RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi te ovde raskrinkaju u tvom podmetanju toga da Gadafi ubija decu, a ti i dalje nastavljas ko da se nista nije desilo... stvarno odvratno, bolesno, licemerno...
Izvini ali ja ne kažem da ne ginu deca , ginu ona ali na obe strane , problem je u tome što Nato ne gađa libijsku vojsku koja ratuje sa pobunjenicima već gađa kuće u predgrađima tripolija ili u centru tripolija.pa se pitam otkada su civili postale legitimne me?
E zato NATO treba da odgovara.
Ja postavljam razliku između slučajne pogibije dece u puškaranju odraslih koji su odlučili da uzmu oružje u svoje ruke i bore se na jednoj strani, i dece UBIJENE u bobardovanju civilnih ciljeva.

Evo jedne lepe vesti

Око 400 устаника положило је оружје у Мисурати до истека рока ултиматума Гадафија?

Тагови: Вести

4.05.2011, 15:30

Браниоци Мисурате бориће се до краја и одабраће смрт пре него срамно заробљеништво, изјавио је представник либијске опозиције Ибрахим Бетељмаљ. Раније је МИП Либије саопштило да је 400 устаника положило оружје у зору у Мисурати. По његовим речима, овај корак уследио је као одговор на ултиматум пуковника Моамера Гадафија, који је затражио од бранилаца да прекину отпор трупама које прете да ће збрисати са лица земље трећи по величини град и кључну луку на западу земље.

A evo najlepse

Фото
04.05.2011 17:36
Мисурата перешла в руки сил Каддафи

Сохранить
1

Ливийский порт Мисурата перешел в руки правительственных сил, отряды повстанцев окружены со всех сторон. Об этом сообщил вице-секретарь Главного народного комитета по внешним связям и международному сотрудничеству Джамахирии Халед Каим. Он также приветствовал решение свыше 500 защитников города откликнуться на призыв полковника Каддафи сложить оружие в обмен на амнистию.
Осада, продолжавшаяся с конца февраля, сопровождалась тяжелыми боями, обстрелами города из установок залпового огня "Град", к которым затем прибавились и воздушные удары сил НАТО уже по позициям правительственных войск.
Впрочем, источники в руководстве вооруженных формирований "революции 17 февраля" пока не подтвердили информацию о потере контроля над городом. Ранее их представитель Ибрагим Бетальмаль заявил, что "бойцы будут сражаться до конца и предпочтут смерть позорному плену".
Сегодня в Мисурату прибыло судно "Ред стар", на котором будут эвакуированы тысячи иностранных рабочих из Нигера, Чада, Ганы, Нигерии, Судана, Мали, Египта и Бангладеш, не успевших покинуть Ливию до начала конфликта.
Как сообщила базирующаяся в Женеве Международная организация по миграции, на его борту находится 180 тонн продовольствия и питьевой воды. "Ред стар" прибыл в морскую бухту в субботу и дожидался, пока минный тральщик НАТО обеспечит ему безопасный проход в порт Мисураты, передает ИТАР-ТАСС.

Gotovo je Misurata je oslobodjena od pacova.

Poslednja izmena:
Ko ne zna ruski

Latest News: official in the Libyan Foreign: Port and Airport Misurata under full control, and hundreds of armed men handed over their weapons to the Libyan army, and the Libyan tribes negotiate with the rest of the rebels.
Also the Libyan army enters the city Alzentan, and asks for the rebels to surrender their weapons.
Also a preparatory meeting for the general meeting including the 2000 Libyan tribe, which will be on 05/05/2011

Ne, već si ti dosadan i zadrt.

Zabole me za tvoje propagandne tesktove i zabole me šta ti misliš.

Kapiraš?

Ti podržavaj koga god hoćeš-ne zanima me, ali ne možeš drugoga naterati da misli
kao ti.

Ti bi da živiš u jednoumlju, zato se toliko i diviš Gadafiju i sličnim ubicama.

Oni svakoga ko ima drugačije mišljenje jednostavno LIKVIDIRAJU.

Shvati, nikada neću podržavati Gadafija i zato odjebi u skokovima.:bye:

ajde makni se sa foruma amerikancino. ti ces da nam solis pamet o jednoumlju, stotine miliona amerikanaca zive u paklu i za njih bi ovo gadafijevo jednoumlje bilo pravi raj..
simbol zverstva i jednoumlja diktature i robovlasnistva terora i unistenja............ je AMERIKA.......................pa ti ako si zedan svega ovoga izvoli kod svojih umno poremecenih gazda u ameriku pa tamo prosipaj proliv o demokratiji a ne ovde medju nama, normalnim ljudima. a vidim iz krajine si..........dakle jos od 1991 u stalnom radnom odnosu kod cia.

