rendianka
Poznat
- Poruka
- 8.536
Pseto diktatorsko...
Mislis na manekena??????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pseto diktatorsko...
faca ili ne.. jedva cekam da ga vidim obesenog naglavacke
Pseto diktatorsko...
Ajde ajde, dosta gluposti u Srbjiji nikada pilot, nikada tenkista ne bi pucao na goloruk narod. Postoje neke civilizacijske razlike, koje su drasticne...
5. oktobra su tenkovi napustili kasarnu 4. juli u Beogradu, ali su opozvani pre dolaska u centar grada. I da su dosli u centar, ne bi metak ispalili.
Nadam se da nece vise ginuti obican narod tamo. Cim prestane ovo ludilo videcemo na cemu smo. Dosta nasih firmi radi tamo i ima interese u Libiji.
Kome ce dodeliti poslove ?
Ono sto je vrlo moguce da se desi Gadafiju, je ono sto je on uradio pre 40 godina. Vojni puc, likvidacija Gadafija, preuzimanje vlasti iz vojske. Tako bi mozda bilo i najmanje ljudskih zrtava...
Pobuna ce biti ugusena u krvi cim pocne da ih masovno ubija a ima mnogo pristalica u zemlji koji su lepo ziveli za vreme njegove vladavine.
Тупав си ти за било какву расправу.

E vidiš to i jeste poenta. Srbija je kako-tako civilizovana država. Treba da budemo zahvalni što nemamo vojnu diktaturu na vlasti 40 godina inače bi se još kako našlo onih koji bi osuli paljbu na goloruk narod.
Mislis na manekena??????

Mislis na manekena??????
Pa ti vidi...Maneken je na vlasti preko četiri decenije?![]()
Ali maneken nema ni avione ni vojsku... A ipak je zavaren na stolici...Pa ti vidi...

Трабуње, опет лупеташ. Да се ниси уплашио?
Vidis da Tribun nezna na koga mislim a ti si odmah provalio![]()

Krele, Maneken je izabran legalno na izborima. Idi pa se žali onima koji su ga izabrali.![]()
Krele, Maneken je izabran legalno na izborima. Idi pa se žali onima koji su ga izabrali.![]()
To je žensko...čobane...![]()
Prvo ja tebe nisam nazivao nikakvim pogrdnim imenima i nemoj da vredjas, ako nemas argumente za komunikaciju povuci se a ne da se ponasas kao mangup.

Smeješ se meni da nisam provalio na koga misliš, a sam ne vidiš da je to bilo
SARKASTIČNO pitanje.
Inače, u imenici "čobanin" nema ničega pogrdnog. To je pošten posao.![]()
Taj izraz cobanin je mangupski a posao je posten , samo da znas da je ovaj cobanin zavrsio fakultet jos 1978 godine , a to sto sam nacionalista i imam drugacije poglede na situaciju u Srbiji pa valjda znas da zivimo u demokratiji , ili nije tako.Smeješ se meni da nisam provalio na koga misliš, a sam ne vidiš da je to bilo
SARKASTIČNO pitanje.
Inače, u imenici "čobanin" nema ničega pogrdnog. To je pošten posao.![]()
To je žensko...čobane...![]()