Astrica
Poznat
- Poruka
- 8.182
Pa to je naziv za vaše logore.Uživali smo sav komfor.Niko nije ubijen i sve je bilo na vrhunskom nivou.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pa tvom profilu autisticne osobe koja mrzi svakog ko ne misli kao on, a prezire sve koji misle, i odgovara da jednu drustvenu mrezu popljuje....
Da je kojim slucajem BoTa izmislio Fejs, ti bi ga prvi hvalio, jer imas bolesnu potrebu da opljunes sve koji su protiv demokrata, a da demokrate uzdizes do neba i pored ocigledno katastrofalne politike koja vodi ovo preostale Srbije u propast....Da... od tebe se drugacija reakcija i nije mogla ocekivati...Neki od nas imaju potrebu da se dopisuju sa sebi dragim osobama...
Daj ne seri mi sa tim proamerickim "preko_fbooka_nasla_kcerku_koju_nije_vidjela_25_godina" glupostima, please.
Daj ne seri mi sa tim proamerickim "preko_fbooka_nasla_kcerku_koju_nije_vidjela_25_godina" glupostima, please.
Pa to je naziv za vaše logore.Uživali smo sav komfor.Niko nije ubijen i sve je bilo na vrhunskom nivou.
Americka kultura je bre duplo veci deo njihovog identiteta nego mog, a ja sam kobajagi neki ljubitelj Amerike i izdajnik![]()
Americka kultura je bre duplo veci deo njihovog identiteta nego mog, a ja sam kobajagi neki ljubitelj Amerike i izdajnik![]()
ma jok, pusticu da se proseravas sa tvojim : Ja_ne_koristim_fejs_i_nije_mi_potreban_jer_sam_na_krsti_najboljem_srpskom_forumu_i_nije_mi_potreban_drugi_iako_sam_hrvat
У чему се огледа америчка култура?
Знаш ли неког познатог америчког композитора, сликара, писца...?
Ja samo tvrdim da si ti bolestan, ali nisam dovoljno strucan da ti postavim tacnu dijagnozu...nemoj da uzimas nikakve lekove na temelju mojeg zakljucka, posavetuj se sa lekarom ili farmaceutom....ima ih na fejsu dosta...
У чему се огледа америчка култура?
Знаш ли неког познатог америчког композитора, сликара, писца...?
dislike je izraz pokupljen sa "fejsa"...
Ne postavljam statuse, tako da nemam taj odgovor...ali imam 154 prijatelja sa kojima komuniciram na vrlo jednostavan i lak nacin, razmenjujem slike, pa cak i dokumenta....ali , i za tebe nisam mogao pretpostaviti da u stvari, nemas nikoga sa kim bi kontaktirao...izvini...mora da je tesko biti sam i pred kompjuterom po ceo dan, izvini molim te...nisam zeleo da te uvredim...
Ma hajde?Tako si pronicljiv danas.
To sto ti mislis da je kultura skup umetnickih dela, samo govori o tvojoj zabludi...
I ne bi ja tu nista menjao![]()
Dakle, ako nemas profil na fb-u, ti u stvari nemas prijatelje, nemas porodicu i nemas nikoga s kim bi mogao komunicirati, nemas zivot uopce i sam si na svijetu.
Priceless.![]()
A jel' ti lajkuju slicice?Ono, tipa, 'Ovo sam ja sa mojim psom, i sinom, i zenom, i tastom, i tepihom iz dnevne sobe, i prljavim gacama, i racunom za struju, i tuznom facom dok gledam Avatar'
![]()
Tи мислиш на поткултуру?
Али проблем је што имаш потешкоће да своје мишљење изразиш писаним путем.