Mortimer
Veoma poznat
- Poruka
- 11.366
Šta da se radi ?
Kolaterala......!
Samo da bude sto vise ovakvih kolaterala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta da se radi ?
Kolaterala......!
Мингец, на челу Русије је био Цар, а и сада ће.Dobro, a da li je Rusija nekoga pitala kad je izvrsila agresiju na Gruziju i oduzela joj dvije provincije Juznu Osetiju i Abhaziju?Mislim da Rusija nema prava nista reci povodom akcije NATOa u Libiji jer poslije ovliko vremena bombardovanja moguca je i kopnena operacija kako bi se Libija oslobodila Gadhafijevog rezima.
Ako su njima(pobunjenicima) slali pare kako to da vaši dijasporci nisu vama poslali ni cvonjka da se obranite kako treba
Kako bi ste se vi odbranili od 29 pederskih drzava da su vas napali , bas bi voleo da znam.
Kako bi ste se vi odbranili od 29 pederskih drzava da su vas napali , bas bi voleo da znam.
Ako su njima(pobunjenicima) slali pare kako to da vaši dijasporci nisu vama poslali ni cvonjka da se obranite kako treba
Postujem Rusiju i njeno zalaganje da bude svjetska sila ali mislim da je Rusija pocinila agresiju protiv Gruzije jer je zauzela njenu teritoriju i ucinila je neku osvjetu Zapadu zbog Kosova.Amerika zeli ono sto zeli i Rusija a to je da mogu imati interesne zone a Libija treba postati Amerikcom interesnom zonom jer Amerika zeli prosiriti utjecaj na Sjevernu Afriku.Inace sto se tice Rusije ona moze imati svoju interesnu zonu a mozda je i bolje sto je Rusija zauzela Juznu Osetiju i Abhaziju jer su time dokazali da zele od Gruzije pokornost a Islamske zemlje Srednje Azije su drzave koje slusaju Rusiju i zele sa njom da rade.Miuslim da te Islamske zemlje zasluzuju da budu pod Ruskom inetersnom zonom jer Rusija zeli imati pod svoje ruke bivse Sovjetske Republike.Inace Rusija ce biti svjetska sila kad bude prodala Iranu nuklearno oruzje i kad Rusija ucini od Irana super silu.Tada ce se stanje srediti i tada Amerika nece moci reagirati protiv Irana a izrael tada ce biti miran.Ja navijam za Ameriku jer Amerika moze uciniti dosta toga dobrog za muslimane kao sto su ucinili sa Saudijskom Arabijom jer Amerika zeli da ima biznis sa naftom i da oporavi Islamske zemlje koje imaju naftu a tu mislim na Irak koji treba da se ekonomski oporavi.Inace i Rusija i Amerika moraju dozvoliti muslimanima teznju da zive u islamskoj zemlji jer muslimani svijeta zele da zive u Islamskoj drzavi koja ce imati Serijat.
minđo sine RUSIJA se ne zalaže ona jeste svetska sila,a gruziju je pregazila čisto da podseti svet na to da je sila,a mudžahedini RUSIJI dođu kao meze pred glavno jelo
Gadafijevci beže iz Misurate:
ovaj snimak stariji od mog prađeda ,imaš li onaj od pre par dana kako regularna Libijska vojska sa tenkovima ravna teroriste u preostalom delu Misurate koji teroristi drže okupiranim