RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da da zivece "slobodno" ko narod Srbije sa platom od 100 evra, troskovima zivota za porodicu od 1000 evra bez zdravstvenog osiguranja , besplatnog skolstva i stomatoloskih usluga, bez automobila koje im je prakticno kupovao Gadafi , zivece bez svega toga jer ce pare mesto narodu Libije od nafte ici americkim i drugim zapadnim korporacijama

Zao mi je Libijskog naroda da su pametni sve bi ove NATO sluge pobili

Mogu da se nauce na nasem srpskom primeru kako nam je dobro od kako je dosla "Demokratija i zapadna sloboda"

u svakom slucaju narod vise ne gine za ideale neke budale..

Da da zivece "slobodno" ko narod Srbije sa platom od 100 evra, troskovima zivota za porodicu od 1000 evra bez zdravstvenog osiguranja , besplatnog skolstva i stomatoloskih usluga, bez automobila koje im je prakticno kupovao Gadafi , zivece bez svega toga jer ce pare mesto narodu Libije od nafte ici americkim i drugim zapadnim korporacijama

Zao mi je Libijskog naroda da su pametni sve bi ove NATO sluge pobili

Mogu da se nauce na nasem srpskom primeru kako nam je dobro od kako je dosla "Demokratija i zapadna sloboda"

e samo si ti falio
ponekad mislim da si m. milosevic licno:)
ne bitno da nam je kad je sloba bio na vlasti bilo sjajno

Бомбардујеш земљу, уништиш је, а онда добијеш ексклузивно право на њене природне ресурсе. Шта је то ако не окупација?
Окупација је кад пошљеш десетине хиљада трупа на тло

А ово је само ослобођење

Новац од нафте ће ићи у касу Либије

Окупација је кад пошљеш десетине хиљада трупа на тло

А ово је само ослобођење

Новац од нафте ће ићи у касу Либије

Nemora na tlo Jaguarka.
Dovoljno je što bombarduju ciljeve na zemlji. Ta takozvana kontrola zabrane letova je smejurija.
A avioni pobunjenika lete bez problema.:hahaha:
A sigurno će ići pare od nafte u kasu Libije.:cepanje:

pa dobro ne znam sta je samo tu cudno
kroz istoriju je uvek tako bilo
veca riba jela manju i radila sta joj se radi
sad je to amerika
pre je bila turska,austrougarska,rim
mislim to je normalno
sto bi ameri dopustili da neko radi sta im sene svidja pa ne moze tako i to je to
ima da sviras kako oni kazu ili ces da na jeb es..osim ako nisi kina ili rusija
ali verujem da se svi oni cuju 5 puta dnevno i dele interese
Mene pitaš šta je tu čudno? Prvo si napisao onaj glupi post kako je Gadafi diktator, **** nešto o Miloševiću, Radikalima, prozivao ljude po forumu, i sam ne znaš šta si hteo da napišeš.

Licemerno je nazivati nekoga diktatorom a sa druge strane veličati najveću diktaturu i opravdavati je. Da ne pričam koliku si glupost napisao, na kraju tog posta kada si čestitao narodu Libije što ruše Gadafija. Blage veze ti nemaš ko su ti pobunjenici. Amerika i Zapad u Libiji pomažu, na istoj su strani, one među kojima dominiraju ljudi iz takozvane Al Kaide, oni protiv kojih se već godinama zapadni saveznici navodno bore. Pobunjenici to i ne kriju da su njihove operativne vođe islamski ratnici koji su bili u Iraku i Avganistanu. Libija je još jedan dokaz da je takozvana Al Kaida zapadni projekat i da je militantni islam deo tog projekta. Uz sve to, pobunjenici, sada zapadni saveznici, su počinili velike ratne zločine o čemu je zvanično izvestila i organizacija "Hjuman rajts voč". Zapad potpuno staje na stranu onih koji čine zločine. A zločini pripisivani Gadafijevom režimu su bili glavni razlog rezolucije Saveta bezbednosti i NATO intervencije.

После краће паузе због одустајања досадашњег донатора,пошто је нађен нови,на теренима близу Дохе наставиће се са досадашњим статистима,којима је обећана заостала исплата, наставак
снимања серије:"Крах Гадафија и рађање Нове Либије". По речима новог донатора Садама Осаме,сваки статиста ће поред новчане надокнаде добити БЕСПЛАТНО (пошто су досад плаћали из
свог џепа) неколико великих постера Гадафија,побуњеничку заставу и 0.5 л најбоље Либијске нафте.

Мислим да сам погрешио,кад сам препоручио гледање Триполија уживо (посредством РТ),изгледа да је и то "фејк фабрикат из Катара" !?

Tripoli -- Libijski pobunjenici ušli su u kuću Moamera Gadafija nakon što su provalili u njegov predsednički kompleks Bab al-Aziziju u Tripoliju, javila je Al Džazira. :super:

Па још траје славље,а он као сваки домаћин,па и тебе би да си му при руци,решио да их почасти...е са чим...???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back