Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.571
Medju protestantima u Libiji , nema Libijaca .
Libijci su jedinstveni u podrsci Gadafiju .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Medju protestantima u Libiji , nema Libijaca .
Izvini ali ja ne kažem da ne ginu deca , ginu ona ali na obe strane , problem je u tome što Nato ne gađa libijsku vojsku koja ratuje sa pobunjenicima već gađa kuće u predgrađima tripolija ili u centru tripolija.pa se pitam otkada su civili postale legitimne me?ljudi te ovde raskrinkaju u tvom podmetanju toga da Gadafi ubija decu, a ti i dalje nastavljas ko da se nista nije desilo... stvarno odvratno, bolesno, licemerno...
ee bren jel nam Gadafi napreduje?sta ima novo,nisam upucen?)
Evo jedne vesti, granatirana Misurata,petoro mrtvih.
Ne, već si ti dosadan i zadrt.
Zabole me za tvoje propagandne tesktove i zabole me šta ti misliš.
Kapiraš?
Ti podržavaj koga god hoćeš-ne zanima me, ali ne možeš drugoga naterati da misli
kao ti.
Ti bi da živiš u jednoumlju, zato se toliko i diviš Gadafiju i sličnim ubicama.
Oni svakoga ko ima drugačije mišljenje jednostavno LIKVIDIRAJU.
Shvati, nikada neću podržavati Gadafija i zato odjebi u skokovima.![]()
Možeš onda da navijaš za to da Katafi padne s vlasti, a onda da Nato ode iz Libije. Na taj način nisi podržao ni Natu ni MomiraJa ne podržavam niti nato niti gadafija
То су као они скупови подршке Милошевићу, кад је већ зглајзо 2000.Medju protestantima u Libiji , nema Libijaca .
misurata je pala.........i zvanicno. preostaje jos samo poslednje americko uporiste....bengazi. gadafije nepobediva armija, posle pada misurate, glavne snage koncentrise u podrucju reke al kabir odakle ce krenuti na unbrzani mars prema bengaziju u kojem su koncentrisane poslednje preostale americke jedinice. kako su dosad pokazali dogadjaji na terenu ni ovog puta americka avijacija nece uspeti ni da okrzne jedinice nepobedivog pukovnika koji je celom svetu pokazao da se rat protiv americkih djubradi ne dobija oruzjem vec inteligencijom. ..........ako ova poruka bude ispravno protumacena i iskoristena ........mislim da ce vojska monaka ili lihtenstajna uskoro slaviti pobedu nad "zastrasujucom" armijom ovih goropadnih debila koji sebe nazivaju AMERIKANCI.
tek mi je sada jasno koliko nam je 1999 bilo malo potrebno pa da oslobodimo svet od amerike. ali ...nazalost, njihov agent je potpisao kapitulaciju srbije.
Да али ЛИФГ се спријатељио са Катафијем пре пар година.Al DŽama'a al-Islamija Al-Mukatila bi-Libia (Al-Jama'a al-Islamiyyah al-Muqatilah bi-Libya) (Libyan Islamic Fighting Group, LIFG)).
Ovu grupu su 1995. godine formirali mudžahedini – veterani borbe protiv sovjetske okupacije Avganistana.
NEGO NARODE, STACEMO AKO AMERIKANCI OBJAVE DA SU "U PERFEKTNO IZVEDENOJ AKCIJI AMERICKI KOMANDOSI UPALI U TRIPOLI I UBILI GADAFIJA, I ODMAH GA UZ SVE POCASTI NA KOJIMA JE I PRESEDNIK OBAMA PRISUSTVOVAO, SAMO 1 SAT KASNIJE, SPALILI"............................................iovako, od kada gadafi redja pobedu za pobedom, javnost na zapadu je potpuno odsecena od informacija o onome sta se dogadja u libiji....................za razliku od pre 2 meseca kada su sve zapadne stanice i novine 24 casa dnevno, neprekidno izvestavali o napredovanju "revolucionarnih" snaga.
18.57 - Више од 800 рањеника и страних радника евакуисано бродом из Мисурате.
Kad ce ovi nasi mediji da jave da je pala Misurata?