RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Au bre, kakvim se stvarima služiš. Mene bi stvarno bilo sramota, mada vidim da
mnogi ovde i ne znaju šta je to.

I to na snimku su Palestinci a ne Libijci, ili ti smatraš svakog
muslimana za teroristu? I Gadafi je musliman ako nisi znao...:kafa:

Da li ti ustvari podržavaš ubijanje dece i civila koje Gadafi sprovodi, jer su svi oni, jelte
teroristi?

Žao ti je samo Gafadijevih unučića i žrtava NATO pakta, a Gadafi može da ubija koga
hoće. Na to se sve svodi...

Odvratno, bolesno, licemerno...

jeste na snimci su palestinci , ali ne zaboravi da tamo odakle su pobunjenici postoje kampovi alkaide u kojima se prema deci postupa na isti način i da na stratištima ima iste te dece sa ispranim mozgovima koji tamo i pucaju iz vatrenoga oružja , tj rade tačno ono za šta su ih obučavali ludaci od malena.

Dosta je bilo jednostrane "istine". Dosta!

Svako ima pravo da podržava Gadafija, ali takođe svako ima pravo da vidi KOGA I
ŠTA PODRŽAVA.

Gadafijeve ubice pregazile tenkom kola puna ljudi:

U pozadini se vide tenkovi...:kafa:

E jesi neotesan i zadrt to je čudo jedno.

Ne, već si ti dosadan i zadrt.

Zabole me za tvoje propagandne tesktove i zabole me šta ti misliš.

Kapiraš?

Ti podržavaj koga god hoćeš-ne zanima me, ali ne možeš drugoga naterati da misli
kao ti.

Ti bi da živiš u jednoumlju, zato se toliko i diviš Gadafiju i sličnim ubicama.

Oni svakoga ko ima drugačije mišljenje jednostavno LIKVIDIRAJU.

Shvati, nikada neću podržavati Gadafija i zato odjebi u skokovima.:bye:

za mene je bolesno , odvratno i licemerno , kada ti vatreno zastupaš nečije interese iz srbije a nisi otišao tamo da se uveriš u sve šta se dešava već gutaš ono šta ti se servira i širiš dalje , pa ko ga šiša ako je istina istina je ako je laž laž je bitno je da širiš dalje.
E to je za mene odvrano i licemerno i bolesno.
Ja ne podržavam niti nato niti gadafija , što se može i videti jer ova tema je prošla bez moga priklonjenog glasa ikome , sa jedne strane nisam nato-ovca i ne izigravam svetskog policijaca a sa druge strane ovde se jasno radi o interesima i nafti , priča o gadafiju kao smetnji koji je za 40 godina vladavine ipak libiju doveo u nivo najrazvijenijeih afričkih zemalja ne pije vodu.
Da su ćutalo i lik bi umro za par godina sam od sebe , deca mu imaju moderno vaspitanje i vrlo verovatno bi posle njegove smrti bilo reformi vlasti , ovako šta se dešava s jedne strane je Nato koji bi navodnu demokratiju a sa druge strane su muslimani podeljeni po plemenima , neće tamo biti ni D od demokratije ako i sklone gadafija sa kojim se koliko toliko moglo razgovarati , sa plemenima će nastati još jedan Iran i ništa više.
Ma Italijane najviše bole iovako im je libija bila dugo godina kolonija , posle drugog svetskoga rata i formiranja libije kao nezavisne države zapadne zemlje su im 1952 postavile kralja čiji je krajnji rezultat bio kada je smenjen pučem 1969 i proteran u Egipat, 1 škola , 5 miliona nepismenih i 6 akademski obrazovanih ljudi libija siromašna bez puteva i bez ičega. A sada bi njegovi potomci da se vrate na presto .

Prvo, lupetaš jer snimak ne pokazuje žrtve.

Drugo, po tvojim komentarima da se zaključiti da si pizdun koji je eventualno služio vojsku zalivajući ružičnjak nekog Instituta ili si naplaćivao ulazak u javni nužnik.