misurata je pala.........i zvanicno. preostaje jos samo poslednje americko uporiste....bengazi. gadafije nepobediva armija, posle pada misurate, glavne snage koncentrise u podrucju reke al kabir odakle ce krenuti na unbrzani mars prema bengaziju u kojem su koncentrisane poslednje preostale americke jedinice. kako su dosad pokazali dogadjaji na terenu ni ovog puta americka avijacija nece uspeti ni da okrzne jedinice nepobedivog pukovnika koji je celom svetu pokazao da se rat protiv americkih djubradi ne dobija oruzjem vec inteligencijom. ..........ako ova poruka bude ispravno protumacena i iskoristena ........mislim da ce vojska monaka ili lihtenstajna uskoro slaviti pobedu nad "zastrasujucom" armijom ovih goropadnih debila koji sebe nazivaju AMERIKANCI.

tek mi je sada jasno koliko nam je 1999 bilo malo potrebno pa da oslobodimo svet od amerike. ali ...nazalost, njihov agent je potpisao kapitulaciju srbije.

misurata je pala.........i zvanicno. preostaje jos samo poslednje americko uporiste....bengazi. gadafije nepobediva armija, posle pada misurate, glavne snage koncentrise u podrucju reke al kabir odakle ce krenuti na unbrzani mars prema bengaziju u kojem su koncentrisane poslednje preostale americke jedinice. kako su dosad pokazali dogadjaji na terenu ni ovog puta americka avijacija nece uspeti ni da okrzne jedinice nepobedivog pukovnika koji je celom svetu pokazao da se rat protiv americkih djubradi ne dobija oruzjem vec inteligencijom. ..........ako ova poruka bude ispravno protumacena i iskoristena ........mislim da ce vojska monaka ili lihtenstajna uskoro slaviti pobedu nad "zastrasujucom" armijom ovih goropadnih debila koji sebe nazivaju AMERIKANCI.

tek mi je sada jasno koliko nam je 1999 bilo malo potrebno pa da oslobodimo svet od amerike. ali ...nazalost, njihov agent je potpisao kapitulaciju srbije.

Ovo sam i ja odavno tvrdio. :rtfm:

NEGO NARODE, STACEMO AKO AMERIKANCI OBJAVE DA SU "U PERFEKTNO IZVEDENOJ AKCIJI AMERICKI KOMANDOSI UPALI U TRIPOLI I UBILI GADAFIJA, I ODMAH GA UZ SVE POCASTI NA KOJIMA JE I PRESEDNIK OBAMA PRISUSTVOVAO, SAMO 1 SAT KASNIJE, SPALILI"............................................iovako, od kada gadafi redja pobedu za pobedom, javnost na zapadu je potpuno odsecena od informacija o onome sta se dogadja u libiji....................za razliku od pre 2 meseca kada su sve zapadne stanice i novine 24 casa dnevno, neprekidno izvestavali o napredovanju "revolucionarnih" snaga.

Al DŽama'a al-Islamija Al-Mukatila bi-Libia (Al-Jama'a al-Islamiyyah al-Muqatilah bi-Libya) (Libyan Islamic Fighting Group, LIFG)).
Ovu grupu su 1995. godine formirali mudžahedini – veterani borbe protiv sovjetske okupacije Avganistana.
Да али ЛИФГ се спријатељио са Катафијем пре пар година.

Погледати репортажу
http://ht.cdn.turner.com/cnn/big/world/2009/11/10/wus.jihadi.code.bk.a.cnn_640x360_dl.flv

Лош прорачун с њихове стране, јер они таман 2009. ушли у кревет с режимом,
кад оно 2011. Ал-Катафи пада с власти ки крушка.

NEGO NARODE, STACEMO AKO AMERIKANCI OBJAVE DA SU "U PERFEKTNO IZVEDENOJ AKCIJI AMERICKI KOMANDOSI UPALI U TRIPOLI I UBILI GADAFIJA, I ODMAH GA UZ SVE POCASTI NA KOJIMA JE I PRESEDNIK OBAMA PRISUSTVOVAO, SAMO 1 SAT KASNIJE, SPALILI"............................................iovako, od kada gadafi redja pobedu za pobedom, javnost na zapadu je potpuno odsecena od informacija o onome sta se dogadja u libiji....................za razliku od pre 2 meseca kada su sve zapadne stanice i novine 24 casa dnevno, neprekidno izvestavali o napredovanju "revolucionarnih" snaga.

Da su malo vise Ameri izucavali Zivojina Misica,mozda bi imali vise srece!

18.57 - Више од 800 рањеника и страних радника евакуисано бродом из Мисурате.

Kad ce ovi nasi mediji da jave da je pala Misurata?

jes pa da tadic padne sa vlasti. tako nepovoljne vesti se ne daju u javnost u zapadnim zemljama i u zemljama ciji su politicari podmetnuli dupe amerima sa shaku dolara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back