Rat u Siriji i Iraku - vesti i analize (3)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
momak ti si veoma glup ako ne mozes da shvatis ono sto ja pisem ja nisam za isis ili izrael ili ameriku nego upravo suprotno da sam na ruskom mestu cim su turci oborili njihov avion ja bi im sravnio glavni vojni aerodrom u turskoj i uveo zonu zabrane letenja sve do kraja rata a ne da udovoljavam zeljama turske,amerike ili izraela da su tako postupili ne bi ih svaka susa zapisavala kako god stigne i da im ubija vojnike kako ko zeli

Lepo je to kad se lično Predsednik izvini Izraelcima radi toga šta je Iljušin ometao i zaklanjao cilj.

A Netanjahu kaže da: Vidite šta može da vas snađe kad letite bez našeg odobrenja. Mi smo gazde i ima da se sklanjate na vreme.

Israel PM Netanyahu vows to keep acting against Iran in Syria, after Russian plane downed

Биће дана за мегдана.

Значи......ако би се нпр. Иран тукао са Израелом да би тад Израел могао да изгуби рат ? Рекао бих да је Иран доста хомоген. Или нпр. (Теоретски) војска Сев. Кореје.

Izrael ne moze nista bez Cemericke pomoci ... solo su jako ranjivi.

A i tesko da ces videti direktan napad ... jedino u slucaju WW3 , kada ce biti niko ne zna, za sada se svi kurvaju.

Биће дана за мегдана.

evo vidim vec treci put da neko ubija ruske vojnike i nista,na nasu zalost rusi i pored tolikog savremenog oruzja ne mogu promeniti to da su u dusi kukavicke jajare koji se nikad nece usuditi usprotiviti natou ili izraelu kao sto je neko napisao bolje bi im bilo da se povuku iz sirije da se vise ne sramote sta su uopste dolazili ako nisu spremni da zavrse pricu do kraja u siriji umesto toga saveznike i njih same bombarduju ko stigne a oni jadni sute ko pice neke

ALi, činjenica ostaje da su Izraelci napravili dobru foru i pošteno rečeno, izmajmunisali PVO

- - - - - - - - - -

Da se podsetimo:

Мирное небо тебе,Турция! :)
1448591351_1235932979.jpg

činjenica ostaje da tu istu situaciju možeš i ti da iskoristiš , čekaš da se namesti neki civilni u blizini vojnog i onda opa cupa ......ebiga gađali smo vojni , što se sakrivao pored civilnog .

Sirijska PVO je prilično nesposobna da obori avion, tako da ne verujem Rusima da su avion oborili Sirijsci.
Uostalom, ruski MOD je najpre izašao sa informacijom da su avion oborili izraelski avioni.

Valjda su se uplašili da im ne obore još koji, pa kreće ulizivanje Izraelu.

Јесте неспособна ПВО Сирије, ал' такође није срушен ловац, већ транспортни авион. Који се, како сам схватио, припремао за слетање.

Мислим да се нешто боје Израелаца, да не би уопште помишљали да их оптуже. Једноставно, десила се грешка.

А да тренутно нису у стању да спрече гађање својих савезника од стране Израела, то стоји. Нису још створени адекватни услови у самој Сирији за тако нешто.

- - - - - - - - - -

evo vidim vec treci put da neko ubija ruske vojnike i nista,na nasu zalost rusi i pored tolikog savremenog oruzja ne mogu promeniti to da su u dusi kukavicke jajare koji se nikad nece usuditi usprotiviti natou ili izraelu kao sto je neko napisao bolje bi im bilo da se povuku iz sirije da se vise ne sramote sta su uopste dolazili ako nisu spremni da zavrse pricu do kraja u siriji umesto toga saveznike i njih same bombarduju ko stigne a oni jadni sute ko pice neke

Питај Турке где сада лете њихови авиони после рушења руског.

Питај Амере је л' после априлске ''акције'' још увек производе томахавк.

Ne, to praktično znači 400 km ali se visina otkrivanja pomera (povećava) zbog reljefa zemljišta...

400 km je neki teorijski domet gde recimo sistem nema šanse da obori avion na 400 km jer avion ima informaciju da je ozračen i da je eventualno ispaljena raketa i to onda znači beganje . Eventualno da ga sistem navata u dometu 250-300 km gde avion zbog brzine rakete nema šanse da pobegne .
Opet i 400 km nije za bacanje jer avion ne sme da priđe bliže jer se nikada ne zna koliki je domet rakete :mrgreen:

Jbga volim i ja Ruse,a voleo sam i Putina,ali sve više naginjem ka ovom tvom stanovištu.I što reče neko (zaboravih ko) na balkan infu pre još,Putinu nije računao i samo su mu smetaju DNR i LNR..Uglavnom da ima muda odavno bi rešio pitanje tog naroda tamo a ne svaki dan da ginu..I ne samo tog dela nego celog jugoistoka.

momak ti si veoma glup ako ne mozes da shvatis ono sto ja pisem ja nisam za isis ili izrael ili ameriku nego upravo suprotno da sam na ruskom mestu cim su turci oborili njihov avion ja bi im sravnio glavni vojni aerodrom u turskoj i uveo zonu zabrane letenja sve do kraja rata a ne da udovoljavam zeljama turske,amerike ili izraela da su tako postupili ne bi ih svaka susa zapisavala kako god stigne i da im ubija vojnike kako ko zeli

I ja bih pod broj 1 zabranio siptarima prelaz preko Srbije i poslao vojsku na sever Kosova da cuva stanovnistvo, na to imamo pravo, ali politicke prostitutke ne misle tako.