Jer da je drugačije znao bi da svaka vojska na svetu dakle ne samo Libijska izdaje naredbu tenkovskim kolonama da sve prepreke na ruti eliminišu vatrom tako da kada im se nađeš na putu ne očekuj da će se išta drugo dogoditi. Amerikanci su u Iraku i Afganistanu pogazili Boga Oca al je to tebi promaklo.

Evo kako to Ameri rade:

Ma nemoj?!

Pažljivo slušajte izvešča televizije koji govori da su maloletnici i tinejdžeri uzeli oružje u svoje ruke u bengaziju , pretpostavljam da je slično bilo i u misurati u prevodu matorci su zbrisali i ostala su deca da se bore , pa sada ako mnoga deca izginu da znate zašto je tako - jer su na linijama fronta bili naoružani oružjem.

I ovo je "Gaza", takođe:

800xlg.jpg

800xv.jpg

800xp.jpg

to su uradile americke bombe i pobunjenici, a ne Gadafi
Gadafi je jedan sladak covek, koji voli svoj slatki narod i on to ne bi ucinio.

Au bre, kakvim se stvarima služiš. Mene bi stvarno bilo sramota, mada vidim da
mnogi ovde i ne znaju šta je to.

I to na snimku su Palestinci a ne Libijci, ili ti smatraš svakog
muslimana za teroristu? I Gadafi je musliman ako nisi znao...:kafa:

Da li ti ustvari podržavaš ubijanje dece i civila koje Gadafi sprovodi, jer su svi oni, jelte
teroristi?

Žao ti je samo Gafadijevih unučića i žrtava NATO pakta, a Gadafi može da ubija koga
hoće. Na to se sve svodi...

ljudi te ovde raskrinkaju u tvom podmetanju toga da Gadafi ubija decu, a ti i dalje nastavljas ko da se nista nije desilo... stvarno odvratno, bolesno, licemerno...

Pažljivo slušajte izvešča televizije koji govori da su maloletnici i tinejdžeri uzeli oružje u svoje ruke u bengaziju , pretpostavljam da je slično bilo i u misurati u prevodu matorci su zbrisali i ostala su deca da se bore , pa sada ako mnoga deca izginu da znate zašto je tako - jer su na linijama fronta bili naoružani oružjem.

lepo kaze covek nema veze cela prica ni sa demokratijom i ljudskim pravima sustina je da amerika zeli da kolonizuje libiju eksploatise libijce i otme im njihove sirovine tj naftu i gas

a ovaj opskurni lik sa nikom Bengazi sve to podrzava

Dosta je bilo jednostrane "istine". Dosta!

Svako ima pravo da podržava Gadafija, ali takođe svako ima pravo da vidi KOGA I
ŠTA PODRŽAVA.

gde se vide tenkovi? ciji su to tenkovi?
sada i nenaoruzani demonstranti imaju tenkove, ali ne znaju da ih voze, tako da mi je realnije da su ih oni pregazili

Ne, već si ti dosadan i zadrt.

Zabole me za tvoje propagandne tesktove i zabole me šta ti misliš.

Kapiraš?

Ti podržavaj koga god hoćeš-ne zanima me, ali ne možeš drugoga naterati da misli
kao ti.

Ti bi da živiš u jednoumlju, zato se toliko i diviš Gadafiju i sličnim ubicama.

Oni svakoga ko ima drugačije mišljenje jednostavno LIKVIDIRAJU.

Shvati, nikada neću podržavati Gadafija i zato odjebi u skokovima.:bye:
To odjebi u skokovima neću komentarisati jer neću da se spuštam na tvoj nivo diskusije. Što se tiče ostalog, nikog ja ne teram da misli kao ja, pa ni tebe, nego da misliš, da razmišljaš, istražuješ, čitaš...

Oko divljenja Gadafiju i to ti je teško da shvatiš jer ne znaš da misliš, niti sa divim Gadafiju niti mislim da je odličan vladar, podržavam ga isključivo zbog toga što znam šta je cilj onih koji ga napadaju.

