DEDA.D
Veoma poznat
- Poruka
- 11.112
И Загреб је говорио против Гадафија?![]()
![]()
А Монтенегрини га испушише са брзоплетим признавањем !?!?!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И Загреб је говорио против Гадафија?![]()
![]()
opšte je poznato da se velike sile upravljaju svojim interesima, što uopšte nije čudno i odnosi se na sve velike sile, uključujući i one sa istoka.Tacno, al oni dobrovoljno daju tatama sa zapada ogroman deo naftnog kolaca nemaju ni polovinu gradjanskih prava koje su imale, recimo, zene u Libiji.
Tacno tako...mahom napadnute drzave pokazu neku vrstu slabosti, inata i ranjivosti te na taj nacin postanu laka meta, odnosno, same poseju klicu opravdanja nesumnjivo agresivnim Amerikancima i NATO paktu.
U Avganistanu je to bila unistena drzava ruskom invazijom a kasnije gradjanskim ratom tokom koga su se ubijali krvolocnije nego sto smo se ubijali mi na Balkanu. Medjutim, narod to slabo zna, daleko je Avganistan te sudimo poprilicno subjektivno. Zasto subjektivno? Pa zato sto ne vidimo odgovornost politicara svih tih drzava (pa i nase) za olaksavanje posla neprijatelju. Kada se kancelarija BBC-a preselila iz Srbije "negde na sever Afrike" bilo je jasno gde ce izazvati sledeci rat. Probali su Tunis, Egipat, Bliski istok i nisu uspeli. Posla im je za rukom Libija. Postavlja se pitanje zasto Libijci nisu istrgovali poput ostalih? Politicari ne smeju da se dovedu u situaciju u kojoj nemaju nikakav izbor. Takvo ponasanje se ocekuje od prosecnog sveta iznad kojeg oni moraju da budu. Nevolja je u tome sto nisu te im je najlakse reci kako nema izlaza do rata.
Tunis i Egipat su bili samo izgovori, da ispadne da je i u Libiji doslo spontano du pobune, sve je to isplanirano odavno, pocelo je kada je Gadafi predlozio zlatni dinar kao zajednicku valutu svih proizvodjaca nafte, onda Ameri ne bi mogli stampanim dolarima da je kupuju, to bi malo napravilo frku kod onih koji parama drmaju americkom, francuskom, svetskom politikom.
jel može neki link za ovu tvrdnju.Grešiš, njihovi kraljevi i prinčevi i šeici žive dobro dok je ostalo sve beda , jad i tuga , za njih je gadafi izmislio demokratiju
Холивуд због финансијских тешкоћа пребацује се у предграђе Дохе/Катар да настави снимање филмова а ла : "Славље побуњеника на Зеленом скверу у Триполију".....и још којешта,а Осама,
Киллари и Пентагон екипа гледају и тапшу (скоро и да верују !?!?). ЈАД И БЕДА УСА+ПОЛТРОНИ (Камерон и Саркози) !!!!
Надам се да ће горети у пламенуА Монтенегрини га испушише са брзоплетим признавањем !?!?!?
Надам се да ће горети у пламену
nisu morali da idu tako daleko
i kod nas je do skoro sve bilo besplatno
verujem da i Severna Koreja ili Kuba imaju sličan sistem.
dakle loše je biti u NATO?
Norvežani su glupi a mi... Avganistanci... Iračani...Libijci smo pametni?
Pre pet minuta sam razgovarao sa drugom u Tripoliju, Gadafijevi sinovi nisu uhapseni, Saif dao interviju pre par sati na televiziji (valjda mu dali "pobunjenici" kao zauzeli televiziju), grupe bandita pljackaju farme i stanove, vojska se obracunava sa njima.
dakle loše je biti u NATO?
