Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Bar mi nismo članica Nato-a.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bar mi nismo članica Nato-a.
Rusi gadjaju Ukrajinske gradove,Ukrajinci su napadnuti i imaju pravo da se brane.Rakete bez nuklearne glave posute po Kremlju bi bio sasvim lep i odgovarajući odgovor.Uticalo bi na moral Ukrajinskog naroda i demoralisalo bi onog ljudskog izmeta Putina.
A uslovi za predaju sve teži...Svakim danom ce biti gore za Ukrajinu.
"Sklepanih" i "istorijskih argumenata" ne ide baš u istu rečenicu. Zar ne?Да ли је по теби оправдано да нека земља просто одреди на основу силе и некаквих склепаних историјских аргумената своју сферу утицаја?

Da, probaj nekoga ko ima takve raketle da nagovoriš na to! Problem je što i Rusi imaju iste takve koje bi mogle bez problema da sruše Bjelu kuću, a u kojoj ne sjede budale poput tebe!Rusi gadjaju Ukrajinske gradove,Ukrajinci su napadnuti i imaju pravo da se brane.Rakete bez nuklearne glave posute po Kremlju bi bio sasvim lep i odgovarajući odgovor.Uticalo bi na moral Ukrajinskog naroda i demoralisalo bi onog ljudskog izmeta Putina.
primeti da je mržnja bolest onoga koji mrzi. i nije od početka ove akcije već daleko ranije. ama baš ista kao hrvatska prema srbima. posledica sistematske političke indoktrinacije. koja je bila posebno intezivna u postsovjetskoj ukrajini.Živeli smo i mi sa Hrvatima i Slovencima u istoj državi pa sad kad bi pokušao da ih vratiš silom bilo bi zlo i naopako. Krvi do kolena. A Ukrajinci Ruse mrze odavno, tako da ta priča o slovenskoj braći ne drži vodu.
Trebaju kao francuzi potpisati kapitulaciju u vagonu ww2 gde su naterali nemačku da potpiše kapitulaciju u ww1. Što da gine francuska kad nemaju šanseA uslovi za predaju sve teži...
Države su same želele u NATO, ne treba da pišem zašto kada vidimo što se događa u Ukrajini.
Poslacemo im a willy da ga zajedno sa tobom popuse.

Мештани објављују снимке из центра Харкова, по чијим се улицама мирно креће руско војно особље.
ХАРКОВ ЈЕ НАШ!
Pogresna percepcija
Nato fasisti su dosli na ruske granice sa planom da pokore Rusiju
Rusija se brani
Jesu, kao i Crna Gora. Usla u nato smrdljivi pakt mimo volje naroda.Države su same želele u NATO, ne treba da pišem zašto kada vidimo što se događa u Ukrajini.
Drugar, ja te potpuno razumem s jedne strane. Ti živiš u Rusiji, oni su ti tamo prijatelji i komšije.Шта ти у опште знаш о народу који овде живи? Ја би рекао ништа или оно што ти је сервирано?
Ти, који мрзе "Москаље" то су унијати и Пољаци. Да ли знаш да у Украјини има пуно Мађара, Словака, Румуна и да њих готово да нема у редовима нациста. Све унијати и пољаци (њихове усташе).
Руси ће такве потаманити,зато су и рекли, денацификација! Њих не може заштитити ни Немачка, ни Ватикан ни САД. НИКО!
Diverzije. Na to se svela ta vojska.
Хахахахахаха....твоји постови ме забањљају!Pa ja mislim da je svakom Ukrajincu jasno da je ovo borba za opstanak, nema se tu vise kamo pobjeci, sad je samo pitanje koliko skupo ce prodati svoju kozu, a svakim danom ce biti sve vise pomoci izvana, i sve vise stete za Rusiju...
Nadam se da će tako i da ostane.Bar mi nismo članica Nato-a.
Ipak je malo duža lista od toga.Кореја,
Вијетнам,
Источна Немачка,
Мађарска,
Авганистан,
Грузија,
Украјина.
Дај ти мени листу држава нападнутих од стране НАТО (САД).![]()
Champions League final moved from Saint Petersburg to Paris, UEFA announce
https://www.espn.com/soccer/uefa-ch...d-from-saint-petersburg-to-parisuefa-announce
https://www.skysports.com/football/...-petersburg-after-russian-invasion-of-ukraine
putinovi botovi Krstarice : Mi ćemo da igramo finale Lige Šampiona sa Kinezima, još brže, jače, bolje !
A je ste svi skočili na moju izjavu/želju... Da malo razmislite mozgom, a ne nečim drugim, shvatili bi da je ovo scenarij koji je vrlo vjerojatan, a odgovarao bi i Rusima i Srbima.Госн мишомор твоја жеља управо у овим тренуцима постаје научна фантастика или како то ови твоји на западу кажу "science fiction" !
Pa raspao se Sovetski savez, nisu imali cega da se plase?Države su same želele u NATO, ne treba da pišem zašto kada vidimo što se događa u Ukrajini.