Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па изгледа да ће бити. Мада, хајде још ипак да видимо...bojim se milunka da će ipak biti.....pogledaj samo kako mediji spremaju teren......svi govore o mirnim demonstrantima koji vode teške borbe sa gadafijinom vojskom.....ne bi voleo nikom a najmanje gadafiju ali videćemo.....
Па изгледа да ће бити. Мада, хајде још ипак да видимо...
Али, кажем, Гадафи је победник како год, ако, можда, не издржи и физички, на терену, после евентуалне агресије, он остаје морални победник у сваком случају, јер знамо да је позитивац, и да се бори за праву ствар.
Koga bre briga za turiste!!! Ko uopste prica o turistima...
Pazi bio sam u u dosta sranih drzava i znam kako trose. Udju u radju i kupo sta im se dopadne a ne kao mi ovde da razmiljamo dal da kupimo farke za 500din. Mani me tih fazona sta rade turisti...

Ma kakva demokratija.
Bogohuljenje.
Iranski narod ceka poslednjeg imama koji je tu. Samo naslednici Muhameda mogu imati vlast.
Dvanaest imama i njihov nastavljac verski vodja Irana drze vlast i pitaju se.
Demokratija je sekundarna.
ja koliko vidim, neće ni oni tamo dugo. i u Iranu je omladini pun kufer radiklnog islama i iživljavanja, sve mi miriše da će uskoro tamo šou program. Jedini problem u Iranu je što Iran ima daleko koherentniju vojnu silu. Svom vojskom komanduje ajatolah, i on objavljuje ratove i zaključuje mir i ima praktičnu vlast. "demokratski izabran predsednik" je irelevantna figura u svemu tome.
Ја бих силно волела да буде и на терену.Зајеби ти то морални победник нема од тога ништа, дај да он буде победник на терену.
Bas kao i Milosevic, ti licemerna zeno
Teško da si ti negde bio i nešto
značajnije video.
S tobom polemisati je čisto upropašćavanje vremena...
Ne vodi ničemu.
Ali,porašćeš.
Vreme radi za tebe.....

Ја бих силно волела да буде и на терену.
Али, и морална победа је врло битна, да не настављам сад причу зашто све, јасно је то.
Уосталом, она је већ извојевана.
Onog momenta kada su svetski zandari podigli svoj glas.Znas kako izgleda trenutak kada avion polece iz Teherana, zatrese se, tockovi napuste zemlju, avion dostigne visinu i brznu, kapetan skine znak za vezane pojaseve. Pocinje zurka, alkohol se toci na sve strane, slavi se, da bi sleteli u polupijanom stanju. Iranci nisu ljubitelji serijatskih upliva u njihov zivot. Ne mogu pricati o statistici, ali takav je slucaj sa obrazovanim.
Iranci su relativno prosvecen narod, drugacijeg mentaliteta od Arapa. Blizi nama Evropljanima. Ono sto njih drzi pod stegom jesu neprijatelji koji ih okruzuju i pritiskaju. U takvoj situaciji je jako tesko skinuti represivne stege rezima.
Drzim im palceve.
Ја бих силно волела да буде и на терену.
Али, и морална победа је врло битна, да не настављам сад причу зашто све, јасно је то.
Уосталом, она је већ извојевана.
Izvini to mi je bila uzrecica jer kad nesto zelim kazati vazno i da nekoga ubjedim onda ga nazovem "budalo jedno to je tako i tako".Inace nisam mislio stvarno da si budala.
Ma kakva demokratija.
Bogohuljenje.
Iranski narod ceka poslednjeg imama koji je tu. Samo naslednici Muhameda mogu imati vlast.
Dvanaest imama i njihov nastavljac verski vodja Irana drze vlast i pitaju se.
Demokratija je sekundarna.