RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim ako Amerikanci budu odlucni da trebaju pomoci Sirijskom narodu onda ce insistirati da Rusija i Kina ne stave veto na odluku a ionako Amerikanci mogu pomoci Sirijskom narodu i bez pitanja velikih sila.
Аха, ха, ха, па немају 00 ни да се у Либију умешају!!!
Једино ако их Израел подржи, а услов му је Голан+цео Јерусалим+цела Западна обала!!!

UBILI STE GADAFIJEVOG SINA STUDENTA I TROJE MALOLETNIH UNUKA, EVO STA VAS SADA CEKA BAGRO TERORISTICKA!!!!

http://www.timesofmalta.com/articles/view/20110501/world/gas-masks.363135

Pro-regime troops seen 'wearing gas masks in Misurata'

The news comes in the wake of an announcement by the Gaddafi regime that a NATO air strike last night had killed Muammar Gaddafi's youngest son, 29-year-old Saif al-Arab and three young grandchildren.

The information raises the prospect of use of chemical weapons, long feared to be in the possession of the Gaddafi regime.

A source in touch with civilians on the ground said:

"The winds are blowing from the East right now which would make a gas attack unlikely but many people are viewing the death of Gaddafi's son as the tipping point which could trigger the worst feared retaliation."

Nema zajebancije sa Gadafijem!!!!!! :azdaja:

Mingo, mnogo lupetas, stvarno. Al si izabrao miran grad, Sebha, vidi se koliko znas o Libiji. Sebha je najnemirniji grad u Libiji (bila, u vreme mira), centar sverca, tamo te polocija upozorava kao stranca da ne ostavljas auto bez vozaca jer ce da ti ga ukradu, stalni rat plemena, jedino mesto gde postoji narodni mirovnjak, da miri zaracene familije i uvek ima puno posla. Sto se tice rezima Gadafija, nesto svi zaboravljaju da je taj rezim slao sve ove sto se sada bune na skolovanje u inostranstvo, da je 80% lekara, inzenjera, oficira u Libiji postalo to sto jesu zahvaljujuci Gadafijevom rezimu. Sto se tice onog da bi voleo da spavas u istom krevetu sa tvojom libijskom bracom, e tu se u seksualna opredeljenja ne mesam, naci ces valjda nekog "brata" da se smiris.

Mingo, mnogo lupetas, stvarno. Al si izabrao miran grad, Sebha, vidi se koliko znas o Libiji. Sebha je najnemirniji grad u Libiji (bila, u vreme mira), centar sverca, tamo te polocija upozorava kao stranca da ne ostavljas auto bez vozaca jer ce da ti ga ukradu, stalni rat plemena, jedino mesto gde postoji narodni mirovnjak, da miri zaracene familije i uvek ima puno posla. Sto se tice rezima Gadafija, nesto svi zaboravljaju da je taj rezim slao sve ove sto se sada bune na skolovanje u inostranstvo, da je 80% lekara, inzenjera, oficira u Libiji postalo to sto jesu zahvaljujuci Gadafijevom rezimu. Sto se tice onog da bi voleo da spavas u istom krevetu sa tvojom libijskom bracom, e tu se u seksualna opredeljenja ne mesam, naci ces valjda nekog "brata" da se smiris.

Ja bih da spvam sa muslimanima u istom krevetu kao sa mojiim rodjenim bratom da se zagrlim i da se grijem o njegovom tijelu.Ja volim muslimane i volim da se trljam o njihovom tijelu.Inace Libija mora biti slobodna i mora biti demokratska i Isolamska drzava koja ce biti primjer svim drzavama Islama.

Ja bih da spvam sa muslimanima u istom krevetu kao sa mojiim rodjenim bratom da se zagrlim i da se grijem o njegovom tijelu.Ja volim muslimane i volim da se trljam o njihovom tijelu.Inace Libija mora biti slobodna i mora biti demokratska i Isolamska drzava koja ce biti primjer svim drzavama Islama.
Ма познато је!
Волиш ти и зубало да прочачкаш масном, дебелом *****!
:rotf::zcepanje::hahaha:

Дефинитивно мислим да је ,,Mingo'' измишљена личност која својим небулозама и контрама, нас Форумаше потстиче нажучно коментарисање. Приметио сам да, чим коментари замру, овај блазирани тип (!?) се избаци неким садржајем на који доста Форумаша реагује.
Овако изговорена (болдована) реченица није својствена ни најокорелијем хомићу.
Па и овај што глуми ,,Mingа'' није чист када може тек тако да се стави у његову улогу.
Нећемо више о ,,Mingу'' јер је то виртуелна личност.

Možda i nije.Ja sam radio sa jednim Iračaninom u Švajcarskoj koji je imao jako slične stavove.Za sebe je tvrdio da je Marksista-Lenjinista muslimanski fundamentalista!!!!!!!!
Inače ne znam od kada su islamske države (mislim na političko uređenje) primer demokratskih država.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back