weljkisha
Aktivan član
- Poruka
- 1.082
Trandza jaguar?
Гарант, провалио си "ГУ".... Браво! Додуше такве пароле могу само пар њих да избацују али, ипак, следи репка!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trandza jaguar?
Da li si ti potpuno lud?
Нисам Хрват, чисти сам Србин, Европљанин, демократа и поносим се тиме. Свакако да сам на Либијском ратишту био бих немилосрдан према Гадафијевим снагама, али не знам како да се пријавим у добровољце, не знам где да добијем потребне информације.
Било би добро када би се наша војска организовала и послала неколико добровољачких одреда да помогну народу Либије у борби против диктатуре. Зашта примају плате? Господин Шутановац је скоро идеалан министар али замерам му што пасивно посматра догађаје у Либији. Мислим да Европска Србија пошто је већ лидер у региону, полако треба да преузима улогу и глобалног лидера, а сукоби у Либији су идеална прилика за тако нешто.
Ne, ja sam musliman.
Ne, ja sam musliman.
Da li si ti potpuno lud?
Ne, ja sam musliman.
Нисам Хрват, чисти сам Србин, Европљанин, демократа и поносим се тиме. Свакако да сам на Либијском ратишту био бих немилосрдан према Гадафијевим снагама, али не знам како да се пријавим у добровољце, не знам где да добијем потребне информације.
Било би добро када би се наша војска организовала и послала неколико добровољачких одреда да помогну народу Либије у борби против диктатуре. Зашта примају плате? Господин Шутановац је скоро идеалан министар али замерам му што пасивно посматра догађаје у Либији. Мислим да Европска Србија пошто је већ лидер у региону, полако треба да преузима улогу и глобалног лидера, а сукоби у Либији су идеална прилика за тако нешто.
А има ли неких лоших вести?Komandant pobunjenika priznao vezu sa Al Kaidom
Ovo u neku antologiju ako ima na Krstarici .
Da li si ti potpuno lud?
PRICELESSNe, ja sam musliman.
Западни авиони, заправо, циљано бомбардују сва она места и подручја где Гадафи има подршку становништва. Колико све то сада има везе са „зоном забрањеног летења“, наравно, друга је прича.
Нема потребе, јер постоје профи војници који се боре за кинту.Мислим да сви Срби треба као један да похрле у Либију и дамо подршку опозиоционим снагама.
Нема потребе, јер постоје профи војници који се боре за кинту.
То бар зна пуковник Гаша, јер је ових дана плаћао странце да убијају Либијце.
Али мислим да до "ground invasion" неће ни доћи, јер ће Пуковник Висибаба да буде обешен од стране сопствених грађана.