RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A pa tvom profilu autisticne osobe koja mrzi svakog ko ne misli kao on, a prezire sve koji misle, i odgovara da jednu drustvenu mrezu popljuje....
Da je kojim slucajem BoTa izmislio Fejs, ti bi ga prvi hvalio, jer imas bolesnu potrebu da opljunes sve koji su protiv demokrata, a da demokrate uzdizes do neba i pored ocigledno katastrofalne politike koja vodi ovo preostale Srbije u propast....Da... od tebe se drugacija reakcija i nije mogla ocekivati...Neki od nas imaju potrebu da se dopisuju sa sebi dragim osobama...

Ma dopisuj se sa dragim osobama preko fejsa, tako da svi tvoji 'fejs drugari' mogu da vide. A posto si toliki egzibicionista mozes i da imas direktan prenos na web kameri seksa sa zenom, to ti je jos jace od fejsa.:rotf:

Za Botu me zabole ona stvar, a vas povrsni fejs me ne zanima. Od tolikog srpskog identiteta koji koristi americku kulturu, mi posteni izdajnici ne mozemo ni da dodjemo na red na obozavanje iste.

Americka kultura je bre duplo veci deo njihovog identiteta nego mog, a ja sam kobajagi neki ljubitelj Amerike i izdajnik:rotf:

Fakat evo zivi primjer, lik ne moze komunicirati bez fbooka, haha. Ne znam sto ce ako vlasnik npr. ukine stranicu, valja mu opet izgubiti sav kontakt sa najblizima.

ma jok, pusticu da se proseravas sa tvojim : Ja_ne_koristim_fejs_i_nije_mi_potreban_jer_sam_na_krsti_najboljem_srpskom_forumu_i_nije_mi_potreban_drugi_iako_sam_hrvat

Tako je, klap-klap. Ajd me sad dislajkaj, nejaci.

dislike je izraz pokupljen sa "fejsa"...a jednom kada sam nekog pronasao, i uzeo podatke, mogu i da ukinem fejs nalog, ali jos ga koristim jer je besplatan...ali izvini...nisam ni pomislio(kako nepazljivo od mene!) da mozda postoji neko u Hratskoj ko NEMA nikoga koga bi kontaktirao...sorry...evo povlacim sve sto sam rekao...

Ne postavljam statuse, tako da nemam taj odgovor...ali imam 154 prijatelja sa kojima komuniciram na vrlo jednostavan i lak nacin, razmenjujem slike, pa cak i dokumenta....ali , i za tebe nisam mogao pretpostaviti da u stvari, nemas nikoga sa kim bi kontaktirao...izvini...mora da je tesko biti sam i pred kompjuterom po ceo dan, izvini molim te...nisam zeleo da te uvredim...

Ne postavljam statuse, tako da nemam taj odgovor...ali imam 154 prijatelja sa kojima komuniciram na vrlo jednostavan i lak nacin, razmenjujem slike, pa cak i dokumenta....ali , i za tebe nisam mogao pretpostaviti da u stvari, nemas nikoga sa kim bi kontaktirao...izvini...mora da je tesko biti sam i pred kompjuterom po ceo dan, izvini molim te...nisam zeleo da te uvredim...

A jel' ti lajkuju slicice?:think: Ono, tipa, 'Ovo sam ja sa mojim psom, i sinom, i zenom, i tastom, i tepihom iz dnevne sobe, i prljavim gacama, i racunom za struju, i tuznom facom dok gledam Avatar':think:

Dakle, ako nemas profil na fb-u, ti u stvari nemas prijatelje, nemas porodicu i nemas nikoga s kim bi mogao komunicirati, nemas zivot uopce i sam si na svijetu.

Priceless. :mrgreen:

Ne ali ako ti ustase pobiju pola familije, a drugu polovinu oteraju sirom sveta, onda ti nije vazno KAKO ces ih ponovo naci, a jos ako nemas dovoljno para da odrzavas telefonski kontakt, onda je Facebook pravi odgovor...ali , ja pricam to coveku koji me ne moze shvatiti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back