DEDA.D
Veoma poznat
- Poruka
- 11.112
GOTOV JE!
Заборављаш,који јубиларни пут,10,11....или...???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GOTOV JE!
A TI SI MI BAS SMISLEN..![]()
A TI SI MI BAS SMISLEN..![]()
Добар ти тај сендвич.Да није Слоба од њега...
Mislim da ce se kad tad doci do kraja demokratske tranzicije Islamskog svijeta tako da se mnogi pitaju sta ce poslije biti.Dalje ce se fokusirati na demokraciju u Rusiji,Kini i Sjevernoj Koreji. Mislim da je primarni cilj Amerike da udje sa demokracijom na tom polju jer onis u zbog nekih islamskih zemalja zapostavljeni.Isto tako u to se ubrajaju Islamske zemlje bivseg SSSRa koje jos imaju na vlast diktaturu zaostalu od komunizma.
Znaci mora se rijesiti pitanje Sirije, Jemena i Irana kako bi se zaokruzila stvar demokratizacije Islamskog svijeta.
Mislim da ce se kad tad doci do kraja demokratske tranzicije Islamskog svijeta tako da se mnogi pitaju sta ce poslije biti.Dalje ce se fokusirati na demokraciju u Rusiji,Kini i Sjevernoj Koreji. Mislim da je primarni cilj Amerike da udje sa demokracijom na tom polju jer onis u zbog nekih islamskih zemalja zapostavljeni.Isto tako u to se ubrajaju Islamske zemlje bivseg SSSRa koje jos imaju na vlast diktaturu zaostalu od komunizma.
Znaci mora se rijesiti pitanje Sirije, Jemena i Irana kako bi se zaokruzila stvar demokratizacije Islamskog svijeta.
Gadafi je izabrao da ode u ilegalu i preuzme taktiku Talibana tj gerilski nacin borbe.
Po meni ispravno samo je pitanje dali libijci zaista to zele ili zele da budu robovi zapada
Libijski narod zeli da bude bogat i da udobno zivi kao sto se zivi u UAEu i Kataru.Sta njima fali sto su sa Amerikom?Nista im ne fali.
Libijski narod zeli da bude bogat i da udobno zivi kao sto se zivi u UAEu i Kataru.Sta njima fali sto su sa Amerikom?Nista im ne fali.
Gadafi je izabrao da ode u ilegalu i preuzme taktiku Talibana tj gerilski nacin borbe.
Po meni ispravno samo je pitanje dali libijci zaista to zele ili zele da budu robovi zapada
sad treba iseliti sve drugosrbijashe u libiju, vec su dovoljno iskustva stekli za izvodjenje procesa masovne lobotomije, sigurno bi bili veoma uspeshni tamo, samo im dati medije libije na upravljanje par meseci i ima libijci da budu pravi zombiji. naravno to bi ih skinulo i sa nashe grbache, nek ih placaju iz libijskog budzheta![]()
Rebel officials told CNN that Gadhafi forces launched an effort to retake the airport, attacking from the south and the east. Rebels fired in return, launching missiles in the direction of the Gadhafi forces that were trying to advance.
The CNN crew also saw what appeared to be a mass exodus of residents from the capital.