- Poruka
- 34.713
Poljska Kraba,ostalo malo za indetifikaciju ali prema prednjom djelu to je ona....
https://t.me/milinfolive/87183
Pogledajte prilog 1189166
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poljska Kraba,ostalo malo za indetifikaciju ali prema prednjom djelu to je ona....
https://t.me/milinfolive/87183
Pogledajte prilog 1189166
Hoće li Putin ostaviti nacionaliste ili se fokusirao samo na naciste
Jbt, ti kao da 24/7 gledaš druga Igora Konašenkova
Ajmo opet
Pokaži mi državu bez vojske.
Dakle, demilitariziranu.
Нема ту ироније и шале – добровољци купују дронове за украјинску војску – модерне дронове са термо камерама и неколико батерија – ови дронови могу да бацају мине.
Руси немају ни то...
Pogledajte prilog 1188720
I koja je onda od ove dve poruke besmislenija, sta ne mogu i Rusi da nadju ove dronove a mogu neki dobrovoljci za Ukrajince, bas smesno, isto i ovo gore, video specijalaca kako se bore za Severodonjeck i ako neko gleda ce pomisli da su ovi pobedili u Severodonjecku, a ovamo pitanje je ko ziv ko mrtav od ovih sto snimali ovaj video.16. 7. 22. Борбе за Северодоњецк очима војне групе специјалне јединице Националне гарде Украјине:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno gazda Soros nema nikakve veze sa desavanjima u Ukr.
Јашта, и да, побјеђујете сигурно."Према украјинском посланику Александру Мережку, Европа је можда више заинтересована за руски гас и нафту него за слање оружја Украјини и победу Кијева, посебно пред грејну сезону. Ове земље могу чак бити у искушењу да изврше политички притисак на Украјину да постигне ’компромис’ са Русијом“, рекао је Мережко, а преноси Њузвик.
Ma neće vas zapad pustiti niz vodu, aj šta se brineš...
Da nemaju dronove je besmislena.I koja je onda od ove dve poruke besmislenija, sta ne mogu i Rusi da nadju ove dronove a mogu neki dobrovoljci za Ukrajince, bas smesno, isto i ovo gore, video specijalaca kako se bore za Severodonjeck i ako neko gleda ce pomisli da su ovi pobedili u Severodonjecku, a ovamo pitanje je ko ziv ko mrtav od ovih sto snimali ovaj video.
Bezanje od realnosti u neku fikciju i samozavaravanje.
Gazda Soros bacijo joj par rublja i ona odma skocila naglavacke?
Kaj ti je dečko nejasno?Kakav je to pricip? Paulijev?
Dakle, ne postoji "demilitarizirana Ukrajina", kao što Putin fantazira.A ebiga, mogao si do sada da shvatiš da ne ulazim u bezvezne rasprave oko gluposti (ako mi se neko baš ne zameri) Nemam baš afiniteta za jezičku akrobatiku, izvlačenje iz konteksa, izvrtanja naopako onog šta je napisano i tumačenja na način kako tebi odgovara. Pišem prilično jasno, smatram da znam da se izražavam, a ako ne možeš da shvatiš, nije do mene. Da ćeš da me uvučeš u neku bezveznu raspravu, neće ići.
Normalno da će imati neki vid oružane sile, sa ograničenjima u broju vojnika i količini naoružanja. To u najboljem slučaju, ako na vreme kapituliraju.
Budu li previše čekali, neće biti ni Ukrajine ni njene vojske.
Vse budet Russia.
Pa nista optuzice ih da su teroristi, blokirati bankovne racune, hapsiti bez suda i sudjenja i bez davanja razloga (skroz ilegalno).
Ima stotina video snimaka koje sam ja pogledao, dje se ukr. vojnici zale da su ruski dronovi na sve strane, ne moze se ni popisati na miru.Ne snimaju Rusi jedini koji snimanju su ovi iz Donjecka i Kadirovci.. Da podele telefone od 100 bi se nasla jedna budala koja bi lepila svata na Facebooku .. Ima izvidackih dronova tona na Riskoj strani to se moze videti svakodbevno
А и ти си музичар?
U srba ima mnogo govana
Tvoje lupetanje o sankcijama i ekonomskoj snazi. Privredu koja je samodovoljna nikakve sankcije,u smislu uskracivanja razmene roba i usluga, ne mogu pogoditi. Kada su dve privrede ipak medjusbno povezane onda posledice raskida ne trpe po ekonomskoj snazi vec znacaju proizvoda one druge strane.Kaj ti je dečko nejasno?
јел кранула протуофанзива![]()
zna li tata ukrajinski i ona samaNjoj je tatica Ukrajinac,rodjena u Odesi
Превише!U srba ima mnogo govana