Tekst koji sam ti postavio nazivaš propagandom i kao takvog ga odbacuješ jer nećeš niti želiš da prihvatiš nešto se kosi sa tvojim razmišljanjima. Ne znam samo ko je sklon jednoumlju i Zapadnoj propagandi?

za mene je bolesno , odvratno i licemerno , kada ti vatreno zastupaš nečije interese iz srbije a nisi otišao tamo da se uveriš u sve šta se dešava već gutaš ono šta ti se servira i širiš dalje , pa ko ga šiša ako je istina istina je ako je laž laž je bitno je da širiš dalje.
E to je za mene odvrano i licemerno i bolesno.
Ja ne podržavam niti nato niti gadafija , što se može i videti jer ova tema je prošla bez moga priklonjenog glasa ikome , sa jedne strane nisam nato-ovca i ne izigravam svetskog policijaca a sa druge strane ovde se jasno radi o interesima i nafti , priča o gadafiju kao smetnji koji je za 40 godina vladavine ipak libiju doveo u nivo najrazvijenijeih afričkih zemalja ne pije vodu.
Da su ćutalo i lik bi umro za par godina sam od sebe , deca mu imaju moderno vaspitanje i vrlo verovatno bi posle njegove smrti bilo reformi vlasti , ovako šta se dešava s jedne strane je Nato koji bi navodnu demokratiju a sa druge strane su muslimani podeljeni po plemenima , neće tamo biti ni D od demokratije ako i sklone gadafija sa kojim se koliko toliko moglo razgovarati , sa plemenima će nastati još jedan Iran i ništa više.
Ma Italijane najviše bole iovako im je libija bila dugo godina kolonija , posle drugog svetskoga rata i formiranja libije kao nezavisne države zapadne zemlje su im 1952 postavile kralja čiji je krajnji rezultat bio kada je smenjen pučem 1969 i proteran u Egipat, 1 škola , 5 miliona nepismenih i 6 akademski obrazovanih ljudi libija siromašna bez puteva i bez ičega. A sada bi njegovi potomci da se vrate na presto .

Ali ti i ostali gadafijevci možete vatreno da podržavate Pukovnika iz Srbije, jel tako?

Kao što rekoh-odvratno i licemerno.

Ja ne podržavam niti nato niti gadafija

Aha...

Poslednja izmena:
ljudi te ovde raskrinkaju u tvom podmetanju toga da Gadafi ubija decu, a ti i dalje nastavljas ko da se nista nije desilo... stvarno odvratno, bolesno, licemerno...

Misliš ovako:

Gadafi je jedan sladak covek, koji voli svoj slatki narod i on to ne bi ucinio.

Niste raskrinkali ništa, osim što sve to podržavate ili se pravite slepi. Ali to je vaš
problem...:kafa:

I ovo je "Gaza", takođe:

800xlg.jpg

slika prva donji ćošak dva tenka jedan spaljen drugi koristi prvi kao štit, ljudi vise na stranama tenka
800xv.jpg

6 "prolaznika" ako pogedaš malo bolje njih 3 nose automatske puške
800xp.jpg

zidovi izbušeni municijom i po spratovima , ako malo bolje pogledaš lik u crveno obučen stoji u ruševinama sa oružjem

nije me mrzelo da uvećavam slike kao što je tebe verovatno mrzelo

Pa ko spori da pobunjenici u Misurati sada imaju oružje? Moraju se nekako braniti od
Gadafijevih tenkova i VBR-ova.

A što ti ne odeš malo u Libiju da se boriš sa libijskom vojskom nego ovde palamudiš po ceo dan? Povedi i ovog Minga.
Bio je jedan sedamnaestogodišnji idiot iz Engleske koji je to uradio. Čak su ga i roditelji u tome podržali.
Baš me interesuje dal mu je glava još uvek na ramenima il na nekom kocu oko Adzabije.

A što ti ne odeš malo u Libiju da se boriš sa libijskom vojskom nego ovde palamudiš po ceo dan? Povedi i ovog Minga.
Bio je jedan sedamnaestogodišnji idiot iz Engleske koji je to uradio. Čak su ga i roditelji u tome podržali.
Baš me interesuje dal mu je glava još uvek na ramenima il na nekom kocu oko Adzabije.

Mogu da povedu i onih 79 sto su protiv Pukovnika, bili bi udarna jedinica :D

ee bren jel nam Gadafi napreduje?sta ima novo,nisam upucen?:))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back