Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najveći zločin NATO-a 1999-te, pored stradalih civila, jeste što je doprineo stvaranju jedne bolesne, podaničke generacije Srba koja voli više Rusiju nego svoju Srbiju.

To im nikada neću oprostiti.
Zašto ne bi voleli Rusiju? Isti narod,vera, kultura... Koga treba da volim? Zapad koji nema apsolutno nikakve veze sa nama i koji nas je gazio kad god je za to imao priliku. Mani me tih fora,volimo mi i našu zemlju ali volimo i Rusiju pomirite se sa tim.

Управо сам добио снимак страдања цивила у Кијеву од стране Руса: https://cloud.mail.ru/public/81qB/XUWJ1YTyd
a , pa kako i nebi bezali
si i gledao do kraja
veliki , mali beli cuka ih je potero.
naucili smo na njihove lazi
bomba koja lijepo lezi na krevetu , rupa , koja i nikako i nije do kreveta i jos iha ha.
a zapad ASAD TRUJE SVOJE LJUDE.

Pritom zaboravlja da je i Staljin pokušao tridesetih godina da oslobodi Ukrajinu od Ukrajinaca.
I onda se čude što Ukrajinci ne vole Ruse.
nije zbog toga. starije je to od staljina.

na zapadu su vladali austrougari i poljaci. počelo je unijaćenje. pa su gedžovani posatli ljubitelji zapadnih vrednostiu. kao katolici ili naši drugosrbijanci. u sovjetskoj rusiji bili su zapostavljeni i nisu se razvili. to je fakat. a u postsovjetskoj su nastavili s izgradnjom nacinalne pa nacističke države ispiranjem mozgova. eto short.

Poslednja izmena:
FMmF7NVXsAAJfMJ

Видим да НАТО ПАКТ,Америка и војска Којевске окупационе власти наноси ударе по Донбасу и даље..Јако је битно да се разбију непријатељске снаге у Кијеву .
Okay, pa idemo. Optužuješ NATO, da ratuje i oborožava Ukrajinu? Koliko je meni poznato tamo traje rat od 2014, kad su Rusi aneksirali Krim te organizirali separatiste u LNR i DNR. To je na teritoriji Ukrajine, ne Rusije. Ako nisi uverena, pogledaj na mapu još jednom. Zašto? Jer se Ukrajina odlučila, da sarađuje sa EU i NATO. Iako se dobro zna, da nemaju nikakve šanse da uđu u EU, a NATO im je već tada poručio, da ih ne misli pozvati u alijansu. Sklopljen je neki ugovor o suradnji među Ukrajine te EU i NATO. Nekakve slične ugovore ima/la je i Rusija i sa NATO i sa EU. No to se nekomu u Rusiji nije svidjelo, uprkos tome, da imaju i sami slične ugovore tada, te su političkim pritiskom postigli, da se Ukrajina odrekne tim sporazumima. Dolazi do one obojene revolucije, promjene vlasti i ponovno se stavlja te ugovore na snagu. Rusija nakon toga anektira Krim, te organizira separatiste pod pretnjom, da će odvojiti dio Ukrajine, ako se ne odreknu saradnje. Zašto? Ova priča o ogroženoj Ruskoj manjini ne pije vodu, jer su sami sa tih područja proterali preko 2,3 milijuna Ukrajinaca, te tako promjenili etničku sliku u LNR i DNR. Na Krimu su to napravili već u vreme Sovjetskog Saveza, kada su autohtone Tatare proterali, te naselili Ruse. Danas ovde pričate o naci Ukrajini, ali ne vidite uzrok svega što je dovelo do današnjih dešavanja. Ako je neko u ovoj priči fašista, onda je to Putin. I niko drug.
Danas, kad je u toku Ruska invazija, tačno vidiš, da Ukrajinci nemaju niti naoružanje, niti nema tamo jedinica NATO snaga, niti ih je ikada bilo, nego mole za milost NATO zemlje, da im neko šalje neku mrvicu. Znaći postavljena si na laž i ti i Putin i Rusija.

Molim se za Mir i što brže rešavanje ove napete situacije, da se i Zelenski dozove pameti, čemu sve ovo, nema pobednika u ovom sukobu.

Juče sam zapalio Putinu sveću u sektoru mrtve, valja se, Zadušnice, u Hramu Svete Trojice.

Ruski narod predugo pati pod diktatorom koji svoju zemlju vuče ka provalijama Azije, daleko od SWIFT-a, Formule 1 i finala Lige Šampiona.
Isto. Jedino ne palim svece, neka je on ziv i zdrav ali neka se makne sa vlasti, jedan iksompleksiran covek koji pokazuje svoje "misice" na pogresan nacin.

A i samim tim sto je vratio kult Staljina u Rusiju pokazuje da je nepopravljiva komu.njara ali i diktator.

Zašto ne bi voleli Rusiju? Isti narod,vera, kultura... Koga treba da volim? Zapad koji nema apsolutno nikakve veze sa nama i koji nas je gazio kad god je za to imao priliku. Mani me tih fora,volimo mi i našu zemlju ali volimo i Rusiju pomirite se sa tim.
pa koliko je samo oruzja prodala rusija hrvatskoj. priznali hrvatsku pre natoa. dobili nis za dzbe, buse po vojvodini zagadjuju zemlju itd ali kgb je i u bg, ko god ima nesto protiv stize cajanka. pun ***** ruskih placenika u srbiji. da li treba i tebi pokazati emisiju gde gostuju stanovnici zgrade gde je kgb postavio eksplozive.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back