markons82
Elita
- Poruka
- 21.337
Bratov drug se jutros vratio iz Libije. Treba da se nadje sa njim pa ce mu reci kakvo je tacno stanje i dal mediji preuvelicavaju sve radi gledanosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти си врло интелигентан, и уопште океј лик, али, не буди наиван.![]()
Sudeći onom što se u Libiji zbiva izgleda da je Gadafijevoj 42-godišnjoj vladavini došao kraj. Pored vesti koje su naši ažurni mediji preneli - da se na demonstrante puca iz snajpera i da ima oko stotine mrtvih stvari se tamo razvijaju gotovo munjevitom brzinom!!!
- U Bengaziju je navodno vojska prešla na stranu naroda i sada se zajedno bore protiv onih lojalnih Gadafiju. To su izgleda sad samo plaćenici iz Čada, Sudana i drugih zemalja koji siluju i pljačaju kuće jer su muškarci na ulicama.
-Jedna elitna Gadafijeva jedinca je takođe prešla na stranu pobunjenika
-Bengazi izgleda više nije pod Gadafijevom kontrolom.
- Pleme Varfala, najveće plememe u Bengaziju takođe je otkazalo poslušnost Gadafiju.
- Pobunjenici iz drugih gradova se kreću ka Tripoliju kako bi se udružili.
spaljena je predsenička rezidencija. (nisam siguran za tačno mesto.)
Meni se čini da Moamer neće izdržati još dugo. Možda ni celu noć.

Уопште није ствар у том снимку.Jesi li pogledala sinimak?
Ludak bombarduje Tripoli i zasipa pobunjenike aljtiljerijskom vatrom. Tamo je pravi masakr.
Ko ga da je na vlasti, a ubija demonstrante bombama, snajperima i rafalima sa krovova, ja ne mogu da ga podrzim
Nije me preterano zanimao Gadafi.. ali posle ovog želim da vidim obešenog naglavačke
Svi vi koji podržavate ovo, zamislite da je Sloba to uradio 5. oktobra.. mnogi ne bi pisali na ovom forumu
Ko god da je na vlasti, a ubija demonstrante bombama, snajperima i rafalima sa krovova, ja ne mogu da ga podrzim
Nije me preterano zanimao Gadafi.. ali posle ovog želim da vidim obešenog naglavačke
Svi vi koji podržavate ovo, zamislite da je Sloba to uradio 5. oktobra.. mnogi ne bi pisali na ovom forumu
)))Hoces ti da mi objasnis sta je drzava? Pa prodao bi sestru ( ili dao svejedno ), znas lis sta je porodica!!! Ti mi nesto kazes, ti kome je svugde lepo i rado bi ziveo tu i tamo. NEmas ti pojma sta je drzava!!! Narod nema pojma. Narod cine koze i ovce koje imaju kretena od pastira da ih vodi. Bleje i mucu ( ili sta vec rade te zivotinje ) a nemaju pojma zasto. Prihvatio ti to ili ne Gadafi je preporodio Libiju, poboljsao zivot nekoliko puta, napravio skole, bolnice.... Pa sta ako je uzeo i za sebe. I treba da uzme.
Cini mi se da sam ti objasnio sta je drzava.Drzava je jedna ozbiljna stvar koju najvecu odgovornost ima predsjednik odnosno vladar zemlje.Inace znam ja sta je porodica i dao bih prije sestru Crncu iz Malija nego Srbinu i ne bih je prodao nego bih je dao.Nije narod ovca pa da ga neko stalno vuce za nos.Tako je cinio pokojni Milosevic pa jedva je narod ustao da ga skine sa vlasti a ovo sto cini muslimanski narod u Islamskim zemljama je hrabrost i to je za pravo cestitanje jer narod ne zeli zivjeti uz diktatora koji sakuplja novac za sebe.Ti kazes i neka je uzeo za sebe.E brate to u ozbiljnoj drzavi ne moze i za to se sudi u vrhovnom sudu i predsjednik jedne zemlje moze zaglaviti u zatvor.
Teskoda mogu da mu sude. A i da je pokrao milijarde ipak je vise dao nego uzeo. Zato, svaka cast Gadafi i neka ti je sa srecom.I ti kao i paganko imas pogresno poredjenje. Gadafi je uzdigao Libiju u od onih kamilojeebaca napravio normalne ljude. napravio skole, bolnice, puteve, infrastrukturu... Sve sto je Sloba ojadio... TAko da ima svako pravo da u krvi ugusi pobunu koja je i ovako vestacki napravljena.
Ko god da je na vlasti, a ubija demonstrante bombama, snajperima i rafalima sa krovova, ja ne mogu da ga podrzim
i kim il sung je gradio skole i mostove
i kim il sung je gradio skole i mostove
Ma bogata je Libija - barem određen sloj stanovništva. Ne sporim ja to. ALi i korupcija cveta. Pa setimo se samo naše SFRJ - spolja gladac, iznutra jadac.
Zasto da mu se sudi???Pa,javno se zna,to ti moze potvrditi svako ko je bio u Libiji,da je Britancima dao mrvicu zemlje za izvlacenje nafte(to im i naplacuje),a sve ostalo je cisto Libiji u dzep.Ameri ga pritiskaju non-stop,ali on se ne da.Ovde se radi o tome da je Arapima vec toliko preko glave americke i izralske torture da ce zivot dati da to vise ne trpe.Na potezu su ,,Muslimanska braca"i uradice ono sto su i zamislili...svi Arapi pod verskom vlascu,svi za jednog-jedan za sve.To je u arapskoj kulturi sasvim normalna pojava,a nije nemoguce kao kod evropskih naroda koje imaju drzave nastale na nacionalnim temeljima,cesto stvorene uz pomoc najprimitivnijeg shovinizma,etnocida i genocida.Mislim da nisi u pravu Marko jer Gadhafi sta je ucinio za ovo nekoliko dana... vjerujem da mu se moze suditi kao Sadamu Husejnu.
Pa za smrt miliona krivi amere koju su unistili Severnu Koreju i pobili par miliona ljudi.
Jeste, baš tako...Ameri su naterali i Staljina da pobije milione Rusa.
Kao i Pol Pota, Kim Il Sunga...
Ameri jesu seronje ali je van pameti kriviti njih za sve.
Imaju sasvim dovoljno grehova i bez toga...