gost 227949
Veoma poznat
- Poruka
- 13.999
Sto? Jel mi daju nesto, dzaba?
Možda ne, ali je malo licemerno meni prebacivati to što ne mrzim Evropljane, a ti
PRIMAŠ LOVU OD NJIH, za ne?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto? Jel mi daju nesto, dzaba?

Zato što ne podržavam nekoga, ko preti bojnim otrovima sopstvenom narodu?
Sram me bilo.![]()
Možda ne, ali je malo licemerno meni prebacivati to što ne mrzim Evropljane, a ti
PRIMAŠ LOVU OD NJIH, za ne?![]()
Znaci skupi se 100 Srba i pocnu da ruse centar grada, to vidi jos 1000 njih i kazu hajde i mi to da radimo. Sutradan taj broj bude 20x veci i ti onda kazes, neka lome, pale, pljackaju, ubijaju i siluju, necu da udarim sa Srbina... Kako da ne...

Ma, on uopšte nije musliman. To sam provalio ranije kada je pravio greške u korišćenju ijekavice, pa je "ije" i "je" koristio tamo gde se ne koristi. A, danas sam i provalio o kome se tačno radi. To je jedan stari forumaš koji je zaista psihički bolesna osoba. Svakih nekoliko meseci on umisli da je neko drugi, i onda lupeta li lupeta. Šizofrenija, hbg...

A koliko je puta Beorgad demoliran, u poslednjih nekoliko godina?
I šta je trebalo da radi vlast po tebi? Da pošalje avione da bombarduju demonstrante
ili da ih zaspe bojnim otrovima?![]()
hahha
A da nije trebao NATO mozda, da ih bombarduje?
A koliko je puta Beorgad demoliran, u poslednjih nekoliko godina?
I šta je trebalo da radi vlast po tebi? Da pošalje avione da bombarduju demonstrante
ili da ih zaspe bojnim otrovima?![]()
Libija je jedna lijepa drzava koja treba da se postuje jer ona je lijepa u samoj biti i ima lijep reljef tako da ona ima puno ravnice i ima lijepe pustinje tako da je pozeljno da svaki musliman zivi u toj prelijepoj zemlji.Na primjer iz ove mape mozete vijdeti da postoje lijepi gradovi u Libiji i da postoji jedan grad u samoj pustinji a to je oaza i zove se Sabha tako da je lijepo zivjeti u tom gradu gdje se moze zivjeti sa kamilama i da se dobro osjecate kao pravi musliman.[/SIZE]Inace lijepo je klanjati u Libiji i lijepo je odlaziti u dzamije i mirbno zivjeti.A kad ce se mirno zivjeti? Kad ode Gadhafi sa prijestolja onda ce se mirno zivjeti i onda ce narod voljeti jos vise Libiju i voljeti nejne predjele tako da ce nova Libija izgledati kao jedna lijepa ruza koja stremi da vas obuzme svojim mirisom.

Zar nisu slali tenkove, ili si bio mali pa si zaboravio?

U poslednjih nekoliko godina? Ko je slao tenkove, šta to trabunjaš?![]()

Pa prema vašem pisanju na ovoj temi, izgleda da jeste.
Mingo zivi u beogradskom naselju Banjica...
I ja sam ga provalio, prica da je iz Pazara a ne zna nijednu ulicu tamo...

.ma mingo je predradnik na nekoj farmi svinja pa mu se posao toliko smuchio da je reshio da bude protivnik prasetine bar na krsti ...................a rebarca voli i chvarke pride uz Jelenka naravno .......![]()
Zar nisu slali tenkove, ili si bio mali pa si zaboravio?
A sto samo BG? Pa demolirani su mnogi gradovi, ne samo prestonica... Mirne demonstracije su jedno , drugo je kada 80% mirnih demonstranata ima oruzije... A ako je to jedino resenje onda treba.

Mada moguce je i da je musliman...
Primetio sam da se razbesni i psuje, ne moze da se kontrolise, kada mu neko pomene da je Muhamed pedofil. Da nije musliman nebi se tako nervirao zbog toga. Mada ko ce ga znati....

Mirne demonstracije kažeš?
A ko tu ima oruzije? Jesi li snimo nekog?
Mirne demonstracije kažeš?
E stvarno, sa licemerima ne vredi raspravljati.![]()