Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugar, ja te potpuno razumem s jedne strane. Ti živiš u Rusiji, oni su ti tamo prijatelji i komšije.
Međutim, više od 90% ljudi na planeti ne odgovara tom opisu. Znači nama ostalima Rusi i Ukrajinci nisu ništa i gledamo ih ovako sa strane. Kad tako gledamo stvari stoje na taj način da je Rusija upala na teritoriju druge, međunarodno priznate države. Kakvi god da su ljudi u toj državi nisu oni ušli u Rusiju nego je ona ušla kod njih. To mi je sasvim dovoljno saznanje da znam kako stvari stoje. Još kažeš kako će u drugoj državi koja nije tvoja biti potamanjeni oni koji ti se ne sviđaju. Zamisli da dođeš u moju kuću i s vrata kažeš kako treba da bude ovako ili onako inače ćeš me uništiti. Šta očekuješ da bih ja rekao na to?
Izvini, sve mi ovo jako liči na ponašanje Amerikanaca u vezi s Kosovom, samo što oni bar nisu imali ambiciju da pregaze celu Srbiju. A mogli su, da se ne lažemo. Sve što sam tad mislio o njima sad mislim o Rusima. Supersile - supersiledžije.
Odlicno receno. Samo isprani mozgovi ne mogu situaciju da sagledaju na ovaj nacin. Samo ostrasceno i nikako drugacije...

Vreme je i da se i ta Teroristicka organizacija zvana FIFA/UEFA ugasi !

uefa-supports-terrorism-choreo-in-red-star-belgrade-vs-olympiacos-match.jpg

...
Globalisticki otpad, sve ih treba pogasiti.

primeti da je mržnja bolest onoga koji mrzi. i nije od početka ove akcije već daleko ranije. ama baš ista kao hrvatska prema srbima. posledica sistematske političke indoktrinacije. koja je bila posebno intezivna u postsovjetskoj ukrajini.

kako je lečiti pojma nemam.
Svakako ne vojnom agresijom na drugu državu. Time se mržnja samo pojačava i ne ograničava samo na Ukrajince.
Uostalom, svako ima pravo da voli ili mrzi koga hoće. Jedino što nema pravo da mržnju pretoči u konkretnu vojnu akciju kao što su sad Rusi uradili.

Drugar, ja te potpuno razumem s jedne strane. Ti živiš u Rusiji, oni su ti tamo prijatelji i komšije.
Međutim, više od 90% ljudi na planeti ne odgovara tom opisu. Znači nama ostalima Rusi i Ukrajinci nisu ništa i gledamo ih ovako sa strane. Kad tako gledamo stvari stoje na taj način da je Rusija upala na teritoriju druge, međunarodno priznate države. Kakvi god da su ljudi u toj državi nisu oni ušli u Rusiju nego je ona ušla kod njih. To mi je sasvim dovoljno saznanje da znam kako stvari stoje. Još kažeš kako će u drugoj državi koja nije tvoja biti potamanjeni oni koji ti se ne sviđaju. Zamisli da dođeš u moju kuću i s vrata kažeš kako treba da bude ovako ili onako inače ćeš me uništiti. Šta očekuješ da bih ja rekao na to?
Izvini, sve mi ovo jako liči na ponašanje Amerikanaca u vezi s Kosovom, samo što oni bar nisu imali ambiciju da pregaze celu Srbiju. A mogli su, da se ne lažemo. Sve što sam tad mislio o njima sad mislim o Rusima. Supersile - supersiledžije.
Којим то вама? У чије име се оглашаваш, јер моћда у име ових:
viber_slika_2022-02-26_22-01-21-692.jpg

Часни Срби су изашли на улице и поздрављају своју браћу у русији а аутошовинисти призивају "мир" а за осам година ни реч о злочинима режима према невином народу?
Да ли си икада осудио спаљивање људи у Одеси од стране тих нациста или ниси?
Да ли такав режим има право на постојање?
Колико још људи треба да спале, закуцају на крст, побију, да би ти схватио суштину, 1000, 10.000 милион...?

Nato je okupirao Srbiju 5 oktobra 2000 god
Ukrajina je istorijska teritorija Rusije srce Rusije, tamo se dobar dio stanovnika pored ispiranja mozgova i propagande sa zapada i dalje smatra Rusima po popisu 2001 preko 10 miliona se izjasnio da govori ruski

Dakle zamisli da to nije tvoja kuca vec i kuca tvoga starijeg brata a on ima pravo da se pita i da te zaustavi ako ti tu kucu zelis da prokockas i predas zelenasima i zlikovcima

"Да ли се боримо против војске највеће државе на свету? Да, али већину њихове војске чине они који нису успели да из прве напишу слово З."

Pogledajte prilog 1110459

Ми воюємо проти армії найбільшої країни світу? Так, але більшість їх армії складається з тих, хто з першого разу не зміг написати літеру Z"
prvo su dosarali pogresno z pa ga prekrecili da deluje kao Z

Кореја, Мађарска, Чехословачка, Афганистан и Грузија.

То су ситуације када су послали тенкове. Мало ли је? Пошто се Америци и најситнији ангажман рачуна као интервенција како би се списак учинио ширим, зашто нема Кубе, Чеченије, интервенција на Блиском истоку, комунистичких подривања по Азији, Африци и Јужној Америци. И наравно, изоставља се насилно руско успостављање комунизма у земљама Источне Европе после 1945.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back