачани у папучама
Е ово ће Запад заболити више но губитак Крима и Донбаса заједно.
Ето на шта су сведени. Лик у шорцу, на бицикли, са Максимом прикаченим за бициклу.
putin nije u ratu već u spec. operac.....ovo je razlog za NATO napad čl.5какав си ти лик, по теби Путин иде у рат да би убио неког тамо кијевског геја а не зато што су хтели извршити Олују у Донбасу![]()
Спинујеш. Нисмо баш ми наивни.
Kakva propaganda! Na nacionalnoj Tv. Ubiju ti sina ali dobiješ Ladu (bez abs-a) po jeftinim parama iz takozvanog "coffin money" fonda.
Za naklon gospodi koja ovo podržava. Simpa lik taj Putin.
Да се не китим туђим перјем, приметили људи одавно, само си ме подсетио када си написао "жаба".Пресликана! Како си је снимио.
Саксон је самоходни вц, то се не рачуна.Саксоне си прескоЋио!![]()
Tebe treba da je sramota.Krim je postao interesantan i dobar pokazatelj koliko jedan deo članova ovog foruma svesno ili nesvesno (ne ulazim u to) krši međunarodno pravo sa svojim komentarima iz kojih se jasno može zaključiti da podržavaju Krim kao deo Rusije... To isto važi i za Medvedeva, pa zato repliciram na ovu vest:
Gospodo, da se vratimo malo u prošlost, neke stvari ste pozaboravljali...
Kada su Rusija , Ukrajina i Belorusija u potaji počele da se konsultuju oko toga kako da se rasformira SSSR (mada je Belorusija bila nevoljna, ali to je druga tema) i napravi nova zajednica (današnja ZND) , razgovaralo se i o granicama. Onog trenutka kada je SSSR zvanično prestao da postoji , sve države naslednice su opštepriznate u zacrtanim granicama kako su predstavljene te 1991. godine . Znači, niko se nije bunio , sve je bilo transparentno. Ja ne sumnjam da je tu bilo korekcija tipa "meni daj još to parče zemlje, reku ..." ali se sve radilo u korist tih novostvorenih država.
Znači vratimo se u '91/'92 kada Ukrajina postoji kao nezavisna država. Na zapadu ima sve do Užgoroda i Berehova , na istoku Donbas , na jugu Krim i na severu malo dalje od Kijeva prema Černobilju koliko im i sada pripada. Rusija , kao i ostale zemlje, prizna Ukrajinu u tim granicama i potpiše niz sporazuma o saradnji. Još su od njih tražili da prebace nuklearno oružje 1995. u Rusiju.
I sad, kada je došlo do sukoba 2014. , kako očekujete da iko ko je iole normalan kaže da je legalno prisvojiti teritoriju druge zemlje koju prethodno sam priznaš u tim istim granicama!?
O kakvom međunarodnom pravu Rusije Vi pričate? Kako možete da pričate o suverenitetu Srbije ako kao zvaničnici Rusije pljujete po svom prvom susedu sa kojim delite granicu?
Isto bi važilo i da su stvari hipotetički obrnute. Da je Rusija odmah tražila Krim za sebe, i da je Ukrajina ta koja ga je prisvojila, opet nema pravo na to, to bi opet bilo ilegalno sa moje tačke gledišta.
Stvarno neki put treba da se stidite svojih komentara o Krimu, ovamo hoćete pravdu po pitanju Kosova da primenite a nemate poštovanje prema drugima. Sramota.
dakleKrim je postao interesantan i dobar pokazatelj koliko jedan deo članova ovog foruma svesno ili nesvesno (ne ulazim u to) krši međunarodno pravo sa svojim komentarima iz kojih se jasno može zaključiti da podržavaju Krim kao deo Rusije... To isto važi i za Medvedeva, pa zato repliciram na ovu vest:
Kada su Rusija , Ukrajina i Belorusija u potaji počele da se konsultuju oko toga kako da se rasformira SSSR (mada je Belorusija bila nevoljna, ali to je druga tema) i napravi nova zajednica (današnja ZND) , razgovaralo se i o granicama. Onog trenutka kada je SSSR zvanično prestao da postoji , sve države naslednice su opštepriznate u zacrtanim granicama kako su predstavljene te 1991. godine . Znači, niko se nije bunio , sve je bilo transparentno. Ja ne sumnjam da je tu bilo korekcija tipa "meni daj još to parče zemlje, reku ..." ali se sve radilo u korist tih novostvorenih država.
Znači vratimo se u '91/'92 kada Ukrajina postoji kao nezavisna država. Na zapadu ima sve do Užgoroda i Berehova , na istoku Donbas , na jugu Krim i na severu malo dalje od Kijeva prema Černobilju koliko im i sada pripada. Rusija , kao i ostale zemlje, prizna Ukrajinu u tim granicama i potpiše niz sporazuma o saradnji. Još su od njih tražili da prebace nuklearno oružje 1995. u Rusiju.
I sad, kada je došlo do sukoba 2014. , kako očekujete da iko ko je iole normalan kaže da je legalno prisvojiti teritoriju druge zemlje koju prethodno sam priznaš u tim istim granicama!?
O kakvom međunarodnom pravu Rusije Vi pričate? Kako možete da pričate o suverenitetu Srbije ako kao zvaničnici Rusije pljujete po svom prvom susedu sa kojim delite granicu?
Isto bi važilo i da su stvari hipotetički obrnute. Da je Rusija odmah tražila Krim za sebe, i da je Ukrajina ta koja ga je prisvojila, opet nema pravo na to, to bi opet bilo ilegalno sa moje tačke gledišta.
Stvarno neki put treba da se stidite svojih komentara o Krimu, ovamo hoćete pravdu po pitanju Kosova da primenite a nemate poštovanje prema drugima. Sramota.
Устав Украјине који је примио незваничан локални амандман за специјалан статус Крима у смислу Аутономне Републике из 1993. је пре тог амандмана који је убрзо избрисан и игнорисан је написан тако да не може ни један део државе да се изјасни поводом свог статуса унутар централизоване, конфедеративне или одвојене државе од Републике Украјине.Krim je postao interesantan i dobar pokazatelj koliko jedan deo članova ovog foruma svesno ili nesvesno (ne ulazim u to) krši međunarodno pravo sa svojim komentarima iz kojih se jasno može zaključiti da podržavaju Krim kao deo Rusije... To isto važi i za Medvedeva, pa zato repliciram na ovu vest:
kad postanes predsednik Ukrafine tad ce biti bitno u sta ti verujes.Kad vidim postavljanje Ruske zastave u Seversku moze se reći da je okupiran do tada lažu Rusi.![]()
Naravno da nije, ali je doveo do promjena na ratištu, Ruska artiljerijska paljba je dobro oslabila, vidjećemo šta će ove rakete sa dometom 300 km napraviti i da li je to dovoljno da dodje do preokreta.Да, не замерам на томе, али није неуништив.