Док гледам Путина.....као да поново гледам Милошевића са својом неодлучношћу. До сад су макар свој народ у ДНР морали да ослободе и припоје Русији, ако већ неће отворен сукоб са НАТО у Сирији. И шта то значи.....Сирија им као савезник ал' јој не дају своје ПВО системе. Који шит од политике !

Jbga volim i ja Ruse,a voleo sam i Putina,ali sve više naginjem ka ovom tvom stanovištu.I što reče neko (zaboravih ko) na balkan infu pre još,Putinu nije računao i samo su mu smetaju DNR i LNR..Uglavnom da ima muda odavno bi rešio pitanje tog naroda tamo a ne svaki dan da ginu..I ne samo tog dela nego celog jugoistoka.

u potpuno se slazem kada amer nesto zacrta oni to ostvare 100% i nista nikog ne pitaju stvorili su sve zemlje nakon raspada juge ako budu hteli napravit ce i kurdistan ako im to bude interes i sigurno kada tako nesto budu radili da nece pitati ruse ili sirijce nego ce im reci gde je granica i ako predju tu granicu da ce amerika da podigne svu svoju vojnu masineriju i da ih sravni i u tome je velika razlika rusi sve nesto prete a svako iz zapisava i ubija im saveznike i njihove vlastite vojnike a oni na nista ne odgovaraju kao sto su neki govorili na ovom forumu ne daj boze da te rusi brani se jos jednom potvrdila ne znam da ne shvataju da se samo blamiraju i samo daju povoda za neke sledece akcije gde ce opet ubijati ruske vojnike zato se ne treba petljati izmedju rusa i amera neka oni same rese svoje probleme a ne da nas rusi iskoriste pa izdaju kao sirijce

u potpuno se slazem kada amer nesto zacrta oni to ostvare 100% i nista nikog ne pitaju stvorili su sve zemlje nakon raspada juge ako budu hteli napravit ce i kurdistan ako im to bude interes i sigurno kada tako nesto budu radili da nece pitati ruse ili sirijce nego ce im reci gde je granica i ako predju tu granicu da ce amerika da podigne svu svoju vojnu masineriju i da ih sravni i u tome je velika razlika rusi sve nesto prete a svako iz zapisava i ubija im saveznike i njihove vlastite vojnike a oni na nista ne odgovaraju kao sto su neki govorili na ovom forumu ne daj boze da te rusi brani se jos jednom potvrdila ne znam da ne shvataju da se samo blamiraju i samo daju povoda za neke sledece akcije gde ce opet ubijati ruske vojnike zato se ne treba petljati izmedju rusa i amera neka oni same rese svoje probleme a ne da nas rusi iskoriste pa izdaju kao sirijce
:roll:
Зацртали су да смене Асада, па нису то остварили.
Зацртали су да убију Кастра и покоре Кубу, па нису то остварили.
Зацртали су да сачувају Јужни Вијетнам од комуниста, па нису то остварили.
.
.
.

Док гледам Путина.....као да поново гледам Милошевића са својом неодлучношћу. До сад су макар свој народ у ДНР морали да ослободе и припоје Русији, ако већ неће отворен сукоб са НАТО у Сирији. И шта то значи.....Сирија им као савезник ал' јој не дају своје ПВО системе. Који шит од политике !

Upravo tako..Stalno nešto popuštaju,pa dokle više koji ******?Mrcvare milione etničkih Rusa u ukrajini,ispaljuju saveznike,ruše im avione,ubijaju vojnike,a oni izdaju oštra upozorenja!Ma ko se bre više može osloniti na Putina?

.

А јбт, да ли ти уопште знаш шта се десило?

Није израелски авион оборио руски, већ је ракета пво срушила свој авион и то није необично.

https://en.wikipedia.org/wiki/1994_Black_Hawk_shootdown_incident

Руси су за три године почистили хаос у Сирији да су сви зинули.

Они могу ове смицалице типа Асад бацио хлор и сл. да чине још неко време, али се неке ствари неумитно мењају...

.

Poslednja izmena:
.

А јбт, да ли ти уопште знаш уопште се десило?

Није израелски авион оборио руски, већ је пакета пво срушила свој авион и то није необично.

Они могу ове смицалице типа Асад бацио хлор и сл. да чине још неко време, али се неке ствари неумитно мењају...

.

Što mrcvari svoj narod u Donbasu?:think:

.

А јбт, да ли ти уопште знаш уопште се десило?

Није израелски авион оборио руски, већ је ракета пво срушила свој авион и то није необично.

.

Ovde je rec o 15ici vojnika. Zamisli da je obrnuto, da su to ruski saveznici tipa Iran uradili Americi. Amerika bi odmah izvrsila udar.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back