RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ili sledi kopnena agresija ili rat je gotov.

pa ameri vec dva meseca vode kopneni rat sa gadafijem.............i to sa tenkovima, raketama...................po meni i izvrsena je neuspela kopnena agresija i stime je rat gotov ,,,,,,,preostaje ciscenje terena i hvatanje poslednjih americkih specijalaca koji su u zapadnoj javnosti poznati pod imenom LIBIJSKI REVOLUCIONARI.
a buduci da je celokupni libijski narod uz gadafija , nece biti ni onog klasicnog obracuna pobednika sa izdajnicima............................................................................
LIBIJA JE JEDNA SLATKA LEPA ZEMLJA I TA SLATKA DIVNA ZEMLJA BICE OSLOBODJENA OD AMERICKIH SMRDLJIVACA I BICE TO DEMOKRATSKA SLOBODNA ZEMLJA, PRIMER HRABROSTI I VISOKOG MORALA NARODA U SVETU U BORBI PROTIV AMERICKIH ZVERI.

pa ameri vec dva meseca vode kopneni rat sa gadafijem.............i to sa tenkovima, raketama...................po meni i izvrsena je neuspela kopnena agresija i stime je rat gotov ,,,,,,,preostaje ciscenje terena i hvatanje poslednjih americkih specijalaca koji su u zapadnoj javnosti poznati pod imenom LIBIJSKI REVOLUCIONARI.
a buduci da je celokupni libijski narod uz gadafija , nece biti ni onog klasicnog obracuna pobednika sa izdajnicima............................................................................
LIBIJA JE JEDNA SLATKA LEPA ZEMLJA I TA SLATKA DIVNA ZEMLJA BICE OSLOBODJENA OD AMERICKIH SMRDLJIVACA I BICE TO DEMOKRATSKA SLOBODNA ZEMLJA, PRIMER HRABROSTI I VISOKOG MORALA NARODA U SVETU U BORBI PROTIV AMERICKIH ZVERI.

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:,nego gde nestade Bengazi?

A Millions Supporting Al Gaddafi:
"The citizens of Benghazi shall manifest the 5th of May against the NATO аggression and in support for the Leader Muammar Al-Gaddafi. Please share this information everywhere to encourage our brothers to manifest."

Videcemo sutra.

Да али ЛИФГ се спријатељио са Катафијем пре пар година.

Погледати репортажу
http://ht.cdn.turner.com/cnn/big/world/2009/11/10/wus.jihadi.code.bk.a.cnn_640x360_dl.flv

Лош прорачун с њихове стране, јер они таман 2009. ушли у кревет с режимом,
кад оно 2011. Ал-Катафи пада с власти ки крушка.
Mrzi me da gledam, znam za to, to je bilo kada je bila proslava 40-godišnjice Gadafijeve vladavine, LIFG se izvinio se za svoje pokušaje da ga ubije i pristao da položi oružje ali to je bilo na nagovor i pritisak Britanaca da se oni puste iz zatvora. Kasnije su porekli to i nastavili borbu protiv Gadafija. Svakako velika greška Gadafija.

Zivojin Misic se izucava na West Pointu i dan danas, t.j.strategija prelaska iz totalne defanzive u totalnu ofanzivu za vreme Kolubarske bitke.

nemoguce...!!!!!!! pa kako onda ameri ne mogu da dobiju ni jedan jedini rat ....od 70 i nesto koliko su ih napravili u zadnjih 100 godina.?...................jel su toliko glupi?
jedini rat koji su i dobili i izgubili bio je onaj njihov secesionisticki iz 1862...................a i ko zna sta se tada stvarno dogadjalo...........jer je tada formirana "pinkerton" agencija .....embrion danasnje cia................pa onda i nije cudo da su oni jos tada izvrtali istinu i prikazivali "holivudsku istinu" svetskoj javnosti.

Иначе Гаша више неће моћи из земље, зато што ће бити ухапшен по међународној потерници.

Срећом то се неће одразити на његове планове за летовање 2011, јер ће бити разнет бомбом сваког момента

Иначе Гаша више неће моћи из земље, зато што ће бити ухапшен по међународној потерници.

Срећом то се неће одразити на његове планове за летовање 2011, јер ће бити разнет бомбом сваког момента
Ala ovde ima krvožednih jaguara....

Srecom ne mora nigde da mrda iz Libije, a ja cu 100% turisticki da odem tamo.To mi je cilj svih ciljeva.Mislio sam da odem do Belorusije, ali cu promeniti pravac.

Poslednja izmena:

LIFG se izvinio se za svoje pokušaje da ga ubije i pristao da položi oružje ali to je bilo na nagovor i pritisak Britanaca da se oni puste iz zatvora.
Да. Који љигавци ха.
Му3ммар Каддафи је пустио из затвора тог Номана Бенотмана, а заузврат је он задужен да 24-7 прича против Ка3иде.

Од тада Бенотман иде по америчким ТВ станицама и прича који је Завахири смрад, итд.

