Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Мамчим те ко сома.dace bog..a i ti se primas ko pavijan na bananu
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мамчим те ко сома.dace bog..a i ti se primas ko pavijan na bananu
![]()
Da da zivece "slobodno" ko narod Srbije sa platom od 100 evra, troskovima zivota za porodicu od 1000 evra bez zdravstvenog osiguranja , besplatnog skolstva i stomatoloskih usluga, bez automobila koje im je prakticno kupovao Gadafi , zivece bez svega toga jer ce pare mesto narodu Libije od nafte ici americkim i drugim zapadnim korporacijama
Zao mi je Libijskog naroda da su pametni sve bi ove NATO sluge pobili
Mogu da se nauce na nasem srpskom primeru kako nam je dobro od kako je dosla "Demokratija i zapadna sloboda"
u svakom slucaju narod vise ne gine za ideale neke budale..
Pitanje je kojih, kurda je pobio na hiljade.
Da da zivece "slobodno" ko narod Srbije sa platom od 100 evra, troskovima zivota za porodicu od 1000 evra bez zdravstvenog osiguranja , besplatnog skolstva i stomatoloskih usluga, bez automobila koje im je prakticno kupovao Gadafi , zivece bez svega toga jer ce pare mesto narodu Libije od nafte ici americkim i drugim zapadnim korporacijama
Zao mi je Libijskog naroda da su pametni sve bi ove NATO sluge pobili
Mogu da se nauce na nasem srpskom primeru kako nam je dobro od kako je dosla "Demokratija i zapadna sloboda"
Zato ce da umire od gladi, mora da svrsavaju od srece...
a sta treba da rade da ratuju opet??
Шиптар и Српски!!!e samo si ti falio
ponekad mislim da si m. milosevic licno
ne bitno da nam je kad je sloba bio na vlasti bilo sjajno
Окупација је кад пошљеш десетине хиљада трупа на тлоБомбардујеш земљу, уништиш је, а онда добијеш ексклузивно право на њене природне ресурсе. Шта је то ако не окупација?
Окупација је кад пошљеш десетине хиљада трупа на тло
А ово је само ослобођење
Новац од нафте ће ићи у касу Либије
А ово је само ослобођење
Mene pitaš šta je tu čudno? Prvo si napisao onaj glupi post kako je Gadafi diktator, **** nešto o Miloševiću, Radikalima, prozivao ljude po forumu, i sam ne znaš šta si hteo da napišeš.pa dobro ne znam sta je samo tu cudno
kroz istoriju je uvek tako bilo
veca riba jela manju i radila sta joj se radi
sad je to amerika
pre je bila turska,austrougarska,rim
mislim to je normalno
sto bi ameri dopustili da neko radi sta im sene svidja pa ne moze tako i to je to
ima da sviras kako oni kazu ili ces da na jeb es..osim ako nisi kina ili rusija
ali verujem da se svi oni cuju 5 puta dnevno i dele interese
U kojem univerzumu ti živiš matere ti ?![]()
Na Kubi se zarađuje 9 evra mesečno a kod nas 400.
To znači da smo 45 puta bogatiji
Za razliku od Libijaca koji su i imali nešto(čak bi se reklo i podosta), Kubanci su gola sirotinja, koju žuti ovde ne bi uspeli da naprave ni da se svojski "potrude" narednih 20 godina.
Loše poređenje.
Na Kubi se zarađuje 9 evra mesečno a kod nas 400.
To znači da smo 45 puta bogatiji
А ово је само ослобођење
desetine hiljada
pa sita
pa rat sa iranom
koliko hoces
Tripoli -- Libijski pobunjenici ušli su u kuću Moamera Gadafija nakon što su provalili u njegov predsednički kompleks Bab al-Aziziju u Tripoliju, javila je Al Džazira.![]()
Tripoli -- Libijski pobunjenici ušli su u kuću Moamera Gadafija nakon što su provalili u njegov predsednički kompleks Bab al-Aziziju u Tripoliju, javila je Al Džazira.![]()