Lepi Bora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.422
Ovako su neki pognozirali i pad Hame - pa da im odgovorim kao tada : Pre ce kamila proci kroz iglene usi nego ISIS prismrditi Palmiri .....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2 dobro opremljene divizije uz dobru PVO, ne treba avijacija, bi sagurali svu Asadovu vojsku do luke u Tartusu i pobacali ih u more.
Poslušaj ti mene.
Od pada Palmire nema nista jer tamo ima puno rusa. Moze se ocekivati premestanje nekih trupa da bi osigurali grad i to je to. Mozda cak i bude akcije SAA na tom delu fronta, da se osigura aerodrom i to je to, nista vise od toga, to mislim i za DEZ. Nisam siguran kuda ce ici napad SAA posle Alepa.
Ako krenu na Iblib onda gde ce slati zelene autobuse iz dzepova, nekako mi logicnije sa te strane da se prvo ociste dzepovi pa onda bude finale za Iblib. Medjutim mislim da je jednostavnije i lakse da trupe koje se nalaze u Alepu, odmah krenu u napad na Iblib, prostor izmedju Alepa i Ibliba, izizev zapadna predgradja, je slabo naseljiv i ravnicarski, tezak za odbranu. Takodje i sam grad Iblib je tezak za odbranu, cak mislim da odbrane grada ne bi ni bilo, vec bi bio napusten pre dolaska SAA.
Послато са HUAWEI Y625-U21 уз помоћ Тапатока
Slusam ja tebe i ti potvrdjujes ono sto ja pricam
Tvoji teroristi su imali regrutovanih vojnika i opreme koju su dobili, za jedno 10 divizija, pa su eto prosli ko bosi po trnju jer su apsolutno nikakvi borci. Nije ni SAA puno bolja osim Tigra i njegovih elitnih jedinica, ali prisustvo ruske komande i koordinacije menja stvar iz korena.
Da te utesim, sve jedinice koje se bore u Siriji su cak i dobre u poredjenju sa apsolutnim rekorderima u nesposobnosti, etalonom ocajne vojske, armijom SA koja nastavlja da se bruka u Jemenu.
Kada ociste zapadbe obode grada izmedju Alepa i Ibliba nema prepreka. Kada stignu do ovih siitskih enklava Ibliba rat je gotov. Pogledaj samo ti sliku Ibliba, grad je nemoguce braniti. Kraj rata je mozda blizi nego sto se cini. Takodje, ova situacija u Alepu, odnosno izostanak pomoci Alepu tako sto bi se se napao zapadni Alepo sa spoljne strane govori o tome da pobunjenici u Iblibu nisu sposobni za ofanzivne akcije, pa i sam cin bombardovanja ovih enklava grad raketama pokazuje njihovu nemoc.
Послато са HUAWEI Y625-U21 уз помоћ Тапатока
Ови Хамери су најгоре возило у историји ратних возила. Не може ни да присмрди једном Пинцгауеру или Лади Ниви.
Ivan Sidorenko @IvanSidorenko1 20m20 minutes ago
#Syria #Aleppo So the latest Report about #Sheikh_Saeed was 3 hours ago saying #SAA took electricity company & a number of building blocks
Ivan Sidorenko @IvanSidorenko1 18m18 minutes ago
#Syria #Aleppo There have been No Reports from the two main Aleppo Activist groups about full capture AT ALL today. #Sheikh_Saeed
Ongoing talks with #USA and #Russia about a militant evacuation of #Aleppo
To je prostor izmedju Alepa i Ibliba. To sto je obelezeno je prostor cijim bi zauzimanjem rat bio gotov. A na prvoj slici je grad Iblib, gde se vidi da je ceo taj prostor kao i sam grad tesko branljiv. Takodje ceo taj prostor je slabo naseljen. Koliko sam ja upucen u ovaj rat to bi bio najbolji pravac napada. SAA svakko "MORA" da cisti sve oko Alepa sa te zapadne strane. Jedini razlog ako se odmah ne krene u tom pravcu su "zeleni autobusi", jer onda evakuacija u Iblib otpada. Inace gledajuci google maps primecuje se da u celoj Iblib provinciji pod kontrolom pobunjenika nema "zivota". . . Ulice su prazne, nema nikakvog saobracaja, nema auta. . . Dok u gradovima pod kontrolom vlade, guzva haos.Moze li objasnjenje za ovu drugu mapu , koja je postavljena i njeno znacenje
Yusha Yuseef @MIG29_ 4m4 minutes ago
#Aleppo SAA Tiger forces Hit hit with heavy Strike missiles Militants in Fordos , Mashaad Neighborhood