Norvežani su glupi a mi... Avganistanci... Iračani...Libijci smo pametni?
nisu morali da idu tako daleko
i kod nas je do skoro sve bilo besplatno
verujem da i Severna Koreja ili Kuba imaju sličan sistem.
ja nigde nisam spominjao da li je nešto pravedno.VD,to što si rekao bi bilo i tačno i uredu,ali pod uslovom da je Libija pod Gadafijevim režimom,napala i bombardovala sve ovo vreme "NATO saveznike.Ovako su ti pitanja deplasirana.
ove trenutne na vlast je dovelo nezadovoljstvo naroda onim prethodnima i to tako i treba da bude.da da do skoro. Dokle ti i tebi slicni niste doveli Tadica Djindjica i ostale demokrate na vlast.
svako je za sebe glup ili pametan
da li je ovo što se dešava dobro za Libijski narod? za one obične smrtnike?
da li će Gadafi pobediti NATO? (ali ne negde na nebu, nego ovde na planeti zemlji)
jednostavna su pitanja, a još jednostavniji odgovori...
ja nigde nisam spominjao da li je nešto pravedno.
NATO je jači od same Libije. to je činjenica.
Gadafi je trebao i ranije da bude toga svestan.
neko gore spomenuo da je trebao da kupuje naoružanje i nemam ništa protiv te logike, ali on ni to nije učinio.
saveznike nema, sam nije dovoljno vojno jak
okreni obrni, ovakav ishod je loš po Libiju a bio je predvidljiv i bilo ga je moguće izbeći.
od ovoga može da bude gori samo dugotrajni građanski ili teroristički napadi kao u Iraku ili Avganistanu što naravno još postoji kao opcija
ove trenutne na vlast je dovelo nezadovoljstvo naroda onim prethodnima i to tako i treba da bude.
da je Milošević bio uspešan u svojoj politici, još uvek bi se baškario na Dedinju, a mi bi gledali njegove slike na Autobusima.
ako je neko zaboravio Milošević je nasledio taj tako dobar sistem i celu državu.
obećavao je Švedski standard i sve Srbe u istoj državi.
da budem iskren ovo drugo je skoro pa ostvario.
Не халуцинирај макар шта. Управо су у Египту и Тунису успели.Tacno tako...mahom napadnute drzave pokazu neku vrstu slabosti, inata i ranjivosti te na taj nacin postanu laka meta, odnosno, same poseju klicu opravdanja nesumnjivo agresivnim Amerikancima i NATO paktu.
U Avganistanu je to bila unistena drzava ruskom invazijom a kasnije gradjanskim ratom tokom koga su se ubijali krvolocnije nego sto smo se ubijali mi na Balkanu. Medjutim, narod to slabo zna, daleko je Avganistan te sudimo poprilicno subjektivno. Zasto subjektivno? Pa zato sto ne vidimo odgovornost politicara svih tih drzava (pa i nase) za olaksavanje posla neprijatelju. Kada se kancelarija BBC-a preselila iz Srbije "negde na sever Afrike" bilo je jasno gde ce izazvati sledeci rat. Probali su Tunis, Egipat, Bliski istok i nisu uspeli.
Posla im je za rukom Libija. Postavlja se pitanje zasto Libijci nisu istrgovali poput ostalih? Politicari ne smeju da se dovedu u situaciju u kojoj nemaju nikakav izbor. Takvo ponasanje se ocekuje od prosecnog sveta iznad kojeg oni moraju da budu. Nevolja je u tome sto nisu te im je najlakse reci kako nema izlaza do rata.
Ако се не будеш ,лечио ти немаш ни недељу дана!Mislim, Gadafi ima mozzda josh nedelju ili dve pre nego ga iskopaju iz neke rupe ko Sadama, shta Vi mislite, kome ide njegovo ulje, Shell kompaniji?
Da li je eventualna okupacija NATO-a dobra za libijski narod???svako je za sebe glup ili pametan
da li je ovo što se dešava dobro za Libijski narod? za one obične smrtnike?
da li će Gadafi pobediti NATO? (ali ne negde na nebu, nego ovde na planeti zemlji)
jednostavna su pitanja, a još jednostavniji odgovori...