RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислим да сви Срби треба као један да похрле у Либију и дамо подршку опозиоционим снагама. Зашто само ми да живимо у демократији и благостању? Мислим да смо толико дужни нашим Европским и Америчким пријатељима који су нам донели слободу и бољи живот.

Глупост је писати о демократији и благостању на форуму земље где има у траговима средње класе и где је најјефтинија радна снага у Европи.

Нема потребе, јер постоје профи војници који се боре за кинту.
То бар зна пуковник Гаша, јер је ових дана плаћао странце да убијају Либијце.
Али мислим да до "ground invasion" неће ни доћи, јер ће Пуковник Висибаба да буде обешен од стране сопствених грађана.

Знам да нема потребе, не сумњам у снагу величанствене НАТО солдатеске, али душа ме боли што не могу да учествујем и дам свој допринос у стварању историје и бољег и слободнијег света.

Мислим да сви Срби треба као један да похрле у Либију и дамо подршку опозиоционим снагама. Зашто само ми да живимо у демократији и благостању? Мислим да смо толико дужни нашим Европским и Америчким пријатељима који су нам донели слободу и бољи живот.
Jel nas malo zafrkavas?

Jel nas malo zafrkavas?

Не разумем. Ниси задовољан? Хоћеш можда плате од 5 евра, да гинеш по славонском блату, да немаш струју и грејање?
Неки од вас су просто оперисани од логике. Народ живи 80 пута боље него пре 10 година, ако вам то није довољно онда сте стварно безобразни и неваспитани и не поштујете своје хероје из власти који вам обезбеђују живот за дивљење. Многи у Европи и свету завиде Србији на њеном напретку и прогресу.

Не разумем. Ниси задовољан? Хоћеш можда плате од 5 евра, да гинеш по славонском блату, да немаш струју и грејање?
Неки од вас су просто оперисани од логике. Народ живи 80 пута боље него пре 10 година, ако вам то није довољно онда сте стварно безобразни и неваспитани и не поштујете своје хероје из власти који вам обезбеђују живот за дивљење. Многи у Европи и свету завиде Србији на њеном напретку и прогресу.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: zafrkava se :hahaha:

ZIVEO PUKOVNIK GADAFI!!!!

Човече,ако си озбиљан,што дозволи да те вакцинишу са Томициним вакцинама,знаш да им је истекао рок,а последице.........Видиш и сам!?

A sad shvatam cinican si da bi nam jos vise ogadio danasnju vlast,izazivanjem kontraefekta.Deluje to ponekad.

Poslednja izmena:
Mislim da je vreme da nas rezim zajedno sa svojim pristalicama odabije se od zemlje Srbije na jedno 50000 kilometara za svaki slucaj. Retrogradna politika za maloumno gradjanstvo, Evropeisti, plus jadnici koji se prave da su veci Evropljani od Evropljana a istu nisu ni videli. Heh neko stvarno ima previse vremena za sprdnju. Samo napred pukovnice Gadafi! Kad zgasis ove tvoje mogao bi i do nas da dodjes da gazis i vlast i opoziciju. Hvala.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: zafrkava se :hahaha:

ZIVEO PUKOVNIK GADAFI!!!!

Интернет је опасна ствар, тек сада видим колико људима може да испере мозак, толико да буду у стању да подржавају једног зликовца који убија сопствени народ. Мислим да би интернет требало да се ограничи или барем цензурише, јер се преко њега шири пропаганда на коју лабилни њуди падају, а све то штети нашим Европским интеграцијама.
Замислите да неки функционер Европске Уније прочита небулозе које ви овде пишете, шта би човек помислио о нама? Можда био из беса и зауставио процес Европских интеграција, што би била катастрофална историјска грешка од које се Србија никада неби опоравила.
Зато вам је боље пазите шта пишете, јер вашим глупостима правите велику штету својој земљи и њеним грађанима.

Интернет је опасна ствар, тек сада видим колико људима може да испере мозак, толико да буду у стању да подржавају једног зликовца који убија сопствени народ. Мислим да би интернет требало да се ограничи или барем цензурише, јер се преко њега шири пропаганда на коју лабилни њуди падају, а све то штети нашим Европским интеграцијама.
Замислите да неки функционер Европске Уније прочита небулозе које ви овде пишете, шта би човек помислио о нама? Можда био из беса и зауставио процес Европских интеграција, што би била катастрофална историјска грешка од које се Србија никада неби опоравила.
Зато вам је боље пазите шта пишете, јер вашим глупостима правите велику штету својој земљи и њеним грађанима.

Ma ovo je Mingo. Popiu duplu dozu lekova.

Kamo lepe srece

Podrška liku i zlodelu diktatora Gadafija
Goran Necin
Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Ćirilično, na engleskom jeziku: Podrška poligloti Moameru
Ćirilično, na engleskom jeziku: Podrška poligloti Moameru
Photo: Stock

Nekoliko desetina obožavalaca pukovnika Moamera Gadafija okupilo se na beogradskom Trgu Republike u znak podrške libijskom tiraninu

Pored srbijanskih gadafijevaca skupu je prisustvovalo i nekoliko libijskih državljana naklonjenih zločinačkom režimu kolonela Gadafija. Tokom kratkog mitinga kome je prisustvovalo više transparenata i Gadafijevih postera nego živih mitingaša, skandiralo se u slavu izvitoperenog pukovnika ali i protiv pojedinih članica međunarodne zajednice koje su pod okriljem organizacije Ujedinjenih nacija uzele učešće u spasavanju građana Libije što su se poslednjih nedelja našli u nemilosti progadafijevskih snaga - potpomognutih plaćenicima iz stranih zemalja, uključujući i Srbiju.

