Rat u Siriji i Iraku - vesti i analize (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ISIL iskoristio 100% siitsko-rusku paznju na Alepo i pokrenuo ofanzivu kod Palmire.

Skinuta 3 tenka, osvojeno 8 polozaja i pobijeno 50 Asadista.

Zasto si tako ogranicen? Tvrdi ovo, tvrdi ono, iz iste plasticne stolice tow pogadja u homsu, latakiji, alepu, dari i gde sve ne. Posle kazes kako su sve ostalo rusko-siitske lazi? Sta ti pokusavas samo da mi je znati. Da nesposobni iracani nisu pokrenuli bedno organizovanu akciju za oslobodjenje Mosula, ti bi i dalje prekopavao video snimke/fotografije iz arhive i kacio ih uz nove 'vesti' koje objavljuju umereni i neumereni. Kojih bre 50 vojnika i 3 tenka, pa sve te paravojne provladine formacije ne bi mogle da namire gubitke sirijske vojske da je samo pola tvojih tvrdnji istinito.

Bolje pogledaj kako stvari stoje naspram godinu dana unazad, ko je postigao najznacajnije ciljeve, ko je u ofanzivi, a ko u defanzivi?

Neprijatna desavanja u Homs vilajetu

CzJrBeYXgAAGp9O.jpg

CzJrBeLXEAAk05T.jpg

A sad da vidimo da li lazu ili ne

CzJyZ2SWIAAk1rW.jpg

CzJyZ2YW8AAn-Nh.jpg

CzJyZ2eW8AACIoR.jpg

CzJyoYkXEAAwewM.jpg

CzJyoj_WQAEDxqA.jpg

CzJyoj8WIAAB6d5.jpg

CzJyy6iXcAAG_PR.jpg

- - - - - - - - - -

Zasto si tako ogranicen? Tvrdi ovo, tvrdi ono, iz iste plasticne stolice tow pogadja u homsu, latakiji, alepu, dari i gde sve ne. Posle kazes kako su sve ostalo rusko-siitske lazi? Sta ti pokusavas samo da mi je znati. Da nesposobni iracani nisu pokrenuli bedno organizovanu akciju za oslobodjenje Mosula, ti bi i dalje prekopavao video snimke/fotografije iz arhive i kacio ih uz nove 'vesti' koje objavljuju umereni i neumereni. Kojih bre 50 vojnika i 3 tenka, pa sve te paravojne provladine formacije ne bi mogle da namire gubitke sirijske vojske da je samo pola tvojih tvrdnji istinito.

Bolje pogledaj kako stvari stoje naspram godinu dana unazad, ko je postigao najznacajnije ciljeve, ko je u ofanzivi, a ko u defanzivi?

Samo slusaj ti mene. Ja sam ovde bolji no CNN.

Nova epizoda danas, radni naslov bezte noge posrasmo vas

#SAA & Allies entered Sheikh Sa'eed & terrorists are reportedly withdrawing to #Sukkari & Salah al-Din

Junacka Asadova vojska je usla u Sheikh Saeed

- - - - - - - - - -

Prsla je odbrana kozojeba i na istoku alepske enklave

#SAA captured Salheen neighborhood and advancing towards Kallaseh and Fardos neighborhoods and militants defenses collapse

Боро репка!
јбг
"Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Lepi Bora."

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

#IS advance in NW #Palmyra & capture Huwaysis, #Jazal Field after massive attack #Syria

CzKI4W2W8AAXecM.jpg:large

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back