gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
Јесте али Сејф ул Араб, а не Сејф ул Ислам.
Ништа, више среће у следећем извлачењу
Ti si za psihijatrijsku opservaciju.
У Либији се вако каже: "Само пржи, Николаше!"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесте али Сејф ул Араб, а не Сејф ул Ислам.
Ништа, више среће у следећем извлачењу
У Либији се вако каже: "Само пржи, Николаше!"
U ratnim uvjetima ne postoji sudjenje jer postoji samo borba izmedju dvije vojske a sada je u toku borba izmedju NATO Pakta i Gadhafijeve vojske tako da je Gadhafi legitiman cilj i moze ubiti jer ce moral njegove vojske pasti i stvorit ce se uvjeti da Ustanici zauzmu cijelu Libiju u uspostave demokraciju.
Inace i Dr. Jusuf al Kardavi je naredio muslimanima da trebaju ubiti Gadhafija i povodom toga je izdao Fetvu.Mislim da je Gadhafi unaprijed osudjen od strane Uleme i Muftije Kardavija.
Vecina ljudi na svetu napad NATO koalicije na Libiju dozivljava kao novi krstaski pohod....
Jer, UOPSTE SE NE ZNA ko su pobunjenici ni zasto im Zapad pomaze..
Jel zna neko slucajno gde bi mogao da nadjem majicu sa Gadafijevim likom ?
Cujte i pocujte,daje se na znanje.
"Secret services of the West are going to enact terroristic acts in Italy, presumably in Rome during the beautification of Pope, to justify the ground operation in Libya. For this, they have spread the lie about Gaddafi declaring a war with Italy, taking the words from his speech on April 29 out of context and perverting them.
Today, during the beatification of John Paul II, the secret services of the Western countries are attempting to enact a provocation - they are going to find explosives or catch suicide bombers to blame it on Libya and Gaddafi. These secret services can orchestrate an act of terror to justify an armed invasion or continuing heavy bombing."
Jel zna neko slucajno gde bi mogao da nadjem majicu sa Gadafijevim likom ?
Iznenadjen sam reakcijom amerikanaca. Njihovi desničari, republikanci su osuli paljbu po Obami poslo ovog napada čak su počeli da izražavaju podršku Gadafiju. pritom mislim na Freerepublic.com najveći republikanski forum.
Otvoreno nazivaju Obamu ubicom dece.
http://www.freerepublic.com/focus/f-news/2712962/posts
После двоструког вета, Русија и Кина, Американци у Сирији могу само да блајвају, Брити и Франци исто то у лијепим и препуним песка, слатким ГадаХафијевим пустињама...Mislim da je doslo vrijeme da se raspravlja o kopnenoj intervenciji jer ovako vise ne ide.Napadi sa zraka nisu efikasni i najbolja mopguca solucija za Libiju je kopnena intervencija NATO Pakta sto ce omoguciti silazak sa vlasti Gadhafija i dolazak na vlasti predstavnika pobunjenika a narocito mislim na Gogu koji moze postati novi predsjednik.Stav je takav na Zapadu da Gadhafi ne moze ostati na vlast i da mora sici sa vlasti a mozda ce mu biti sudjeno u Libiji ili u medjunarodnom sudu.Libija mora biti demokratska zemlja a Amerikanci moraju pozuriti sa kopnenom invazijom kako bi mogli stici spasiti Sirijski narod.
Iznenadjen sam reakcijom amerikanaca. Njihovi desničari, republikanci su osuli paljbu po Obami poslo ovog napada čak su počeli da izražavaju podršku Gadafiju. pritom mislim na Freerepublic.com najveći republikanski forum.
Otvoreno nazivaju Obamu ubicom dece.
http://www.freerepublic.com/focus/f-news/2712962/posts
После двоструког вета, Русија и Кина, Американци у Сирији могу само да блајвају, Брити и Франци исто то у лијепим и препуним песка, слатким ГадаХафијевим пустињама...
А ти се лепо занимај с дебелом, масном америчанском *****!!!