RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ваше називање Амера нацистима је прилично глупо, а ево и зашто.

Кад бисте чули да је у Београду неко приведен јер је пребио Цигане & гејеве, и написао на зиду "Цигани напоље!"

Иза тих фашистичких дејстава не би стајала Соња Лихт,
него би било логично претпоставити да су неки Образовци, или Нашисти.

Из тога видимо да сте прави нацоши заправо ви сами,
а не нека тамо Хилари Клинтон, која уопште не мрзи Цигане.

Ма каква нафта. То је роба која се плаћа као и свака друга.
Не узима нафту нико за џабе, као што ви то замишљате попут Малог Перице.

Твом патолошком цинизму се и онако не назире крај, Белка.

Ако нико не узима џабе ирачку нафту, па ко то КРАДЕ свакодневно неколико
стотина хиљада барела ирачке нафте ? Зашто је већина ФАШИСТИЧКИХ
трупа у Ираку концетрисана око нафтних поља и непосредној близини
нафтовода ???

Зашто је у ОПЉАЧКАНОМ и разореном Багдаду једина нетакнута зграда међу
јавним институцијама МИНИСТАРСТВО НАФТЕ, окружена са педесетак тенкова
и војницима на крову ???

Мирис бесплатне нафте из Ирака као да НАЦИСТИМА није довољан па ваља
покренути нови циклус колонијалне пљачке и злочина!

Бљузгаве су твоје приче и сасвим обезљуђене!!!!

Иво Џима некада - и Ирак данас:

iskrcavanje-Ajvo-Dzima-nafta-niz.jpg

Poslednja izmena:
Ameri su podržavali i HUSEINA kad je ratovao sa Iranom, pa i Norijegu kad je oteo Panamu od Venecuele, pa i Miloševića jedno vreme , pa i Mubaraka dugo vreme, ali ljubav ima i drugu stranu. Zato :

Podržavam ovu akciju protiv Gadafija, samo zato što ni bogu ocu ne treba dozvoliti da vlada jednom zemljom 42 godine...taman se taj zvao Tito.Čaušesku, Husein, Mubarak, Slobodan Milošević, Tadić, Šešelj, ili bilo ko drugi.
To što je za Gadafija 95 % gradjana Srbije je po meni dovoljno dokaza, da smo mi zaboravili bombe 99, pa izgleda ih opet priželjujemo.
Apsolutno Amerikanci i Nato bombarduju samo one koji to zaslužuju i zbora nema.
Amerikanci lepo daju alternativu, možeš da abdiciraš, odeš sa vlasti, ili da te vešaju ko SADAMA, Norijegu, Miloševića itd.
Praviš se lud, e onda dolaze vašala, bombe i sve po protokolu. Pošteno, lude i bolesne vlastodržce treba vešati obavezno svuda po svetu, pogotovu ove naše.

a treba li dozvoliti rokfelerovima, ili dupontovima...............da vladaju svetom 130 godina?

Nisam neki pristalica Gadafija, nisam ni protiv njega. Jednostavno imam premalo informacija o Libiji da bih se stavljao na bilo čiju stranu. Međutim, napad na bilo koju suverenu državu ne može biti legitiman ni na koji način. kako bi te zapadne zemlje reagovale da se na njihovoj teritoriji ljudi oružano pobune zbog nečega?

Niko nije prokomentarisao vest da su Ameri ispalili 110-112 tomahavka a da je pogođeno 20 ciljeva. Ili su Ameri gađali 5 puta svaki cilj ili su se Libijci naobarali raketa. nešto mi je u sećanju da su Libijci imali sa nama u poslednjih par godina vojnu saradnju. Očigledno su prikupili neka naša iskustva. Videćemo koliko će u pustinji uspeti da sačuvaju tehniku i da uzvrate.

Ваше називање Амера нацистима је прилично глупо, а ево и зашто.

Кад бисте чули да је у Београду неко приведен јер је пребио Цигане & гејеве, и написао на зиду "Цигани напоље!"

Иза тих фашистичких дејстава не би стајала Соња Лихт,
него би било логично претпоставити да су неки Образовци, или Нашисти.

Из тога видимо да сте прави нацоши заправо ви сами,
а не нека тамо Хилари Клинтон, која уопште не мрзи Цигане.

A što k.enjaš? Kakve ti gluposti pišeš pa to je strašno.

Гадафи западну војну интервенцију назвао "новим крсташким ратом" и запретио нападима на цивилне и војне циљеве у Медитерану.

Гадафи западну војну интервенцију назвао "новим крсташким ратом" и запретио нападима на цивилне и војне циљеве у Медитерану.

PA mi krstaški rat vodimo već zadnjih 20 godina...

otkud to da onda nismo uz saveznike, nego podržavamo islamsku džamahiriju?

Znači ništa novo.

Naši zapadni prijatelji prema kojima gajimo neodoljivu ljubav i želju za integracijama, opet bombarduju jedan narod i donose im demokratiju.

Mi smo srećna nacija s takvim prijateljima. Ura.

Smrt Americi, Francuskoj i ostalim gownima današnjice.

di on zivi? pa amerika jos pre 50 godina taj region proglasila zonom svojih nacionalnih interesa...............citaj, ratnom zonom.

Citam .

Al Gadafi to ocito ne zna . :think:

Nije znao ni Dani da je F117 nevidljiv ... :think:

Enivej , mozemo ocekivati vojne akcije Libijaca po Mediteranu , bas kao da ga amerika nikad nije proglasila zonom svojih nacionalnih interesa ... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back