RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
110425104.jpg

Foto: AP

Sergej Lavrov
"Ne prekoračujte mandat u Libiji, sjetite se Srbije"

Ministar vanjskih poslova Rusije Sergej Lavrov izrazio je danas nadu da u provođenju rezolucije UN-a o Libiji neće biti prekoračenja mandata, podsjećajući da je protiv Srbije 1999. godine upotrijebljena jednostrana sila bez odobrenja međunarodne zajednice.

"Dobro se sjećamo da je jednostrana sila upotrijebljena protiv Beograda bez ovlaštenja međunarodne zajednice", rekao je Lavov u Ćinvaliju u Južnoj Osetiji, javio je Itar-Tass.

"Bombardirani su civilni objekti. Televizija je također bombardirana, a to je objašnjeno činjenicom da je ta televizija emitirala militantnu propagandu širom svijeta", kazao je Lavrov.

"Nadam se da svi koji rade na provođenju rezolucije (UN o Libiji) neće prekoračiti taj mandat", istakao je šef ruske diplomatije.

Lavrov je rekao da Rusija sumnja da su zapadne zemlje i NATO stali na stranu libijskih pobunjenika, ocjenjujući to kao "opasne namjere".

On je kazao da provođenje zone zabrane letova u Libiji ne podrazumijeva zračne udare na kopnene kapacitete u ovoj zemlji, kao ni biranje civilnih kapaciteta kako bi se izvršili udari na njih, a da se u izvještajima navodi da su mete napada upravo ti kapaciteti, uključujući komunikacijske.

(FENA)

Dobro, a da li je Rusija nekoga pitala kad je izvrsila agresiju na Gruziju i oduzela joj dvije provincije Juznu Osetiju i Abhaziju?Mislim da Rusija nema prava nista reci povodom akcije NATOa u Libiji jer poslije ovliko vremena bombardovanja moguca je i kopnena operacija kako bi se Libija oslobodila Gadhafijevog rezima.

Dobro, a da li je Rusija nekoga pitala kad je izvrsila agresiju na Gruziju i oduzela joj dvije provincije Juznu Osetiju i Abhaziju?Mislim da Rusija nema prava nista reci povodom akcije NATOa u Libiji jer poslije ovliko vremena bombardovanja moguca je i kopnena operacija kako bi se Libija oslobodila Gadhafijevog rezima.
Мингец, на челу Русије је био Цар, а и сада ће.
А НАТО је предвођен нацијом насталом од лопова, коорви и убица а предводи је нигер, пре њега глоопиша, а још пре коорвар...
Мсм шта рећи????

Postujem Rusiju i njeno zalaganje da bude svjetska sila ali mislim da je Rusija pocinila agresiju protiv Gruzije jer je zauzela njenu teritoriju i ucinila je neku osvjetu Zapadu zbog Kosova.Amerika zeli ono sto zeli i Rusija a to je da mogu imati interesne zone a Libija treba postati Amerikcom interesnom zonom jer Amerika zeli prosiriti utjecaj na Sjevernu Afriku.Inace sto se tice Rusije ona moze imati svoju interesnu zonu a mozda je i bolje sto je Rusija zauzela Juznu Osetiju i Abhaziju jer su time dokazali da zele od Gruzije pokornost a Islamske zemlje Srednje Azije su drzave koje slusaju Rusiju i zele sa njom da rade.Miuslim da te Islamske zemlje zasluzuju da budu pod Ruskom inetersnom zonom jer Rusija zeli imati pod svoje ruke bivse Sovjetske Republike.Inace Rusija ce biti svjetska sila kad bude prodala Iranu nuklearno oruzje i kad Rusija ucini od Irana super silu.Tada ce se stanje srediti i tada Amerika nece moci reagirati protiv Irana a izrael tada ce biti miran.Ja navijam za Ameriku jer Amerika moze uciniti dosta toga dobrog za muslimane kao sto su ucinili sa Saudijskom Arabijom jer Amerika zeli da ima biznis sa naftom i da oporavi Islamske zemlje koje imaju naftu a tu mislim na Irak koji treba da se ekonomski oporavi.Inace i Rusija i Amerika moraju dozvoliti muslimanima teznju da zive u islamskoj zemlji jer muslimani svijeta zele da zive u Islamskoj drzavi koja ce imati Serijat.

Poslednja izmena:
Ako su njima(pobunjenicima) slali pare kako to da vaši dijasporci nisu vama poslali ni cvonjka da se obranite kako treba

Ко им то шаље паре? Либијска дијаспора не постоји у оном облику и обиму који би могао озбиљније да финансира било шта. Паре које "побуњеници" добијају су од Агенција под контролом Америке а не од дијаспоре па ма на који начин они доспели до "побуњеника". А може ли се побуњеником назвати и онај који је годинама робијао у Гвантанамо бази као припадник АлКаиде а који данас руководи "побуњеницима" и "мирним цивилима"? Може, наравно, али ако ради за интересе Америке. Зато немој да будемо наивни више него јесмо, одавно су све карте на столу и одавно се зна шта се у свету дешава, са којим циљевима и ко стоји иза тога! :per: СТРАШНО!

Postujem Rusiju i njeno zalaganje da bude svjetska sila ali mislim da je Rusija pocinila agresiju protiv Gruzije jer je zauzela njenu teritoriju i ucinila je neku osvjetu Zapadu zbog Kosova.Amerika zeli ono sto zeli i Rusija a to je da mogu imati interesne zone a Libija treba postati Amerikcom interesnom zonom jer Amerika zeli prosiriti utjecaj na Sjevernu Afriku.Inace sto se tice Rusije ona moze imati svoju interesnu zonu a mozda je i bolje sto je Rusija zauzela Juznu Osetiju i Abhaziju jer su time dokazali da zele od Gruzije pokornost a Islamske zemlje Srednje Azije su drzave koje slusaju Rusiju i zele sa njom da rade.Miuslim da te Islamske zemlje zasluzuju da budu pod Ruskom inetersnom zonom jer Rusija zeli imati pod svoje ruke bivse Sovjetske Republike.Inace Rusija ce biti svjetska sila kad bude prodala Iranu nuklearno oruzje i kad Rusija ucini od Irana super silu.Tada ce se stanje srediti i tada Amerika nece moci reagirati protiv Irana a izrael tada ce biti miran.Ja navijam za Ameriku jer Amerika moze uciniti dosta toga dobrog za muslimane kao sto su ucinili sa Saudijskom Arabijom jer Amerika zeli da ima biznis sa naftom i da oporavi Islamske zemlje koje imaju naftu a tu mislim na Irak koji treba da se ekonomski oporavi.Inace i Rusija i Amerika moraju dozvoliti muslimanima teznju da zive u islamskoj zemlji jer muslimani svijeta zele da zive u Islamskoj drzavi koja ce imati Serijat.

minđo sine RUSIJA se ne zalaže ona jeste svetska sila,a gruziju je pregazila čisto da podseti svet na to da je sila,a mudžahedini RUSIJI dođu kao meze pred glavno jelo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back