- Poruka
- 98.702
to ce im jako pomociImam telepatsku vezu sa bracom. Molim se za njih i pobedu pravoslavlja nad silama NATO mraka.
idi spavaj, odmori, brinem za tebe, da te ne opali neki slog od prevelikog uzbudjenja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to ce im jako pomociImam telepatsku vezu sa bracom. Molim se za njih i pobedu pravoslavlja nad silama NATO mraka.
Jel ima neko da spase ovu nasu srpkinju brazilskog porekla...blokirana je u Kijevu ?
Или ће се уписат да је Запад због Украјине изазвао нуклеарни рат?
Rusi ovako mogu jos 1000 dana. Sta mislite koliko mogu Ukri pre nego kapituliraju?
Uskoro ce ona da bude Putinova proleterkaJel ima neko da spase ovu nasu srpkinju brazilskog porekla...blokirana je u Kijevu, dok ne dodju Rusi ?
Moli za svoju grešnu dušu i zašto ne možeš ljubiti neprijatelje svoje iako ti to vjera nalaže, nego dapače, uživaš u ubijanju i smrti.Imam telepatsku vezu sa bracom. Molim se za njih i pobedu pravoslavlja nad silama NATO mraka.
Ukraina ne moze da udje u nato, jer nema suverenitet jos od Krima... Ukrainsko stanovnistvo do tad i nije bilo za ulazak u nato, danas doduse jeste, ali oni vec oodavno ne mogu da budu clanica....Naravno, kao da amerikanci nisu znali da ako navuku ukrajince prema nato savezu da Rusija nece odgovoriti. Ovo je savrsen scenario za amerikance i britance.
Da nisu u juznoj hemisferi?
Evo potvrde jos jedne za tebe @Scott Isle
Novinar Vgoroda javlja da su se u Solomenskom okrugu Kijeva čule eksplozije, došlo je do pucnjave iz mitraljeza i teških mitraljeza
Опет ће Хрвати да ратују раме уз раме са браћом исиловцима?
Неће добити шлог, војно-техничке мере смирују.to ce im jako pomoci
idi spavaj, odmori, brinem za tebe, da te ne opali neki slog od prevelikog uzbudjenja![]()
Ma, све је то договор, лаконски ће Веља Абрамовић ...Izdao Tesla Ruse![]()
Odspavaj malo.Zeleeeeniiiii gdeee sii trazeeee te Ceceniiiii
Da im otpevas na ovce
Aaaaaaaaaaaaaaa
Bukvalno!Запад је Украјину од 2014 држао гладном и.жедном, али сад им испоручују оружје, да Руси имају разлог да их што више потамане.
Zovem Šojgua da pošlje braću sa slom A, tj Alfe, valjala bi mi večeras da počisti srču od veselja!Mogao bi @ChameleonSRB da je "odblokira"
"Neprijatelj napreduje prema Kijevu"
Neprijateljska vozila nastavljaju kurs ka Kijevu preko Krasnopolja, navodi načelnik Sumske regionalne državne uprave Ruslan Sirenko.
Dobio Vučić onu maketu, da ga cimneš na mobilni?Zovem Šojgua da pošlje braću sa slom A, tj Alfe, valjala bi mi večeras da počisti srču od veselja!
Rokaj Putine! Eh da mi je S300 da roknem u kraju!
Ova ko da je čitavo lice presadila a ne plastičnu operaciju radila. Odakle ti informacija da je srpskog porijekla ?Jel ima neko da spase ovu nasu srpkinju brazilskog porekla...blokirana je u Kijevu, dok ne dodju Rusi ?
A jbt kod njih već rodilo,a mi ni uzorali nismo