Na Trgu Republike okupljeni Moamerovi fanovi nosili su parole "Libiji hvala na svemu", "Za bratstvo vera nije važna", "Podrška našem prijatelju" kao i fotografije Gadafija, a uzvikivali su "Libija voli Srbiju" i parole protv NATO, SAD i predsednika Francuske Nikole Sakozija.

Bulumenta se ubrzo razišla a usput su najavili nastavak okupljanja sledećih dana u znak podrške - kako je jedan od učesnika ove maškarade rekao - "hrabrom heroju Moameru Gadafiju".

Ostaje da se vidi da li će prilikom narednih sličnih skupova u Beogradu (ako ih uopšte bude) odziv diktatorovih poklonika biti veći. Uglavnom, za sada, kako stvari stoje, Srbi su se pokazali kao veliki gadafijevci samo na Facebooku.

U toku pisanja ovog izveštaja stigle su agencijske vesti da su libijski pobunjenici, nakon što su preuzeli kontrolu nad gradom Adždabijom, upravo osvojili i 80 kilometara zapadno udaljeni grad Bregu, nastavljaju potiskivanje Gadafijevih snaga ka prestonici Tripoliju.

Khartoum, March 26 (SUNA)- The first shipment of relief destined for Libya left Khartoum evening Saturday in the first flight of the air bridge organized by the Sudanese people to help Libyans in need of relief and medical supplies

Chairman of the Higher Committee for supporting the Libyan people, Ibrahim Abdul Haleem, told the Sudan news agency that the air embargo imposed on Libya necessitates that the relief be transported via land through Marsa Matrooh land port

He said the plane is carrying some 35 tones of relief to be distributed to t he Libyan people. Ibrahim has commended the role played by various organizations and public institutions to extend assistance to their Libyan people

MA/MA
Back

Kamo lepe srece

Дали си ти свестан о чему причаш човече? Присабери се мало. Европске интеграције су једина шанса Србије да буде богата и просперитетна земља, неулазак у ЕУ би био и већа кастрофа него погибија милиона грађана Србије у првом светском рату. Разумем ја да је теби мозак испран клерофашистичком пропагандом, али ипак требашп показати мало одговорности према генерацијама које долазе и подржати Евроатлантске процесе које од Србије полако и сигурно једно предивно место за живот, једну земљу коју ће сви волети и у којој ће свако хтети да живи. Европа нема алтернативу и то сви ми морамо да схватимо.

Дали си ти свестан о чему причаш човече? Присабери се мало. Европске интеграције су једина шанса Србије да буде богата и просперитетна земља, неулазак у ЕУ би био и већа кастрофа него погибија милиона грађана Србије у првом светском рату. Разумем ја да је теби мозак испран клерофашистичком пропагандом, али ипак требашп показати мало одговорности према генерацијама које долазе и подржати Евроатлантске процесе које од Србије полако и сигурно једно предивно место за живот, једну земљу коју ће сви волети и у којој ће свако хтети да живи. Европа нема алтернативу и то сви ми морамо да схватимо.

Јел се ти то захебаваш или си само још једна будала у низу ??!?!??!?!

Ne znam ko je ovde klerofasista.Porediti herojsku pogibiju trecine muskog stanovnistva u Srbiji sa stapom bez sargarepe je stvarno morbidno.

Неки од вас су просто оперисани од логике. Народ живи 80 пута боље него пре 10 година
, ако вам то није довољно онда сте стварно безобразни и неваспитани и не поштујете своје хероје из власти који вам обезбеђују живот за дивљење. Многи у Европи и свету завиде Србији на њеном напретку и прогресу.

Док се читају постови вас становника Аугијевих штала, однекуд само навире
питање: КАКО ЈЕ И ДО САДА СВЕТ УОПШЕ ОПСТАО ?

Твоји аргументи и "логика", најближи су "логици" qрве крајпуташице, без
самопоштовања, без части и стида, увек полуспуштене гаћице - Па к'и наиђе!

Наравно, твоја "логока" превиђа да је сво побројано зло дошло од те НАЦИ Јевропе,
од те НОВОНАЦИСТИЧКЕ ОСОВИНЕ: БРИСЕЛ - ЛОНДОН - ВАШИНГТОН.

Само последње говедо иде мечки на рупу !

natogif.gif

Abdel Hakim al Hasidi, vođa libijskih pobunjenika, izjavio je da se ljudi koji su se borili protiv savezničkih trupa u Iraku, sada nalaze na bojnom polju, okrenuti protiv snaga režima Moamera el Gadafija, piše "Telegraf".
128966_abdel-hakim-al-hasidi-afp_sg.jpg

Al Hasidi je, u intervjuu za "Il sole 24 ore" priznao da je regrutovao "oko 25 ljudi" iz oblasti Derna u istočnoj Libiji, kako bi se borili protiv koalicionih snaga u Iragu. Neki od njih sada su na liniji fronta u Adždabiji, rekao je on. Al Hasidi tvrdi da su njegovi borci patriote i dobri muslimani, a ne teroristi, i ističe da su članovi Al Kaide takođe dobri muslimani i da se bore protiv osvajača.

Ово су демократе и потлачен народ који се бори против диктатора.Где су сад ови трабуњи који подржавају Ал Каиду?

Овај форум, можда ниси знао, има пдф под називом ЉИС, можеш тамо о својим влажним сновима.

Ово је тема на којој пратимо трагична дешавања у једној сувереној држави коју амерички и остали нато зликовци покушавају да окупирају и опљачкају без обзира на цивилне жртве.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back