Rat u Ukrajini (10)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
skynews-ovsyannikova-marina-ovsyannikova_5707498.jpg

Pogledajte prilog 1189198

:lol:
nije li se vratila u rusiju da se izbori nad skrbništvom maloljetne kćeri....

🇷🇺⚔️🇺🇦 На граници Курске области у Русији са Украјином чују се експлозије и пуцњава

💬 "Наша војска реализује борбене задатке у оквиру специјалне војсне операције на граници Глушковског рејона и Сумске области (Украјина). Зато се овде чује пуцњава. Молим грађане да остану мирни", изјавио је губернатор Курске области Роман Старовојт.

Јуче је градоначелник украјинског града Сума позвао грађане да се евакуишу, након чега је био мета оштрих критика због "изазивања панике".

Чини ми се да не можеш да разумеш, тачније не дозвољава ти твоје национал-патриотско схватање државности из 19. века.
Азовстал је велики инфраструктурни објекат, и као такав се може рачунати као војни циљ.
Већ сам приметио из других тема, посебно на руским темама, да немаш везе са мозгом. Бар је добро што ми не објашњаваш за авијацију, као неки овде стручњаци који се, наравно, од јуче губе у тишини.Не љути се...
Pa kod nas je NATO, kada nas je nelegalno bombardova, gadjao televiziju RTS sa sve novinarima , toncima, šminkerkama, ni jednog vojnika nije bilo u zgradi.

Ako to može da bude vojni cilj , sve može da bude vojni cilj.
Ne razumem šta se sada bunite?

Генерално, Столтенберг није нарочито надарен као политичар и говорник – али ту се морам сложити са њим, тачно је речено. Али ипак, показатељи да ће Русија тражити освету за губитак током Хладног рата и понижење након распада Совјетског Савеза били су довољно јасни већ 2008. године.
Али некако, Европа и Америка нису хтеле да примете овај важан детаљ.
Пуковник Лењинградског КГБ-а, поседујући менталитет совјетског политичког комесара а ла Jeжова, што је заправо доживотна дијагноза, увек је живео за овај тренутак славе, а најгоре је то што је спреман да жртвује не само свој народ, већ и скоро свака друга земља на свету.

Medvedev o eventualnom napadu na Krim:
"Ako se ovako nešto desi, to će biti sudnji dan za sve njih." Ne na Rusiju, sve može, ali vojnički na Rusiju nemojte.
Pisao sam pre, ko god kao vojnik dođe na ruske granice biće spaljen. Bukvalno.
Naravno, Medvjedić opet prijeti nuklearnim ratom.
Primijetio si da to rade isključivo Rusi?

Pa možeš tako reći, daj mi 1000 milijardi dolara ili Sarmat leti prema tebi

Нико му није јавио да је пред одумирањем!

Ако се рат у Украјини заврши и мир буде успостављен под руским условима, санкције Запада неће бити укинуте. Ову изјаву дао је немачки канцелар Олаф Шолц у колумни за Франкфуртер алгемајне цајтунг.

Генерално, Столтенберг није нарочито надарен као политичар и говорник – али ту се морам сложити са њим, тачно је речено. Али ипак, показатељи да ће Русија тражити освету за губитак током Хладног рата и понижење након распада Совјетског Савеза били су довољно јасни већ 2008. године.
Али некако, Европа и Америка нису хтеле да примете овај важан детаљ.
Пуковник Лењинградског КГБ-а, поседујући менталитет совјетског политичког комесара а ла Jeжова, што је заправо доживотна дијагноза, увек је живео за овај тренутак славе, а најгоре је то што је спреман да жртвује не само свој народ, већ и скоро свака друга земља на свету.
Samo NATO zemlje ;)

Medvedev o eventualnom napadu na Krim:
"Ako se ovako nešto desi, to će biti sudnji dan za sve njih." Ne na Rusiju, sve može, ali vojnički na Rusiju nemojte.
Pisao sam pre, ko god kao vojnik dođe na ruske granice biće spaljen. Bukvalno.
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: ovako prijeti ima 4 mjeseca.
još malo da ovi nauće koristiti zapadno oružje... kad krene oluja bit će im mala i rusija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back