Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Данас је Турска назвала руску инвазију „ратом“

1645958821920.png

Турска је руску инвазију први пут назвала „ратом“ што значи јачање њене реторике, а која отвора пут за блокаду пролаза руских бродова кроз мореуз Дарданеле и Босфор који повезује Средоземно и Црно море.
"Четвртог дана рата у Украјини, понављамо позив председника Ердогана на хитан прекид руских напада и почетак преговора о прекиду ватре", рекао је портпарол председника Ибрахим Калин на Твитеру.

Извор: The Guardian

Odoše i čečenski bilmezi u mp3...

https://www.indiatoday.in/world/rus...oyed-near-hostomel-airport-1918442-2022-02-27

The Chechen Russian guard column had been destroyed near the Hostomel airport by the Ukrainian military to stop the Russian forces. The office of the president of Ukraine has confirmed the news.

Germany to send 1,000 anti-tank weapons to Ukraine to fight Russia in the ongoing war. Meanwhile, Lufthansa, the largest airline in Germany, has halted its flight services to Russia.

UNSC to call rare emergency vote over the war in Ukraine.

On the other hand, the official website of the Kremlin, the office of Russian President Vladimir Putin, kremlin.ru, was down on Saturday, following reports of denial of service (DDoS) attacks on various other Russian government and state media websites.

The outages came as Ukraine's vice prime minister said it had launched an 'IT army' to combat Russia in cyberspace.

Otsehidio , boli ga q. imace 72 device u raju. :hahaha:

Ila-dzahim, sto bi rekla Veoma Uvazena Forumasica. ;)

pa koliko je samo oruzja prodala rusija hrvatskoj. priznali hrvatsku pre natoa. dobili nis za dzbe, buse po vojvodini zagadjuju zemlju itd ali kgb je i u bg, ko god ima nesto protiv stize cajanka. pun ***** ruskih placenika u srbiji. da li treba i tebi pokazati emisiju gde gostuju stanovnici zgrade gde je kgb postavio eksplozive.
A osiromašeni uranijum ne zagađuje zemlju,pun je vitamina i zapravo je vrlo zdrav za Srbe i Srbiju. Mani me se.

Dodji pa osvoji.
Ja sam miroljubiva osoba, pacifista i ne podrzavam ratove onde gde je jasno da druge mere mogu dati iste efekte.

Sta je failo Putinu da zavrne slavine gasa i nafte? Sta je falilo da udje samo u one delove koji su ruski?

Ne, morao je da se seljaci, ponizava i plasi neduzan narod. Pa mislim, previse je i gadim se takvih ljudi.

Тако сте причали да сте убили 20.000 Срба и уништили 2000 српских тенкова на Космету кад оно само 5 комада. Лажови знамо вас ми
Коме ти уопште ово причаш?
Није ваљда да си већ после пар дана изгубио разум?
Мада, увек си био психички нестабилан, тако да откуд знам...

Линија фронта у Ирпену са украјинске стране. Доста мртвих и рањених Укропа

Чекајте да стигне руска артиљерија и да утврде извиђачи позиције и линије укропа.

Биће много млевеног бандерашког меса....

Pogledajte prilog 1110495

Au...al ih je poklopilo...

...

Zašto ne bi voleli Rusiju? Isti narod,vera, kultura... Koga treba da volim? Zapad koji nema apsolutno nikakve veze sa nama i koji nas je gazio kad god je za to imao priliku. Mani me tih fora,volimo mi i našu zemlju ali volimo i Rusiju pomirite se sa tim.
jasno mi je zasto ovi hrvati,muslimani i siptari histerisu i mrze Rusiju ,u novoj geopolitickoj podjeli karata gde bi Rusija bila ta sila koja odulucuje njihove tvorevine stvorene devedesetih pod pokroviteljstvom NATO pakta Bosna,Kosova,NDH2 bi bile po velikim upitnikom a Srbija nikad jaca

Medjutim uvek me zanimalo sta je u glavama ovih drugosrbijanaca koji podrzavaju svoje krvnike glupaci ili mozda mazohiste ili nvo placenici ,nisu mi jasni nikaiko takvi

Медији су јављали да је америчка амбасада у Кијеву имала неке податке о биолабораторијама на територијама Украјине и Новорусије, па су уклонили.
Наводно, 11 био лабораторија за биолошко ратовање коришћењем "вируса" је било на том простору.
Нема шансе да ова фаза светске кризе са ратом није наставак исте приче коју смо гледале претходне две године.

https://ren.tv/news/v-mire/944516-z...iiakh-na-ukraine-eto-tsenzura?utm_source=smi2

Ruski biznismen Roman Abramovič odlučio je da se povuče iz Čelsija, pa će brigu o klubu preuzeti poverenici Čelsijeve dobrotvorne fondacije.

„Tokom mog skoro 20-godišnjeg vođenja Čelsija, uvek sam smatrao da je moja uloga da budem čuvar kluba, da je moj posao da omogućim da budemo uspešni koliko možemo, kao i da postavimo osnove za budućnost, a da imamo pozitivnu ulogu u zajednici.

Uvek sam donosio odluke koje su u interesu kluba. Ostajem privržen ovim vrednostima. Zato danas poverenicima Čelsijeve dobrotvorne fondacije prepuštam upravljanje i brigu o Čelsiju.

Verujem da su oni trenutno u najboljoj poziciji da brinu o interesima kluba, igrača, osoblja i navijača“, navodi se u saopštenju Abramoviča, koje je objavljeno na sajtu londonskog kluba..

Pod velikim pritiskom javnosti je bio Abramovič otkad je Rusija napala Ukrajinu. Pisalo se da britanske vlasti žele da ga proteraju, a da su legendarni fudbaleri i navijači kluba od njega tražili da prepusti vođenje Čelsija drugoj strani.

Malopre sam nasao na netu...to se sad skoro desilo ... rusi su upali sa 4 tigra oklopna vozila u raskrsnicu i ovog su zarobili...
Kazu Ukrajinci: Остали су се разбежали и тренутно се крију у школској згради. Украјинци планирају да очисте школу од остатака ове руске тактичке групе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back