RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ta tvoja regularna Libijska vojska se više ne nalazi u Misurati.

Otresoše ih rebelsi kao sline.:ok:

mislim da su terorističke sline dobile rok od plemena da napuste mirno misuratu ,a onda su završili svoje ,do večeras plemena su preuzela 99% misurate ,oni koji se nadaju kopnenoj agresiji će morati prethodno da sami sebi iskopaju grob,večerašnje cviljenje bandita govori sve da više ne mogu da izdrže ako im nato ne donese pobedu svojim trupama i SMEŠNO I TUŽNO ,da francuzi i italijani ratuju za nekog hihihi

Putin: Gadafi "meta lova"
Međunarodni Radio Srbija - Pre 45 minuta
Ruski premijer Vladimir Putin, komentarišući vojnu intervenciju u Libiji, upitao je danas, u Kopenhagenu, da li bi trebalo bombardovati sve "sumnjive režime" na svetu i ocenio da je libijski lider Moamer Gadafi "meta lova". Putin je ukazao da međunarodna zajednica treba da deluje u okviru međunarodnog prava i da vodi računa o civilima. Kada takozvani civilizovani svet napadne svom svojom snagom jednu malu zemlju, uništavajući njenu infrastrukturu građenu decenijama, ne znam da li je to dobro, zaključio je Putin. Rusija nije upotrebila svoje pravo veta u Savetu bezbednosti UN i tako je omogućila odobravanje vazdušne intervencije međunarodne koalicije protiv Libije.

"Trla baba lan.."

mislim da su terorističke sline dobile rok od plemena da napuste mirno misuratu ,a onda su završili svoje ,do večeras plemena su preuzela 99% misurate ,oni koji se nadaju kopnenoj agresiji će morati prethodno da sami sebi iskopaju grob,večerašnje cviljenje bandita govori sve da više ne mogu da izdrže ako im nato ne donese pobedu svojim trupama i SMEŠNO I TUŽNO ,da francuzi i italijani ratuju za nekog hihihi

Na gadafijevce sada udariše i Berberska plemena sa zapada.

Pukovnik je hebo ježa...u leđa...:sad2:

Libijski ministar inostranih poslova, Kaled Kaim:

Misrata-527-1.jpg

Tripoli-Street-in-Misurata-has-come-under-heavy-bombardment-fro-Gaddafis-forces..jpg

bp2211.jpg

bp59.jpg

vidi sta su uradili nasi NATO partneri od jednog mirnog grada :neutral:

Mislim da se Libija mora osloboditi diktature i to je nedvojbeno da je Gadhafi zavrsio svoju pricu na celu Libije.Kad sam cuo da su Gadhafijevi placenici poceli uzimati Viagru kako bi mogli silovati zene i djevojcice onda sam rekao sram te bilo Gadhafi.On se ne libi da osramoti svoj naord i on je time bacio ljagu na samog sebe koji se ne libi da osramoti svoj sopstveni narod.To treba svakome biti jasno da onaj ko svoj narod ne postuje on ne moze postovtati ni drzavu ni zakon a to je dokaz da Gadhafiju nikada nije stajalo do naroda nego samo do vlasti i do svojhe fotelje.Postujem Rusiju i namjeri da pomogne Gadhafiju ali ja mislim da Rusija vise ne moze pomoci Gadhafiju jer Rusija je usla duboko u konfliktu sa Gruzijom tako da ne moze niko pomoci Gadhafiju jer Amerika i NATO je rijesen da razbije Gadhafija jer on je zlocinac i monstrum.Rusija je mozda svjetska sila ali ona mora sto prije povesti racuna o svom potezu otcjepljenja Juzne Osetije i Abhazije jer to Rusiju stopira u jacoj podrsci Gadhafiju.Gadhafi je znaci ostao sam i on ce morati da se kada tad preda legitiminim vlastima Libije i morat ce da mu se sudi u Libiji jer on je pretjerao i on moze zbog ovoga sto cini zaraditi smrtnu kaznu.Libija je Islamska zemlja i ona ce biti Islamska i nakon svrgavanja Gadhafija jer narod se nece odreci prava na samoopredijeljenje a to je na pravo da Libija bude Islamska drzavfa u kome ce se postivati moral i u kome ce biti zabranjeno sve ono sto je vezano za golotinju.Inace Islam mora zauzeti mjesto u buducoj Libiji i Amerika moze koristiti Libijsku naftu ali nema prava da se mijesa u volju naroda koji bi htio da Libiju pretvori u jednu jako Islamsku drzavu u kojoj bi glavni pravni sistem bio Serijat.Znaci buduca Libija ce se oslanjati na Ameriku jer jedino tako ce moci Libija da uspije ekonomski jer Libija lezi na nafti i ona moze uraditi dobar biznis sa naftom sve uz pomoc Amerike.