Стварно је сиса тај Номан Бенотман.
112.jpg

Треба га избрисати заједно са Пуковником

meni ne izgleda tako. ako gasa nastavi, a oce, potuci ce on i amere i frnacuze i britance...........to jes njihove politicare...............pa ce posle toga gasa biti pocasni gost i naomiljenija licnost u svim slobodnim drzavama sveta. la licno mislim da ce ga novi francuski presednik (kada gadafi ubije ovo jevrejsko djubre sarkozija) pozvati gadafija na azurnu obalu kod njega u privatnu vilu na letovanje......
a nije islkjuceno da ga i tadic pozove na divcibare ...............jer znamo da je tadic jedan od najuspesnijih kameleona.

Да. Који љигавци ха.
Му3ммар Каддафи је пустио из затвора тог Номана Бенотмана, а заузврат је он задужен да 24-7 прича против Ка3иде.

Од тада Бенотман иде по америчким ТВ станицама и прича који је Завахири смрад, итд.

Стварно је сиса тај Номан Бенотман.
112.jpg

Треба га избрисати заједно са Пуковником
Pa nije samo on pušten iz zatvora, poslednjih 110 članova LIFG, oslobođeno je 16. februara, dan po početku protesta u Libiji. Taj LIFG ima nekoliko vođa Prema podacima koje sam našao na internetu Jedan od njih, Abdulvahab Mohamed Kajed (Abdulwahab Mohammed Kayed) je brat Abu Jahje Al Libija (Abu Yahya Al Libi), jednog od vrhunskih propagandista Al Kaide. Kumi je bio pobegao iz Libije i pričalo se da je dospeo u Avganistan Kada je bio uhvaćen u Pakistanu, predali su ga Amerikancima i poslat je u Gvantanamo 2002. U Libiju je poslat 2009. godine Pitam se zašto?

Zatim ima neki Abdul-Hakim al-Hasadi on tvrdi da u Derni postoji neki islamski emirat i da je sam njegov emir. U jednom intervjuu u italijanskim novinama Il Sole 24 Ore (Il Sole 24 Ore), al-Hasidi je priznao da je regrutovao `oko 25` ljudi iz oblasti Derne u istočnoj Libiji, za borbu protiv koalicionih trupa u Iraku, i da se neki od njih, kako reče `danas nalaze na prednjim linijama fronta u Adžabiji`.Al-Hasidi je priznao da se ranije borio protiv `strane invazije` u Avganistanu, pre nego što su ga `2002. godine zarobili u Pešavaru u Pakistanu`. Kasnije su ga predali Amerikancima, a zatim držali zatvorenog u Libiji, pre no što je 2008. pušten na slobodu.

LIFG je i pokrenuo pobunu protiv Gadafija, priča da su to bili mirni demonstranti u koju veruje još samo Tribun-Bengazi su neviđene nebuloze. Al DŽaziri se potkralo u početku obaveštenje da su najraniji libijski protesti bili organizovani od strane LIFG, Al DŽazira je munjevito promenila svoju priču i počela da prikazuje te događaje kao `mirne proteste`. Poznata priča o pobijenim vojnicima i kada se je praktično krenuo oružani sukob u Libiji. Radi objašnjavanja odakle su 150 mrtvih vojnika libijske vojske tokom te pobune, Al DŽazira je iznela bizarnu priču a prihvatio BBC; CNN i ostali Zapadni mediji da se radi o 150 mrtvih vojnika koje su njihovi oficiri pogubili jer su ovi `odbili da se bore`. Ti tajanstveni oficiri su onda mističo isparili u vazduh iz svoje baze, a ona se nalazila u okruženju ljutitih mirnih demonstranata. Ono što je očigledno: ti vojnici su pobijeni u oružanom napadu koji su izvršili pripadnici LIFG tj pobunjenici.

Taj Noman Benotman je uspeo da formira tj dobio je podršku i pomoć Britanije da na njenoj teritoriji formira bazu LIFG za logističku podršku i sakupljanje sredstava.

Večeras će ameri massovno da bombarduju Mistratu da unište i ono što nije uništeno a sutra će tvrditi da su to gadafijevi vojnici uradili u znak odmazde.
Živi bili pa videli.

valjda nece raketirati pijacu u misrati...................a potom optuziti gadafija za osvetu nad sopstvenim narodom.................ameri uvek koriste isti scenarijo.............verovatno ima jos koji im veruju.

Večeras će ameri massovno da bombarduju Mistratu da unište i ono što nije uništeno a sutra će tvrditi da su to gadafijevi vojnici uradili u znak odmazde.Živi bili pa videli.
Или да су разарања последица очајничког и жилавог отпора ребела, који су дали животе за слободу и демократију!
:hahaha:

ne koristite izraz "Misurata je pala" vec MISURATA JE OSOBODJENA!!!!
bravo Momire, svaka ti cast :vatromet: :vatromet: :vatromet:

Srecom ne mora nigde da mrda iz Libije, a ja cu 100% turisticki da odem tamo.To mi je cilj svih ciljeva.Mislio sam da odem do Belorusije, ali cu promeniti pravac.

isprsice se pukovnik, pa cemo dobiti jedno krstarenje zalivom Sidra u znak zahvalnosti sto smo podrzavali Gadafija i slobodnu Libiju :super:
nakon toga idemo u Belorusiju da molimo za oprost jer smo uveli neke sankcije njihovom rukovodstvu... ej mi da uvedemo nekome sankcije, ma i treba da nas nema :besan2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back