30 pasa manje..
al treba kapitalca uhvatiti, nije lako.. ali pasce ludak
Trandzo, sada si ga primio/la, sta li si vec, pa sada moras malo da povratis od primanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
30 pasa manje..
30 pasa manje..
hahahaah
kako lako etiketirate
mrzim LDP.. i DS..
Trandzo, sada si ga primio/la, sta li si vec, pa sada moras malo da povratis od primanja?
Pajo, ako se dobro sećam Veličković se poprilično k.rčio i nije poslušao savet koji su mu dali tehničari, pa je radar ostao uključen dobrano duže nego što je trebalo, što ga je i koštalo života.
Српска Фејсбук подршка Гадафију: преко 51.000 људи -
neko k nema drugih mogucnosti da nadje poznanike koje odavno nije video...porodicu...nove ljude...rasiri vesti..
Upravo tako! Vidiš da se dobro sećam.u vazduhu su bili lovci na raketase...on je naredio divizionu dejstvo iako je od komandira bio obavesten da ce biti unisteni onog momenta kad ukljuce nisanski radar...i sam se nalazio na KM u momentu opaljenja rakete i unistenja polozaja...
neko k nema drugih mogucnosti da nadje poznanike koje odavno nije video...porodicu...nove ljude...rasiri vesti..
Telefon, e-mail? Niste komunicirali prije f-booka?
Za poznanike koje nisam dugo video, tipa stari skolski drugovi me bas zabole.
Bas cu da se dopisujem sa porodicom preko fejsa, kako da ne.
Fejs je na nivou 'Zdravo- zdravo', na netu ne postoji nista sto tako malo govori o coveku kao njegov fejs profil. Tako da nemam dovoljno informacije o njemu da bi hteo da ga upoznam. Vise mi govori o njemu ako zajedno igramo neku multiplejer igricu.
Za sirenje vesti jeste tacno, ali samo zato sto ga najvise ljudi koristi. A meni se bas nesto i ne sire vesti![]()
Pa, neki su preziveli vasu genocidnu akciju "oluja", i razbezali se sirom sveta...ne, nisu imali telefon.Mnogi od njih nisu ni imali koga da kontaktiraju....osim prizivanjem duhova.Barem kod mene je slucaj da imam mnogo rodbine koju sam nasao preko fejsa...
Fejs objedinjuje sve gore navedena sredstva , cini ih jednostavnim za upotrebu, i BESPLATAN JE!
Pa sto onda tako govoris o psima????
Zanimljivo. Gdje su to izbjegli pa nisu imali mogucnost komuniciranja prije fb, na Papua Novu Gvineju? Andromedu?
Fejs je smece u rangu big brothera, zato su se napacene siroke narodne mase tako dobro primile. Smece se danas trazi.
PA NE MORAS DA IZBEGNES NA DRUGU PLANETU...DOVOLJNO JE DA NE ZNAS GDE JE IZBEGLA TVOJA PORODICA OD KOJE SI RASTAVLJEN SILOM...
Jeli, zar si stvarno toliko ogranicen da ne mozes da shvatis, ili pokusavas da mi unistis ovo jutro?
Znači to su bili tvoji.Naši su s vaše strane bolje prošli,a pogotovo u vašim hotelima A kategorije
PA NE MORAS DA IZBEGNES NA DRUGU PLANETU...DOVOLJNO JE DA NE ZNAS GDE JE IZBEGLA TVOJA PORODICA OD KOJE SI RASTAVLJEN SILOM...
Jeli, zar si stvarno toliko ogranicen da ne mozes da shvatis, ili pokusavas da mi unistis ovo jutro?