Mislim da se Libija mora osloboditi diktature i to je nedvojbeno da je Gadhafi zavrsio svoju pricu na celu Libije.Kad sam cuo da su Gadhafijevi placenici poceli uzimati Viagru kako bi mogli silovati zene i djevojcice onda sam rekao sram te bilo Gadhafi.On se ne libi da osramoti svoj naord i on je time bacio ljagu na samog sebe koji se ne libi da osramoti svoj sopstveni narod.To treba svakome biti jasno da onaj ko svoj narod ne postuje on ne moze postovtati ni drzavu ni zakon a to je dokaz da Gadhafiju nikada nije stajalo do naroda nego samo do vlasti i do svojhe fotelje.Postujem Rusiju i namjeri da pomogne Gadhafiju ali ja mislim da Rusija vise ne moze pomoci Gadhafiju jer Rusija je usla duboko u konfliktu sa Gruzijom tako da ne moze niko pomoci Gadhafiju jer Amerika i NATO je rijesen da razbije Gadhafija jer on je zlocinac i monstrum.Rusija je mozda svjetska sila ali ona mora sto prije povesti racuna o svom potezu otcjepljenja Juzne Osetije i Abhazije jer to Rusiju stopira u jacoj podrsci Gadhafiju.Gadhafi je znaci ostao sam i on ce morati da se kada tad preda legitiminim vlastima Libije i morat ce da mu se sudi u Libiji jer on je pretjerao i on moze zbog ovoga sto cini zaraditi smrtnu kaznu.Libija je Islamska zemlja i ona ce biti Islamska i nakon svrgavanja Gadhafija jer narod se nece odreci prava na samoopredijeljenje a to je na pravo da Libija bude Islamska drzavfa u kome ce se postivati moral i u kome ce biti zabranjeno sve ono sto je vezano za golotinju.Inace Islam mora zauzeti mjesto u buducoj Libiji i Amerika moze koristiti Libijsku naftu ali nema prava da se mijesa u volju naroda koji bi htio da Libiju pretvori u jednu jako Islamsku drzavu u kojoj bi glavni pravni sistem bio Serijat.Znaci buduca Libija ce se oslanjati na Ameriku jer jedino tako ce moci Libija da uspije ekonomski jer Libija lezi na nafti i ona moze uraditi dobar biznis sa naftom sve uz pomoc Amerike.

pa moraju ljudi da uzimaju vijagru ,kad već dva meseca natiču teroriste i nato,kad stignu žene terorista na red izgube snagu i onda malo treba ljudima dizanje morala

Americki mediji govore o nefunkcionisanju i mogucem kraju NATO analizirajuci intervenciju u Libiji.

Interesantno da vlada Britanije predlaze zakon kojim uvodi referendum za Evro zonu i EU armiju, ovo moze znaciti da je nastupanje EU armije brze nego sto su neki analiticari predvidjali.

Tema:

Britanska vlada uvodi referendum za Evro zonu i EU armiju

http://forum.krstarica.com/showthre...ada-uvodi-referendum-za-Evro-zonu-i-EU-armiju

Pa kad nemaju precizno naoruzanje i ne mogu da lete avionima i helikopterima tako da nisu u mogucnosti da preciznije prze teroriste helikopterima tako da su prinudjeni da koriste VBR-ove, ali nema veze, budi siguran da sve sto je u gradu sruseno da ce Gadafi opet izgraditi, bas kao Rusi Grozni - najpre su ga sravnili sa zemljom (ne iz zle namere nego zbog terorista koji su se zabarikadirali u gradu) a onda su ga kasnije obnovili 100%, danas nema ni jedne srusene zgrade u Groznom, ni u Misrati nece biti ni jedne srusene zgrade za 2 godine. ;)

"Taktika Libijske armije je bila hirurško rešenje."

U prevodu, on tvrdi da je Gadafijeva armija pokušala da porazi pobunjenike u
Misurati "hirurški" preciznim udarcima.

A evo šta je za tu Gadafijevu morončinu "hirurški" precizno gađanje:

Pale gume. A Bengazi ce biti jos lepsi kada ga pukovnik bude obnavljao.

Da ti sta si samo-mazo jedino ko je mrtav je Djindjic.
Немој да пијеш Водку овако рано, видиш да машиш род и број именица.

Прочитај ову вест са телекса, па ћеш се орасположити

"We're picking up attacks on these command-and-control facilities," a senior NATO officer said Tuesday.
"If he happens to be in one of those buildings, all the better."

Превод:

"Повећавамо нападе на командне центре," изјавио је чиновник Натоа у уторак.
"Ако се Гаша случајно задеси у једном од њих - још боље."

Libija je nadomak pobjede i to se moze odmah vidjeti.Gadhafi je samom sebi pucao u ledja.On je svoje placenike opremio kako bi silovali muslimanke i to je dokaz da dikator ne moze opstati jer diktator je veoma los covjek.Libija mora pobjediti i moraju pobijediti Ustanici koji su uzeli oruzje u ruke kako bi doveli Libiji demokratiju i kako bi Libija bila bolja i sretnija nego ikada.Libija je Islamska drzava i ona je lijepa tako da ce ona biti Islamska drzava i nakon Gadhafija jer Gadhafi je dokazao da je los i da umjesto njega mora doci neki drugi covjek koji ce voditi bolje i postenije drzavu Libiju.Libija je Islamska zemlja i ona ce biti jos Islamskija kad se promijeni Gadhafi koji nije ucinio nista da zastiti8t narod jer on je bolje gledao strance u Libiji nego svoj narod tako da Libija mora biti promijenjena i mora imati standard koji ce se ocekivati jer Libija je drzava muslimana i ljudi koji se klanjaju Allahu jer to tako mora biti.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back