Rat u Ukrajini (10)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo je rekao da rusi placaju zivotima a oni samo novcem,a sa cime Ukrajinci placaju?Takodje nisam znao da je Srbija 1999 napala nejaki NATO da bi nametnula svoju volju.....
Ukr. zivoti za njih ne ulaze u racun. Demoni vide samo sebe i svoje interese. Kako reko jos davno na ovoj temi, Ukrajina je kao komad mesa izmedju Sorosevi kerova iz pakla i ruskog medjeda.
Sami Ukrajinci izgleda da su rado prihvatili tu ulogu, komad mesa.

To šta Rusiji Kijev nije potreban, ne znači da neće u njega da uđu da na železničkoj stanici u posebnom vagonu nacisti potpišu kapitulaciju, može i digitalni potpis Ajfonom, podvučeno nastavkom za mixer. Da, moraće nacistički SS bataljoni i UkroVermaht da polože oružje. Armija eventualnog ostatka nacističke države će biti pod stalnim nadzorom. Nisi valjda pomislio da će da bude dozvoljeno da nacisti orgijaju u eventualnom ostatku. Taj eventualni ostatak neće biti u stanju da vraća dugove zapadnim mentorima.
Da ti pogled nije zamagljen NATO svastikom, možda bi shvatio ono šta sam napisao.
Hoće li Putin ostaviti nacionaliste ili se fokusirao samo na naciste
Jbt, ti kao da 24/7 gledaš druga Igora Konašenkova

Ajmo opet

Pokaži mi državu bez vojske.
Dakle, demilitariziranu.

Dobro me podsjeti, vec deseti tom, a ja nisam pozdravio kolege forumase.

Pomoz' Bog junaci!
Selam Alejkum!
Za dom spremni!

P.S.: Ima i drugih tema osim ove, soobodno se tamo dodatno aktivirajte.

Pogledajte prilog 1189147
Боље је та тебе да подИебаваш на другој теми...
јер ови други су глуперде...такве као ти нико не трпи.
Само вас трпамо вербално.
А сада ми, по обичају, стави херц на ову поруку.
ЛГБТ љубитељу...

Ma ovi isti demoni su i doveli do oba svjetska rata.

Nijesu Njemci bas probudili se jednog jutra i poceli svjetski rat. Nego je tu bilo razni stvari, na primjer eskalacija ko i sa Rusijom. i malo po malo, doslo je do toga da ovi kazu gonite se u PM, ajmo do kraja.
Ko i Rusija.
Hitlerova Njemacka je finansirana americkim novcem,stvorena da se unisti Sovjetski savez.....ameri su se ukljuci u rat u Evropi kad se pobednik znao.....

Screenshot_20220717-211622_Twitter.jpg

🇺🇦⚡Zelensky dismissed Prosecutor General Irina Venediktova and head of the SBU Ivan Bakanov

Ivan Bakanov​

https://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_Bakanov
Ivan Bakanov was born in Kryvyi Rih. He is a childhood friend of Volodymyr Zelensky. They studied together and later worked over different projects, in particular, LLC Kvartal 95 Studio
The October 2021 Pandora Papers revealed that Bakanov, Zelensky and his chief aide, Serhiy Shefir, operated a network of offshore companies in the British Virgin Islands, Cyprus, and Belize. These companies included some that owned expensive London property

Što bi rekla Šemsa:

Izdali me prijatelji, izdao me brat...izgubila sve sam bitke, al još vodim rat...​

....

❗🇺🇦 Смењени шеф Савета безбедности Украјине Иван Баканов је пријатељ из детињства Владимира Зеленског

Он је смењен у складу са чл. 47 Дисциплинске повеље Оружаних снага Украјине, која каже:

💬 „Неизвршење (неправилно обављање) службене дужности које је проузроковало губитак живота или друге тешке последице, или је створило претњу са таквим последицама, основ је за разрешење војног лица вршења службене дужности."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back